רעיינות לבקשת סליחה

שני 4004

New member
רעיינות לבקשת סליחה

אני והאקס שלי נפרדנו לפני כ4 חודשים , היה לי מאוד קשה לקבל זאת שנינו בסביבות גיל ה30 , לפני כחודשיים היה לו יום הולדת ניגשתי למקום עבודתו עם עוגה בדמותו ממש יפה הוא התחיל לצרוח ואמר אני לא רוצה שום דבר ממך יש לי חברה. לא עשיתי לו שום דבר רע פרט לקצת מילים פוגעניות שבאו מלבי השבור.
ניגשתי לאמו המקסימה והיא אמרה לי הבן שלי לא מציאה גדולה .אמא שלו מאוד מחבבת אותי . לפני כחוש גילתי שהוא הסיר את החסימה בוואטס ושאל אותי יש לך חבר את עדיין גרה לידי? עניתי לו ,לא אין לי ... אז הוא אמר לי יש חברה ואני הולך להציע לה נשואין ,לאחר ברור גילתי שהכל שקר,הוא אוהב אותי אך מתלבט לחזור אליי אני יודעת .הוא אמר לי את אישה טובה את מלכה אני מפחד ממחויבות מעולם לא הייתה לו חברה. אז שהוא אמר לי בשיחה יש לי חברה אז אמרתי לו אשמח להיות לך ידידה נפש אז הוא אמר אשמח.
אז אתמול צלצלתי אליו הוא כתב לי חשבתי לא רוצה לדבר איתך לא רוצה ידידות שוב התהפך,ואני קצת נהגתיי באיפולסיביות ואמרתי לו אתה שקרן ועלוב והמשכתי לתבל במילים לא יפות (לא קללות) ולפני כחודש היה לי חבר אז שלחתי לו תמונה שאני והאקס שהיה אחריו מתנשקים ואמרתי לו אתה לא שווה את הקרסולים שלו .ועל זה אני כה מצטערת נהגתי כמו ילדה בת טיפש עשרה.
אז רשם לי אחריי אחריי שראיתי את כל ההודעות שלך אני לא רוצה שום קשר איתך לעולם. שלחתי לו אחריי חצי שעה אני מצטערת סליחה .וכמובן שלא אגיב. חשבתי לגשת בעוד כחודש לביתו עם חברה שלי ולהתנצל בפניו..

1. האם זה חוצפה להגיע לביתו ולהרכין ראשי ולהתנצל לקראת יום הכיפורים?
יש לציין כי אנו זוג מסורתיים (היינו זוג) שנינו שומרי שבת .
להגיע לביתו ללא טלפון פשוט להתייצב עם בקשת סליחה
האם לדעתכם זה חוצפה??.
2. אשמח לקבל מכם רעיינות אחרים לבקשת סליחה כי נהגתי בקלות דעת ואני אוהבת אותו עד כלות חושיי, למרות שאני יודעת בסתר ליבי שבאמת מגיע לי יותר טוב ממני , אך לפעמים אהבה לא יודעת הגיון ):

שני 4004

New member
חברתי הטובה צלצלה אליו והוא אמר לה

אני סולח לה מקרב לב רק אני מבקש שהיא (אני) תעזוב אותי בשקט ותתן לי לחיות את חיי.... אני יודעת שזמן מרפא הכל מקווה שבעוד חודש ליבו יתרכך והוא יקבל אותי עם חברתי הטובה שתגיע עימי לביתו לבקש סליחה ולפתח ידידות נפלאה ואמן חברות .. ומי יודע מה יהיה ...

תהיו בני 30 כי כרגע אתם לא נראים ומתנהגים בהתאם.

וזה חוצפה, סליחה מבקשים בזמן שכואב ולא בתאריך מסוים. ודתיים מסורתיים דווקא
נורא מבינים את זה. ותפסיקי להגיע לכל מקום בלי להודיע לו...

שני 4004

New member
הוא סלח , אך כועס ומבקש לנתק עימו כל קשר .... ואני שבורה כמו

אבן רצוצה.. לסליחה אין תאריכים, במקרה זה חודש סליחות ...

Shamy

New member
אני חושבת , שבשבילך עדיף שלא תהיו בקשר

אין לך מה להצטער עליו , גם ככה הוא היה נשמע בחור ממש ממש לא מציאה וילדון

בחורה מתוקה כמוך (או לפחות זה מה שנשמע לי מבין השורות) עדיף לך בחור על הקרקע עם ראש על הכתפיים , רציני ומיושב (אפילו אמא שלו אמרה לו שהוא לא מציאה...ואני לא יודעת הרבה אבל אם התחבבת על האמא כנראה שאת בחורה ממש ברמה כי בד"כ בחורות לא ממש מצליחות להתחבב על החמות שלהם..)

אני חושבת שאם את באמת צריכה ואת מסורתית אולי שווה לשקול שידוך אבל רק כאשר תתגברי ותהיי מוכנה לכך , בינתיים תנסי לאחות את הלב השבור בדרכים האהובות עליי ביותר שזה סימפסון בירה ובייגלה (או בגרסה הנשית בן&ג'ריס וסרט ג'ניפר אניסטון) ולהכנס אלינו לפורום , אני כל יום כותבת , ומגיבה לכולם משתדלת לפחות יש לנו פינות מהממות ובכלל בתפוז יש מספיק פורומים נחמדים וכיפים (מעביר את הזמן בצורה טובה) עם הזמן הלב יתאחה יתרפא ויפנה מקום למישהו אחר לאהבה גדולה אז אל ייאוש מחבקים אותך מחזקים אותך ומזמינים אותך להשאר איתנו על קפה ועוגה וקריאה איכותית של פוסטים בפורום פה

שרונת XD

New member
הוא סלח, זה מה שרצית

הוא לא רוצה לדבר איתך כי קשה לו, לשניכם עדיין יש רגשות אתם לא תוכלו באמת להיות ידידים.
אם את באמת רוצה אז זה אפשרי רק אחרי ששניכם תתגברו לחלוטין, וצריך לזה יותר מחודש.

oneofus

New member
בני 30 ועדין משחקים דוקים?

מה לעזאזל עשיתם מאז הצבא? בגיל הזה אתם אמורים להיות סופר מפוקסים!
כן כו לא לא - הבא בתור!

Shamy

New member
יש לי כמה דברים לומר

1. לאור מה שאמרת , אמו צודקת , הגבר הזה הוא ממש לא מציאה (אני אישית ממליצה לך באמת לא לחזור אליו ולא לדבר איתו כי הוא ילד מאוד קטן ולא בוגר נפשית ואת לא רוצה גבר כזה-סמכי עליי מניסיון תמיד עדיף גבר שיודע להעניק אהבה ולא רק לבקש אותה בצורה של סכמות כאילו יש לו הפרעת אישיות גבולית..ויש לו קווים כאלה לפי התיאור)

2. אם התנהגת לא יפה , אני הייתי כותבת מכתב יפה במכתבייה יפה אפילו ומצרפת כרטיס ברכה שבו את כותבת סליחה יפה אולי מוסיפה קצת מדבקות או עם עט צבעוני מגיעה אליו הבייתה אומרת שאת מתנצלת מעומק הלב ושאת מעוניינת לתת לו מכתב שכתבת ושאת רוצה שיקדיש מחשבה למכתב זה

3.יחד עם המכתב אני באופן אישי הייתי אומרת שאני מתנצלת על האמירות והדברים ושאת לא יודעת איך הסלמת למצב כזה אבל אחרי הסלמה שכזו עדיף באמת שלא תהיו בכלל בקשר ואולי בעוד כמה חודשים אולי אולי תוכלו להיות ידידים אבל בצורה שתכבדו זה את זה ולא תגררו לריבים מפגרים וחסרי תוכן של ילדים בני 2 כי אתם בוגרים כבר וזה לא מתאים..

שני 4004

New member
כמה שאת צודקת

עם כל המגרעות והחסרנות קשה לי לקבל את "לא" היום צלצלתי והוא אמר לי תראי אני משוגע אל תתני להתחרפן עלייך אני עוד שומר על פסים רגועים ,תיזהרי ותשמרי לך . ואם תלכי לאבא ולאמא שלי זה לא ייגמר בטוב.
וכתגובה השבתי לו למה אתה מפסיד דברים טובים ,הוא ענה לי אני לא במצב נפשי טוב תניחי לי אני סולח לך אני רק מבקש ממך אל תצלצלי אליי דייי וטרק לי בפרצוף.
&nbsp
גם אני בדכאון מאוד קשה שאת זה הוא לא יודע,בא לי לעמוד מולו ופשוט לומר לו בקול רם אני אוהבת אותך למה לבזבז זמן , אעזור לך בהכל .
&nbsp
לאורך כל החברות תמכתי בו בבעיות שלו ,אנו גרים 25 ק"מ אחד מהשני ,הייתי נוסעת עד אליו קונה אוכל חשבוני ,ידעתי שאין לו כסף להחזיר , אך שאוהבים אז לא מתחשבנים. והשקעתי את כל כולי .
&nbsp
אני לא יודעת איך אשתחרר ממנו הוא לטעמי , מוכנה לספוג הכל ..
&nbsp
הוא ביקש שאכבד ואניח לו לנפשו וכך אעשה , אתן לו חודשיים לנוח ממני.
ואולי אבוא אליו עם חברה ואתנצל בפניו ואבקש להיות לו ידידה טובה.
&nbsp
היום הוספתי ואמרתי אתה חושב לי בתור בן אדם , אמר אני מאו שמח שאני חושב רק תרדי ממני תני לי לחיות את חיי...בבקשה ממך ...
&nbsp
&nbsp
אני לא יודעת איך להשתחרר ממנו רק השם יעזור לי .
&nbsp
זאת אהבה ראשונה שלי בכל זאת קשהההה

Shamy

New member
תשמעי אני לא יודעת כמה רומני אהבהבים היו לך

אבל כל מי שחווה כמה כאלו (ורובנו בעולם המודרני חווים מספר קשרים רומנטיים ארוכים ונכווים ומתאהבים מחדש), יודע , כי אין מה לעשות לפעמים הכי נכון להרפות
&nbsp
אני אשים לך תשיר של אמדורסקי בראשית ומפנה אותך לשורה אחת והיא נכונה מאוד עבורך ועבור כולנו : "כן ככה זה כשמרפים, רוצים לא להפסיק אבל מפסיקים.."
&nbsp
צריך ללמוד להרפות , ולפי מה שסיפרת את בחורה נבונה , אינטלגנטית , רהוטה ויש לך הרבה מה להציע אני חושבת שכדאי עבורך לשבת ולחשוב מדוע , למרות ההתעללות שלו בך ותסלחי לי על הביטוי אבל זה התעללות , את רוצה לשוב ולחזור אליו ומוכנה לספוג השפלות
&nbsp
זה מצביע מצידך על הערכה עצמית ובטחון עצמי מאוד מאוד נמוך שלא לדבר על ערך עצמי שלא קיים..וחשוב מאוד שהוא תמיד יהיה קיים ותמיד תוכלי לסמוך על עצמך ולדעת בדיוק אבל בדיוק מה את שווה! אישית אני מניחה שזה פשוט נובע מדכאון של -לב שבור
&nbsp
וזה בסדר כולנו חווים את זה , אבל היות וזה נמשך זמן רב יש לדעתי מקום וצורך אמיתי לגשת לייעוץ מתאים לעניין (ולו רק כדי לחזק לעצמך את תחושת הערך העצמי שהלכה ונעלמה לך בעקבות הרומן) יש היום סבסודים בקופת החולים לפסיכולוגים (ויש המון טובים דרך הקופה) או לפסיכותרפיסטים או אפילו יועצות סעד שגם הן תאמיני או לא חוו הרבה דברים בחיים וישמחו לשפוך לך אור על דבר או שניים מהחיים ובכיף גדול ..חוכמת חיים היא דבר חשוב לא פחות. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפניה לטיפול פסיכולוגי מסובסד דרך הקופה ולהסביר למה..זה לא בושה היום כמעט כולם חוו או הלכו לטיפול פסיכולוגי פעם בחייהם זה כבר לא טאבו וזה בסדר..
&nbsp
&nbsp

אימם

New member
הבחור הזה רע עבורך

כמה זמן יצאתם מלכתחילה עד הפרידה?
הוא מתנהג בצורה לא מכבדת ואת קיבלת ממנו יחס גרוע ורע
ואת בכל פעם מגיעה ומשפילה את עצמך בפניו ונותנת לו להרגיש שאת מקבלת את זה ולהשפילך שוב. הוא אינו ראוי ליחס ממך.
לדעתי את פעלת מחוסר ביטחון בעצמך. את צריכה לדעתי לסיים את הקשר הזה
ולהמשיך הלאה בחייך. להתגבר ולהמשיך הלאה, להתפנות לאהבה חדשה שוודאי תגיע.
מצטערת. שולחת חיבוקים

איפה המבוגר האחראי שייקח פיקוד?

מצטערת אבל שניכם מתנהגים באופן אינפנטילי (שזה דרגה אחת מתחת לילדותי) וברור שאתם רחוקים מלהיות בשלים לזוגיות, בטח זה עם זו.
בשביל לנהל זוגיות צריך פתיחות ושקיפות וביטחון ואמון וסבלנות ואמפטיה - כולם דברים שאינם מתקיימים במערכת היחסים ביניכם.
גם אם תבואי אליו עם מתנה פיל לבן, עוגת קצפת 12 שכבות ושעון משובץ יהלומים ותשתחווי אפיים ארצה עד שתהיה לך פריצת דיסק - זה לא הולך לעבוד ביניכם.

למעלה