רעיונות לשם לבת...

ilush26

New member
שמות לבת../images/Emo90.gif

קודם כל שתהיה לידה קלה, והמון בהצלחה. עלו לי כמה שמות בראש אולי אחד מהם ימצא חן בעיניכם- NOA- נועה ILANA-אילנה KETTY- קטי MORAN- מורן VERA- ורה SOPHIE-סופי...באיטלקית הם יבטאו את זה סופיה. EMMA-אמה EMMI-אמי, קיצור של אמילי ORIANA- אוריאנה, הולך טוב באיטליה ויש גם בישראל. TONY- טוני SHIRLY- אם כי כמו שאני שומעת את השם הזה בפיהם הוא יוצא לא כל כך טבעי...אבל זו אופציה. חוץ מזה מצטרפת למה שהציעו לך כבר לגבי MAYA, אני אישית אוהבת את השם. אם יעלו לי עוד רעיונות אוסיף. מאיפה אתם באיטליה?

איט ליה

New member
../images/Emo51.gif וכן לגבי השם שירלי

דווקא יש לפה חברה שההורים שלה בעצם ישראלים ושמה שירלי והיא כותבת SCIRLI ... אנחנו בין ונציה לורונה..

Alleycat74

New member
בואו נראה אם בפעם העשירית היום תפוז יתן לי

לכוב הודעה... אני הייתי הולכת על: נטליה נטלי גאיה (הכי אוהבת) רפאלה (אחלה שם איטלקי) מוניקה ניקה מיקה נינה

atlanta3

New member
נגעת בנקודה כואבת אצלי

זה היה סיוט למצוא שמות ואחרי מספר3 אמרתי שאם יש מספר 4 אני נותנת רק אות ראשונה.... הגדולה שלי יסמין אבל דוברי אנגלית מבטאים YAZMIM מספר שתיים GAIA בדקתי את ההגיה על דוברי אנגלית (נשואה לאנגלי וחיה בארצות הברית ) ווידאתי את האיות רק לא לקחתי בחשבון שאמריקאים לא ידעו לקרוא את האיות ....והיא צריכה כל פעם לתקן כשקוראים לה GAY- A במספר 3 וויתרתי לחלוטין על בחירת שם ... האב ומספר 1 בחרו- אריאל כמובן שמתעקשים לקרוא לה כמו בת הים הקטנה (עם צרה או סגול ? כבר לא זוכרת ניקוד ) בהצלחה ולידה קלה

נועה -דנה - מיה ...

האמת בלי קשר להתחשבות במשפחה אישית תמיד חלמתי על 'שיר' או 'לי' , אבל , יש לי שלושה בנים והשמות הם: גיא(guy ) ,רועי (שבאנגלית רשמנו אותו כ - roy) ודניאל . על כל פני םשתהיה לידה קלה ומוצלחת.

הצעתי היא ../images/Emo140.gif

אליענה או בכתב לטיני - ELIANA שם מקסים בעיני, גם בגלל המשמעות בעברית וגם בגלל הצליל הלועזי.

karnush72

New member
קודם כל שתהיה לידה קלה

לבנות שלי קוראים תמי ו- איה. אנחנו חיים ביפן ואלו הם שמות שמתאימים גם לפה וגם לשם. ועוד שם שאני מאוד אוהבת - נעמי שנראה לי שהולך טוב גם בחו"ל (נעמי קמפבל)

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo207.gifאיזה אוצר של שמות יפים!../images/Emo47.gif מה דעתכם להוסיף גם הצעות לשמות של בנים, ואז נשמור בטאגליינס לטובות השמָחות שיבואו? אז אור של רועי כבר סיפקה התחלה טובה לצד הזיכרי של הרשימה../images/Emo8.gif , מי מצטרף?

mamiron

New member
טוב אז לבן...

אני אוהבת את ROY רוי וגם את NOA (באנגלית יותר יפה מנח שבעברית...) אור זה גם יפה אבל מוזר באנגלית ליעד - חמוד ליאם ולחברה שלי נולד פשוש קטן ושמו נוי (לבן!) בהצלחה!

למעלה