רעיונות מהסופר

קדן

New member
רעיונות מהסופר../images/Emo13.gif

|אז מה , מזמן לא כתבתי והנה צצתי. אז ככה : כמעט בכל מקום שאני נמצאת כמו שוק, סופר דרום תל אביב ועוד ועוד אני מחפש אביזרים שיכולים לשמש אותי בגן אז אתמול יצאתי לחפש עם חברה שטיח ובמקרה בפתח החנות קראו לי בשקט(קחי אותנו קחי אותנו) ערמה של שטיחונים צבעוניים קטנטנים. מיד בלי בושה שאלתי המוכרת וקיבלתי 20 במתנה. והיום בסופר חילקה בחורה נחמדה פופ קורן לטעימה באריזה מרובעת קטנטנה ואני, עיניי נצצו מאושר אריזה מעניינת לעציץ בטו בשבט . וכמובן ביקשתי יפה וקיבלתי 20 כאלה . זה היה הצייד השבועי שלי . ויש לי עוד מידע שעשוי לעניין אתכן למי מכן שיש ערוץ הופ בכל יום בשעה חמש וחצי בערב רעיונות מקסימים לייצירה עם הילדים. הגזמתי היום ? זה על חשבון הימים שנעדרתי מהפורום המקסים הזה. חיבוק|

טלגל

New member
קדן עם רעיונות כאלו תעדרי כל יום..

סתם....., תודה על המידע השימושי, בקיצור אסור להתבייש....(לי זה קשה)

קדן

New member
הי טלגל התגעגעתי

אני אוספת רק אחר הצהריים , בבוקר זה סיפור אחר - אני יוצאת עם הילדים לטיול מידי יום ותמיד עם שקית כי תמיד מוצאים דברים מעניינים בדרך בעיקר עכשיו כשעוסקים ב"מתנות הטבע". איך הולך לך עם טו בשבט ?

טלגל

New member
גם אנחנו אלייך, באמת בזכות כמה

גננות קליבריות (כמוך למשל...(זהירות התחנפות...)..) נורא נעים בפורום, ומלמד ותומך וכיף. גם אני יוצאת תמיד עם תיק טיולים ואנו אוספים דברי טבע. בשכונות שאני מטילת התושבים אוהבים את הילדים והם מכבדים אותם בפרי הדר, פפאיה וכו´...

למעלה