רעיונות לתחפושות

RoNcHa PoNcHa

New member
רעיונות לתחפושות

או קי- יש לי כמה רעיונות מזה מקוריים: 1-תתחפשו לדף- כן כן דף- אתם באים עם בגדים לבנים לגמרי וכל הילדים מהכיתה מקשקשים לכם על הבגדים וזה-או רושמים לכם ברכות-זה ממש יפה!! או שאתם יכולים לקחת שני בריסטולים ענקיים לחבר אותם ולחתוך מקום לראש ואז על הדפים מציירים. 2- בנות הפוור-פאף 3- מלכת האמבטיה- באים עם מגבת( שמתתחת לזה סטרפלס) עם הכובע המצ'וקמק של האמבטיה עם ספוגים- וברווזים מגומי שתפורים על המגבת. 4- קרואלה דוויל- אם משקיעים זה יוצא פצצה. 5- קבצן (זה שמחפש נדבות) 6- אני התחפשתי לזה שנה שעברה- מיס סננת (שזה יוצא מסננת) לוקחים בגד או שמלה מפוארת כזו שלא הייתם הולכים איתה למסיבה ותופרים עליה בצורה מיוחדת מלא מסננות קטנות- ועל הראש ככתר שמים מסננת-ושמים סרט שכתוב עליו- מס סננת- ואתם כאילו מסננת- חמוד לא?! 7- אמממממ...קלפתא (אחד קרצייה) אבל אם מפרקים את זה זה יוצא- קלף-תה- אז מכינים כזה שני בריסטוליים ענקיים(פוליגלים-כמו בדף) ועושים מקום לראש ומכניסים את הראש ומציירים על הצד האחורי כאילו את האחורה של הקלף- ומקדימה איזה קלף שתרצו- ומדביקים מלא שקיוני תה- ואז זה יוצא קלף-תה. 8- בילבי-זה אולי לא מקורי אבל מה שכן מקורי זה איך עושים שהצמות יעמדו-יש כאלה שזה לא חוכמה קונים צמות מוכנות- אבל א-נ-י שהייתי קטנה התחפשתי לבילבי- וצבעתי (בספריי) את השיער שלי לכתום- ואז אמא שלי קלעה לי את הצמות על שני ברזלים כאלה שמשתמשים בהם כדיי לייצב פרחים... מכירים את זה? ואז הצמות עמדו לבד-אתם הייתם חייבים לראות כדי להאמין זה היה כזה יפה!!!! 9- לא מיוחד אבל מקורי-החתולה במגפיים (יענו חתולת מין כזאת) טף זה בינתיים אם אני יחשוב על עוד אני יציע... 10- תתחפשו למשפחת סימפסון- זה שיאאאאאאאאאא היפה ושיאאאאאאאאאא המקורי!!! ובקשר לשער של האמא- עושים את זה מתבניות ביצים שצובעים בכחול! ככה זה עומד בלי בעיה וזה ממש ממש ממש יפה וזהו! עכשיו בנתיים יש למשהו רעיון בשבילי???

אני התחפשתי למלכת האמבטיה!

רק שהיה לי גם כתר וסרט שכתוב עליו "בתיה מלכת האמבטיה לשנת 1999" וגם באתי עם מלא צעצועים של אמבתי ורובה מיים קטן והשפרצתי על אנשים....

למעלה