רעיונות

Yanay138

New member
רעיונות

אם הייתם צריכים לבחור רעיון מרכזי לעונה השנייה (אם הייתה),מה הייתם בוחרים?אני הייתי רוצה שסאי איכשהו יחזור לחיים,ויהפוך למקצוען^.^. ולמוכשרים בכתיבה שפה,אתם יכולים לכתוב את הפרק הראשון של העונה השנייה לפי הרעיון שלכם.

Mor L

New member
חח

תאמין לי שעשו בשכל שסיימו את האנימה איפה שסיימו אותה. גם אני אחרי שקראתי את כל המאנגה אמרתי שהיו צריכים לבטל את כל מה שקרה אחרי ווליום 17 (איפה שהאנימה הסתיימה). מה שכן היו צריכים להוסיף ספיישל חמישי של טורניר כוכב הצפון, וככה לסיים את האנימה. אבל לאאאאאאאאאא לא לכבוד שלהם לעשות את זה!!!

star_female

New member
../images/Emo31.gif לדעתי גם המקום שבו המנגה

הסתיימה הוא טוב. וגם המקום שבו הספיישלים הסתיימו הוא טוב. בכל אחד מהמקומות האלה יש תחושה של סגירת מעגל (גם באנימה כמובן)... אם עונה שנייה אז (בהנחה שהיא לא תהיה על ההמשך של המנגה) שתהיה על הילדים שרואים בספיישל השני (הפרק האחרון באמת של המנגה), זה יכול להיות נחמד XD עד כמה שאני אוהבת את אקירה והיקארו (ז"א, *מאוד*), זה נשמע לי כמו רעיון מעניין... כמובן שיצטרכו להשאיר אותם ברקע ולהראות אותם מדי פעם... אבל להראות את "דור ההמשך" יכול להיות ממש נחמד. ^_^

Mor L

New member
לא לא לא

אם הפוקוס יהיה על אנשים אחרים ולא על הגיבורים שלנו עצמם כל הקסם ייעלם. היריבות/חברות הנצחית שלהם היא מה שהופכת את הסיפור הזה למושלם. זה כמו "הצילצול הגואל", שברגע שזאק קלי וסלייטר עזבו, זה נהיה דור ההמשך, הקסם הישן נעלם, וזו נהיתה סתם עוד סידרה לנוער.

star_female

New member
אולי, אבל זה עדיין נשמע לי מעניין

ז"א... אני מסכימה איתך שזה יהיה פחות טוב. אבל אני אוהבת את הרעיון הזה ככל שאני חושבת עליו יותר. XD

Tenguy

New member
היקרו משיג יד-האלים ונהיה בלת מנוצח

בעונה השנייה, היקארו ילך ויתחזק ויתחיל להביס את כולם בזה אחר זה, וכל עולם הגו ישקשק לקראת המאבק של היקארו ואקירה בטורניר של תואר הונינבו. היקארו מנצח את אקירה ועולה לגמר. היקארו בגמר סופר-מותח מול קוואברה, שחש בכוחות "הוניבו" שיש בהיקארו נלחם בכל כוחו, וגם בטריקים פסיכולוגיים. אחרי 4 סיבובים כשיש תיקו של 2-2 - כולם יעקבו אחר המשחק האחרון שלהם, בו ישיג היקארו את יד האלים ויביס את בצורה מוחלטת את קוואברה. קוואברה יגיד שהוא יכול ללכת בשקט, כי הוא משאיר אחריו את היורש ה"בלתי מנוצח"... ממש כמו שוסאקו הונינבו. אקירה, במקביל לוקח את תואר קיסיי, ובתחילת טורניר ג'ודאן יהיה קרב הענקים בין אקירה להיקארו. היקארו בעל "יד האלים" משחק ממש כמו סאי, ואקירה מבין שהוא לא יכול להתעלות מעל היקארו, כי היקארו הוא סאי המודרני. היקארו מנצח, אבל מרגיש שאקירה כבר לא יריב שקול, הוא חושב על המאבק מול הקוריאנים... מול הסינים... בערב, אקירה מזכיר להיקארו שעכשיו הוא יכול לספר על סאי. היקארו מספר לו הכל. אקירה מבין שהיקארו הוא לא רק בעל "יד-האלים", אלא גם נבחר ישירות על ידי האלים להיות כזה. סאי היה המדריך של היקארו ולא שלו. אקירה, מחליט לפרוש ולהתבודד במנזר זן. שם בהרים ליד המעיין לאור הירח הוא מגלח את כל ראשו לקרחת נוצצת, לובש את הגלימה החומה וצועד חזרה אל המנזר, עובר בשער העץ הגדול שנסגר אט-אט אחריו.

כל זה מהווה ניחוש ???

או שראית את הספיישלים ??? משום מה הקטע של "אקירה מחליט לפרוש ולהתבודד במנזר זן" לא נשמע לי מתאים לאופי של אקירה ,הוא לא יפרוש בגלל יריב אחד שניצח אותו, אבל האכזבה הקלה שאקירה חש בנוגע לכך שסאי היה המדריך של היקארו ולא שלו דווקא מתאימה לו לאופי לדעתי ...

TheGo

New member
לא הייתי רוצה...

לא הייתי רוצה שיקרה דבר כזה בעונה השנייה, זה יהרוס הכל! סאי לא הצליח להגיע לרמה הזאת למרות שנראה שהיקארו מיועד. ומה זה שהוא ינצח ברצף כל הזמן וישר מצליח להשיג את המהלך האלוהי, וחוץ מזה הרסת משהו שהכותב של הסידרה יצר ובנה במשך כל הסידרה(הירבית בין היקארו לאקירה). ולמה שאקירה יפרוש וילך לגלח את הראש והכל, אם מהפסד אחד הוא היה פורש (ועוד כשהיריב ביצע את המהלך האלוהי) זה לא אמור לגרום לו ליפרוש אלה רק להמשיך לנסות(בעיקר כי אנחנו מדברים על אקירה לא על איזה פושטק מהרחוב)

Tenguy

New member
זה הכיף! שאקירה יגלח את הראש לקרחת!

ואין שום קשר ממה שכתבתי לספיישלים... הכל מן הדמיון שלי

TheGo

New member
אני לא חושב ש....

ניתן לדמיין את אקירה עם קרחת! וגם עם כן הוא יראה חולה סרטן

star_female

New member
נראה לי שיש לי פנארט כזה איפשהו...

(וגם פנארט שלו עם שיער קצר
) אבל אין לי כוח לחפש אותו XD (את זה עם השיער הקצר דווקא אין בעייה למצוא
)

Mor L

New member
חחחחחחחחחחחחח

אקירה ראש
!!!
מצטערת, זה דבר היחיד שעולה לי בראש!!1

TheGo

New member
זו תמונה משונה...

מצד אחד בישי מיצד שני צ'יבי ומה קשורים קון טויה וזה שמהצד השני של היקארו?

star_female

New member
זה טויה בעוד 10 שנים

והחץ עם הצ'יבי טויה של "היום" מראה שזה הוא
זה שמהצד השני של היקארו מופיע בספיישל ובהמשך של המנגה, וטויה קויו קשור כי... היפנים סוטים. לא צריך לפרט יותר מזה. XD

Mor L

New member
או מי גוד!!!

הוא יפיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אקירה פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשבעלי בן 25 פשוט הדבר הכי יפה שקיים!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונה מהממת! ../images/Emo41.gif

שיואו אני מתההההההההההה~!!~!! אהההההההההה מתפחלצת פה @#$%!@#%@#$^ *_* נרגעתי:"אחלה תמונה"

למעלה