רעיונות לתחפושת

ogalit

New member
רעיונות לתחפושת

היי חבר'ה מה המצב? אני יודעת שעדיין מוקדם לדבר על הנושא אבל זאת השנה האחרונה שלי בב"ס ואני רוצה לאפתיע את כולם עם תחפושת מקורית לפורים אבל אין לי רעיונות סומכת עליכם....ומחכה להרבה תגובות ורעיונות

miki barrr

New member
למה הביצפר שלי שונה בהכל?!

אצלנו יש שמועות שהמנהל הנכבד רוצה לעשות לנו מסיבה בלילה,ולא פעילות ביום..ובדר"כ הפעילויות הכי שוות אצלנו...ממש כיף,יחסית לכל מה שעו לנו כל השנים... אבל מצטערת..אין לי רעיון עבורך.יש מטריקס,בטח יהיו מלא טרינטי...זה דווקא רעיון יפה לא? אני בטח אתחפש לאינדיאנית..נדוש,נכון..אבל תמיד רציתי,וזה גם יתאים לי פיקס...

miki barrr

New member
וואי..עשית סבב פורומים אה?

רציתי לראות אם את בת/בן,הסתכלתי בכרטיס האישי שלך..ויצא שפירסמת בכל פורום אפשרי..לסגור אפשרויות אה? אנחנו לא סתם פורום...

Stillwater

New member
אתם מכירים את אלה...

שלא מגלים למה הם מתחפשים? זהו, זאת בדיוק אני! כבר יש לי רעיון לתחפושת אבל אני לא אגלה לכם!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאני נינוח../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה זה הניגוד הזה שדפקת שם למעלה??

שנה שעברה אני וחברות שלי היתחפשנו ל

פיטר פן.. וכל החברה שלו.. חחחח... אז אני הייתי פיטר פן=) ידיד שלי היה וונדי. היתה גם לילי נמר, וגם קפטן הוק וגם טינקרבל..ואפילו מייקל! חחחחחח... זה היה יפה!!

חחחחחחח.... הלוואי והיה..

חברה שלי חשבה שי לה פילים במצלמה והיתטצלמנו הרבה דווקא.. והיסתבר שלא היה שם פילים.. בעע..

cory183

New member
היי אנחנו עשינו את זה בכיתה י!

ואני הייתי טייגר לילי ודוקא יש לי תמונה אבל רק אני וטינקרבל נמצאות שם משמאל.. (אבל היו גם פיטר פן קפטן הוק) ושנה שעברה התחפשתי לאבריל לוין ויצאתי ממש דומה! אבל התמונות של זה לא על המחשב שלי משום מה.. אני אבקש ממישהו שישלח לי ואני אשים...

heaven is here

New member
יאאאאא

שנה שעברה אני וחברות שלי התחפשנו ל"הקוסם מארץ עוץ"!!! ויצא ממש אחלה! אפילו זכינו בתחרות תחפושות

Ed Hunter

New member
משום מה תמיד רציתי...

להתחפש לפופקורן שמביאים בקולנוע... לעשות מן גביע ענקי כזה שאני אהיה בתוכו ולמלאות אותו בפוווווווווווווול פופקורן... לצערי עד היום זה לא יצא לפועל:\

למעלה