רעיונות....

natalyp

New member
רעיונות....

למישהו יש רעיונות איך להתחפש לגמד או לcousin itt (ממשפחת אדאמס - יש לי שיער ממש ארוך...)

לגמד...

אז ככה שנה שעברה חברה התחפשה לגמד ויצא ממש ממש יפה הכנו את התחפושת ביחד... אז ככה צריך ג'ינס של ילד בן 6 בערך הג'ינס צריך להיכנס עד לברכיים בערך ולקחת חולצה מאבא מכופתרת ועניבה את החולצה את שמה במותניים ואת מכינה מבריסטול שחור אנחנו לקחנו בכל אופן וגילגלנו שתי בריסטולים את אני זוכרת ולמעלה סגרנו אותו ויצא כובע ממש מדליק עד למותניים!!! אני אתן לך תמונה שניה!

ProZaC Baby

New member
בובה!!!../images/Emo24.gif

זאת הייתה תחפושת מדליקה לאללה!! חח תודה שעזרת לי להכין אותה.. חחח והלכת איתי יד ביד כל הדרך קדימה תתחילי לחשוב בשבילי על משהו לפורים הזה אוהבתתתתת!!!!!!

shani144

New member
ויייי גמני התחפשתי לזהההה

אני יצרף בקרוב תמונה.......

cousin it

גם חברה שלי מתחפשת לזה! בעיקרון צריך להביא את השיער על הפרצוף ולשים משקפי שמש (איכשהו לפסוח על העיניים). לפעמים יש לו כובעים, אז כובע יכול להחזיק את השיער במקום. מכנס וחולצה שחורים. שכחתי משהו? בקשר לגמד- אפשר על פיטריה?! כי ראיתי אנשים שהכינו- ואז הרגליים זה כאילו הגזע/גבעול של הפיטריה ומכינים רגליים מזויפות בתור חלק מהפיטריה שמכינים. אני לא ממש יודעת איך

MaYo0sH

New member
יש לי רעיון טוב בשבילך..

תכיני מעיסת נייר או תקני כובע שחור ארוך ארוך (תכף תביני..) תלבשי מין שמלה ארוכה כזאת, לא חשוב באיזה צבע. הכובע יהיה מונח לך על הפרצוף ויגיע עד קו הפופיק בערך. תכיני לעינים ולאף חורים. תקני מסכה של גמד, ותקשרי אותה עם חגורה על הבטן. תתפרי לך בשמלה, בערך באזור הברכיים שתי ידיים כאלה. זה יוצא ממש טוב וממש דומה לגמד!! אני מקווה שהבנת..

natalyp

New member
הבנתי, תודה, אבל...

הבעיה עם הגמדים האלה היא שאי אפשר להוציא את הידיים....וזה מעצבן!!

למעלה