רעיונות.. איך לחגוג יום נישואים..
S shlomiff New member 15/9/11 #4 אולי {אם יש רכב} תסעו לים בשיקעה באיזה חוף ריק עם שמיכה בקבוק יין... מסעדה אפלולית ורומנטית.... יש לי עוד רעיונות אבל......
אולי {אם יש רכב} תסעו לים בשיקעה באיזה חוף ריק עם שמיכה בקבוק יין... מסעדה אפלולית ורומנטית.... יש לי עוד רעיונות אבל......
כ כרמליקו New member 15/9/11 #8 צימר צימר צימר צימר אם כבר משקיעים אז יש באינטרנט צימרים חלומים עם בריכה ופינוקים, אפשר גם סופ"ש .
ס ספiרטkית בנשמה New member 15/9/11 #9 זה מה כתבתי לה אני השבת הולכת לחגוג בצימר שאני כבר חוזרת אליו פעם רביעית כי כ"כ נהננו שם
כ כרמליקו New member 15/9/11 #10 לחגוג תרתי משמע! עם הילדים? איפה? יש בריכה? חצר פךפרטית או משותפת?
כ כרמליקו New member 15/9/11 #13 וואו תהנייייייי! ממש תפור עלי רק שהסבתא לא מוכנה לקבל את הילדים, זה "כבד" עחיה כהגדרתה.
ס ספiרטkית בנשמה New member 15/9/11 #16 הסבתא מתחננת שיבואו אליה והילדים שלי גדולים הגדול בן 14 והקטן בן 7 את הקטנטונת בת 5 אני שולחת לאחותי
כ כרמליקו New member 15/9/11 #18 באמת גדולים אצלי הגדולה בת 8 אז טענת הסבתא מוצדקת? אני חושב שלא מה גם שהסבתא בעצמה צעירה בת פחות מחמישים.
באמת גדולים אצלי הגדולה בת 8 אז טענת הסבתא מוצדקת? אני חושב שלא מה גם שהסבתא בעצמה צעירה בת פחות מחמישים.
ס ספiרטkית בנשמה New member 15/9/11 #19 בכמה ילדים מדובר ואיזה גלאים? חמותי מבוגרת בסביבות 60+ אבל רוצה שהם יבואו והם עצמאיים אז אני עושה את זה מידי פעם
בכמה ילדים מדובר ואיזה גלאים? חמותי מבוגרת בסביבות 60+ אבל רוצה שהם יבואו והם עצמאיים אז אני עושה את זה מידי פעם