רעיונות

רעיונות

אני צריכה רעיונות לביצוע של המונולוג זבוב של חנוך לוין.. הגעתי לרמה נמוכה מאוד עם בחירת המונולוג הזה.. אני יודעת.. אבל אני לא מוצאת מונולוג קומי יותר טוב.. עצות ורעיונות ייתקבלו בברכה !! מור.

למה רמה נמוכה?

זבוב הוא מונולוג מאוד חזק, אם עובדים עליו כהלכה. רעיונות: קודם כל תמצאי לך על מה הוא מדברים - מה מסמל הזבוב בעבור הדמות שלך ומהי בכלל הדמות שלך. תחזרי אלי (לפה) עם תשובה, כשתיהיה לך

פרובוקטור

המורה פרובוקטור..: תשובתי הינה....חחח... סתם.. הזבוב בעיקרון הוא דמות טורדנית שאינה מתחבבת על האדם.. והאישה בסופו של דבר מאושרת על כך שהיא ומשפחתה אינם זבובים... האם התשובה התקבלה כהלכה ?...חחחח...

אני חושב שכדאי שתחפשי

סמל. במקור הזבוב היה הערבי, שהישראלי הממוצע חרד מלהיות אפילו דומה לו. חפשי את את הדבר שהכי דוחה אותך או את הדמות שלך.

אוקיי...

אוקיי.. אני מבינה למה אתה מתכוון.. ואז ? דרך אגב אני חושבת שאני עושה רק את הפסקה השניה(והאחרונה) של המונולוג

אז

אם תיהיה לך דומת ויחס לדמות העיקרית שסובבת אותה (הזבוב), תיהיה לך גישה מעולה לעבודה על המונולוג כי את תדעי איך להתייחס, יהיה לך מצב (עבר הדמות) ומשם גם תוכלי לפתח את העבודה הבימתית.

normajean

New member
רק תזכרי...

שהכל נכתב מזוית ראיתו של חנוך ובתור אחת שמגלמת את הדמות הזו את חייבת להתחבר למה שהוא הרגיש כאשר הוא כתב את זה עליה,מאחורי המילים מסתתרת הרבה שנאה,את חייבת להתנהג כמו טיפוס שנוא! אני יכולה להתחבר לאיך שהוא מרגיש אישית אך אני בטוחה שלכל אחד יש את הדמות הזו בחייו ולרובנו אפילו ערבים..

dobo

New member
את לא חייבת שום דבר לאף אחד

את לא חייבת להתחבר לזה כמו שחנוך ראה את זה, ולא חייבת (אם בכלל יכולה) לראות את זה דרך עיניו. תביני מה שתביני מהקטע וכך תעשי אותו. בשבילך.

בעיה !!

בינתיים הקטע לא יוצא משהו כי אני לא מצליחה להוציא ממנו הרבה משחק.. מה שיוצא זה רק סיפור כזה עם הבעות פנים וכאלה.. למישהו יש איזה מונולוג קומי אחר ?

תשובה לשאלתך...

מורי פרובוקטור.. שאני חושבת שזה זמן מעולה "לחשוף" את שמך האמיתי...חח.. אני פשוט לא רואה מה מוציא ממני משחק פה..

הכל רשום ברכטיס שלי

ההתיחסות שלך אל הזבוב, הכעס, הסלידה, העובדה שחשוב לך להוכיח שאין כל קשר בינך ובינו. הלוואי והייתי יכול לעזור לך יותר, אבל אם אני לא עוזר מספיק דרך פה או לי כדאי שתחליפי מונולוג (אולי החבר'ה פה יעזרו)

בשמחה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשמחה אני אחליף מונולוג... רק תנו לי רעיונות !!

למעלה