רעיונות?

0sveta0

New member
רעיונות?

חברה טובה שלי צריכה להגיש פרויקט באומנות, וכמו כולם, קשה לה עם רעיונות. היא חשבתה לעשות משהו עם בובות. יש לכם רעיונות איך אפשר לפתח את זה ולקשר את זה לעצמה/לחיים בכלל? יש לי כמה רעיונות, אבל אשמח לקבל עוד...

manic_subsidal

New member
רעיון עם בובה

איש עסקים, רציני , מבוגר ,בגיל 40-55 בערך במשרד אפרורי וקהה, כזה מעוצב עם תמונות מהסוג שאני לא אוהב על הקיר ( כאילו עם 4-5 קווים ) הכל מאוד יוקרתי וחשוב שחור ורציני גם כן אבל האיש הזה גם מחזיק ביד שלו בובה ורודה קטנה של איזה פיל שהיא טיפה מוסתרת משהוא סטייל " איפה אפי " כזה שרואים רק את הראש של הבובה מבצבץ מתוך כיסו של האיש

manic_subsidal

New member
רעיון

איש עסקים, רציני , מבוגר ,בגיל 40-55 בערך במשרד אפרורי וקהה, כזה מעוצב עם תמונות מהסוג שאני לא אוהב על הקיר ( כאילו עם 4-5 קווים ) הכל מאוד יוקרתי וחשוב שחור ורציני גם כן אבל האיש הזה גם מחזיק ביד שלו בובה ורודה קטנה של איזה פיל שהיא טיפה מוסתרת משהוא סטייל " איפה אפי " כזה שרואים רק את הראש של הבובה מבצבץ מתוך כיסו של האיש

manic_subsidal

New member
אוף תפוז האלה מעצבנים!!!

בהתחלה זה לא שולח בכלל ועכשיו זה שולח פעמיים?!?!

0sveta0

New member
כל המרבה הרי זה משובח...

תודה על הרעיון, נראה ממש חזק אני אציע לה אני חשבתי יותר בכיוון של לצייר כל פעם בובה אחרת על דגש של משהו אחר פעם בובת חרסינה, על השבירות של החיים או משהו כזה אולי פעם הבובה יפה ומושלמת, וציור מקביל שבובת החרסינה שבורה אולי כל פעם להראות שהבובות שמראות על ילדות, שיש בהן גם צד אחר

barbar

New member
רעיון קצת משופשף

ראיתי תמונות בהן מצולמות דמויות ברבי בסטואציות ובתנוחות לא שיגרתיות למשל זוג בובות עושות סקס- אני חושב שאפשר לקחת את זה לעוד כיוונים מקווה שעזרתי בהצלחה

0sveta0

New member
למה הכוונה משופשף?

קיים, לא בתולי? אני לא בטוחה שהחברה הזו נמצאת בדיוק בראש שלך, אבל בכל זאת אציע לה.

QueenBabar

New member
אם מדברים על ברביות

הנה תמונה שאמא שלי צילמה במסגרת קורס צילום שהיא לקחה. ראיתי את השרשור ונזכרתי. מוכשרת האמא שלי, לא?

אני כל כך אוהבת ברבי

טוב זה מחזיר אותי לכמה שנים אחרוה וזה עושה GOOD המון תודות לאמא שלך על התצלום המשגע הזה

moti80

New member
זה הרעיון שלי

לפי מיטב הבנתי ומביקורים בכמה תערוכות בובות וכמובן מהיכרות אישית עם אנשים שאוספים בובות - בובות מסמלות פעמים רבות מושלמות מסויימת. אני לא מדבר על בובות של סרטי טלויזיה וכאלו - אלא על בובות מתרבויות שונוץ (כדוגמת בובות החרסינה הסיניות שהוזכרו כאן). בובה, לעיתים היא דבר מיצג - כו הגמלים (ואין לי שמץ של מושג למה!!!) שמוכרים בעיר העתיקה בירושלים לתירים (ואז הם חושבים שיש מלא גמלים בישראל ואנחנו איזה ארץ מדבר מוסלמית!). לדעתי, החברה שלך יכולה לקחת את הבובות האלו - ולהציג את המציאות, כפי שהיא רואה אותה בעזרתן. להראות צדדים אפלים אולי של עולמנו ולהראות זרמים מייצגים באנושות ובחברה המודרנית. לדעתי, זה יהיה חזק מאוד אם היא תיקח את אותן בובות אידאליסטיות (כמו הברבי ובובות החרסינה) ותערוך בהן שינויים שיציגו את המציאות ולא את האידאל - זה יהיה בולט לעין ומלא הבעה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

הליויתן

New member
בתור מי שניסה לעשות ולשחק......

המון המוןעם ברביות(ובובות אחרות)של בנותי אני יכול להגיד לך שמבנית הן מוגבלות מאד בתנועתן דבר שעלול להקשות ולהפריע מאד בישום הצעותיך

0sveta0

New member
יש לך הצעות לבובות אחרות?

לא חייבים ברביות. יש לכם בכלל רעיונות איך לפתח את זה כי אמורה להיות סדרה של ציורים. ואמור להיות רעיון מתפתח. יש לכם רעיונות לא שגרתיים?

הליויתן

New member
יש המון

מצד שני,עם כל הכבוד אבל לא נראה לך,שלפרויקט גדול ,אדם(או חווה)יתאמצו יותר מחשבתית בעצמם? איך תוכל באמנות לעשות דבר שלא נבע מעמקך,ועדיין יהיה שלך באמת???????????. ואני לא מבדבר על עבודה טכנית למרות שגם זו,עם משקיעים באמת,מפרה אותך גם,ולא פחות תחשבו על זה אשמח לקרוא לאן הגעתם

0sveta0

New member
כן זו קצת בעיה

כעושים פרוייקט באמנות בבית ספר, אז יש מלא מלא רעיונות, אין סוף אפשרויות, ולפי הניסיון שלי הבן אדם צריך דחיפה לכיוון מסויים. היא לא בטוחה מספיק בעצמה, ותמיד חושבת מה המורה תגיד, אם היא תקטול את זה או לא. אז היא ביקשה ממני קצת עזרה עם רעיונוות, איך להפוך את זה ליותר עמוק.

zoe1111

New member
רעיונות ממש אין לי..

אבל יש לי תמונות שצילמתי של בובה שהמורה שלי הביאה כשהייתי בחוג ציור אז אני מצרפת תמונה אחת רק בשביל להראות הסתכלות אחרת על בובות..

eranoz

New member
תרגיל למציאת רעיון

שלא תחשוב בכוון של "מה אפשר לעשות עם בובות" זה מראש מאוד מגביל אותך שתחשוב על סיפורים שמעוררים בה רגש עצב שמחה כעס פחד געגוע וכו´... ואחרי שיש לה רשימת סיפורים שכאלה שתבדוק איך אפשר להפוך את זה לעבודה עם בובות איך בובה תתן לזה ערך מוסף ואולי בכלל לא נכון להשתמש בבובה

ענבל הופמן

מאיירת ישראלית (עיבוד ממוחשב) יצרה עבודות בנושא בובות עם מאפיינים אנושיים. הייתי בתערוכה הזו - כרגע אני לא יודעת איפה היא ממוקמת. אני אנסה לחפש תמונות של העבודות אולי אני אמצא ותבינו אותי יותר טוב.

למעלה