בורח לחבורה האינטרסנטית?
אין לי ספק ששומרי הסף על החיסונים יתגייסו במלוא שורותיהם כדי למחוץ קולות ביקורתיים שכאלו.
שלחת אותי לקרוא בלוג של נציגם, המתייחס למאמר שלהם על אלומיניום ואוטיזם כיצירה של "חבורת האנטי-חיסוניסטית", quackery, ושאר כינויים מכבדים מאמר מדעי (רק מעלה על דעתי מה הייתי סופג ממך לו אני הייתי מפנה אותך לבלוג של מישהו...).
לחיזוק נוסף, הבאת לי מאמר של ארגון הבריאות העולמי, אחד מבעלי האינטרס המובילים בעולם לקידום ושימור תכניות חיסונים, שלא לומר
נציגם של יצרני החיסונים.
לקינוח שלחת אותי לראות מאמר (מעיתון ביולוגי מכובד כמובן) של...אדם מסויים מארגון ה FDA בכבודו ובעצמו - בעלי הענין בשימור מדיניותם שלהם עצמם (אתה לא מצפה מהחתול שיתרשל בשמירה על השמנת, נכון?).
במקום לרדת על העיתון, או על ענף הכימיה האנאורגנית במדע, אולי תעריך את העובדה שמדובר בשני אנשים בלתי תלויים עם רזומה מכובד (שאו) אשר חוקרים נושא זה ומבינים בו דבר או שניים?!
ראה כאן, למשל, מחקר קודם של שאו ושות':
זהו מחקר הבודק את השפעת האלומיניום על המוח, נערך ע"י קבוצת חוקרים מאוניברסיטת British Columbia ומאוניברסיטת לואיזיאנה
Nuromolecular Med. 2007;9(1):83-100
נמצא קשר בין האלומיניום המשמש בחיסונים לתסמיני מחלות: פרקינסון, לו-גריג (ALS) ואלצהימר.
החוקרים הזריקו חיסוני אנתרקס ששימשו במלחמת המפרץ לעכברים.
דגימות תאים מעכברים שהוקרבו הראו שתאי עצב מתים.
בחלק המוח השולט על התנועה, 35% מהתאים השמידו את עצמם.
חסון ווקס, יש לך התייחסות עניינית למחקר עצמו וממצאיו, עם עזרה מגורמים בלתי תלויים?