רעיונות לתורן

רעיונות לתורן

אז ככה, התרנים (?) אצלנו די עלובים, לפעמים אפילו מסתכמים באיזה צלב עלוב וכל פעם שאני מצדיע אני מתבאס... יש לכם רעיונות מגניבים לתורן ואם אפשר קצת פירוט על איך ליישם אותו? יש לנו כוח עבודה של שכב"ג משהו כמו 30-40 אנשים שבאמת עובדים... אז אני אשמח לרעיונות ועוד שאלה קטנה, ראיתי תמונות מהפורימון של שבט אביב בהנהגת ת"א אם אני לא טועה (מרשים, אגב), ונתקלתי בתמונה הזו
ואז חשבתי אולי לעשות תורן שיהיה גם מגלשה אבל לא הבנתי איך הם עשו את זה, כאילו איך הם חיברו את הדיקטים ככה שזה לא יכאיב בתחת ובלי חבלים? מסמרים? תודה מראש לכל מי שיעזור...

z007

New member
הממ אנחנו עשינו תורן חמוד:

מעל התורן (התורן עצמו נמצא קומה מתחת) יש מן יוטה ארוכה כזאת וששמים בתוכה כדור הוא מתגלגל ומתגלגל נוחת לתוך סלסלה- הסלסה יורדת והדגלים עולים. עוד רעיונות- אפשר לעשות צופה שכשמעלים את הדגלים הוא מרים את היד וכדומה זה ממש קל

Trranger

New member
תראה את שלנו..

צירפתי קישור לגלריה אצלינו.. יש שם את התהליך בנייה ואת התוצר הסופי... בקשר לשבט אביב.. הם עשו את זה עם מסמרים בסנאדות

אצלנו

עשינו גם מגלשה ענקית (שבהתחלה בכלל היתה רוגטקה כזו שעפים מנה לטרמפוליה כזה, אבל זה היה מסוכן אז זה הסתכם במגלשה) אבל הפלסטיק (כזה של גגונים של קיוסקים) לא היה מתוח או משהו וזה לא הצליח אבל זה היה מתקן שעבדנו עליו המון עם ברזלים שמתחזיקים והמון מעקים... חבל...

תות15

New member
לדעתי..

אלה פשוט דיקטים איכותיים במיוחד שלא מכאיבים בתחת וחלקים כמעט לגמריי..ככה הם לפחות נראים בתמונה..

מה אצלכם התורן הוא קבוע???

אצלנו כל שבוע מחליפים תורן... השכבת גיל שעושה את המסכת כל שבוע אז היא עושה את התורן ובדרך כלל התורן קשור למסכת... אז עם יש איזה רעיון של מסכת תגידי אותו ואני יתן לך רעיון לתורן

לא...

אצלנו זה עד שמישהו תופס יוזמה בלי קשר למסכות... ככה שאתה יכול חופשי לזרוק רעיונות מכל הבא ליד

אנהלה

New member
ביום הצופה עשינו תורן מטורף זאת היתה מעין 'תיבה' ענקית וכשמושכים בחוטים התיבה נפתחת והיה על זה ציור של סופרמן והדגלים והיה רשום "כי הטוב חייב לנצח" כי יום הצופה היה בנושא גיבורי על

Roi_divon

New member
אצלינו...

אצלינו זה מאוד מעניין איך שהתורן נראה :) יש מסגרת בצורת ריבוע שבתוכה בנוי מגן דוד ואז מתי שמסובבים את המגן דוד הדגלים עולים

טווינקל

New member
אצלנו

התורן הקודם היה משו שמתמי שמרימים מגן דוד גדול גם שני הדגלים עולים כי הם בעצם מחוברים אליו או משו.. ועכשיו השבט שלנו בשיפוץ ככה שאין תורן ואין רחבת תס בכלל.

תורן? אנחנו מלכי התרנים!!!

כל דבר תורן שלא תירצה, שמשולב בו איכשהו מגן דויד או סמל הצופים - עשינו
אני יביא פה כמה רעינות, וממש לא צריך הרבה אנשים, ככה 10 אנשים עובדים זה מספיק! ח שיש בתוכה משולש די גדול בחלק התחתון, ללמעלה מחובר עם גלגלות משולש הפוך, ועל החבלים שלו הדגלים. עכשיו ושהמשולש הזה יורד הוא משלים עם השני מגן דויד והחבלים עולים... זה סתם, פשוט
אפשר לעשות מגן דויד תלת מימדי, בגובה 4-5 מ', איך תלת מימדי? 2 מגיני דויד, שלרוחב יש מרחק של מ' ככה, ואז מחברים בכל ה"פינות" ואז זה עוטפים באל-בד כחול - זה מהמם! והדגלים עולים ידנית. אחד היפים זה כמו תיבה מלבנית, שיש מעליה ח', התעלות של התיבה על ציר ויש חבל שמחובר לכל צלע ולגלגלת בח' החבל מחובר גם למגן דויד קטן מסנדות עם הדגלים. עכשיו כשפותחים את התיבהמושכים הרי ת'חבלים ואז המגן דויד יוצא החוצה. והתיבה הרי עטופה בבד, ככה שלא רואים, ואפשר לשים קוורץ בתוכה וזה פשוט פצצה! אפשר לעשות מגן דויד גדול כזה שיוצא רק מנקוה אחת בריצפה, יעני שיש את כל ה"שפיצים" שלו, 8 "שפיצים" שיוצאים מהריצפה מנק' אחד, ובגובה ככה 2-3 מ' יש סנדינות שמעצבות אותן למגן דויד. זה מה שעולה לי עכשיו בראש... יש גם תרנים של חורף\קיץ\ימי זיכרון\חגים וכו'... אבל אין ל זמן עכשיו לפרט (בגרות בביולוגיה...
) אז בהיזדמנות, ואם יש נושא ספציפי שאתה רוצה - תישאל

ninja1

New member
כן אכן

שלום רב אני חבר שכב"ג בשבט אביב (שביעיסט) והתמונה שהעלת זהו סיום המבוך האווירי...יש סנדות מחוברות במרחקים של 75 ס"מ אחת מהשנייה והפלטות הם פלטות עץ מאוד איכותיות בגודל של 2.5 על 1.3 וזהו על כל סנדה מתחת לפלטה נדפקו 5 מסמרים לרוחה וזהו בערך..... אה וכן המגלשה ממש לא הכאיבה לאף אחד....

Trranger

New member
חוצפה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

לתקוע מסמרים בסנדות
אתם הורסים לעצמכם את הסנדות...

תודה לכולם!

אם יש לכם עוד רעיונות הם יתקבלו בשמחה אני אשרטט בימים הקרובים שרטוט ונקווה לישם אותו בהקדם

למעלה