רעיונות לסקר

שירן 2

New member
נסיכת זהב???מה את עושה פה???

איזה קטעעעעעע חשבתי שהתבלבלתי בפורום .............. יש לי מלא פורומים פתוחים וחשבתי שכתבתי לקהילה צעירהו לא לחמסה...........חחחחחחח טוב נו בכל מקרה מה את עושה פה?? וירדן השאלה שהיא נתנה לסר היא טובה???

שירן 2

New member
אוףףףףףף ידעתי היה לי חוש

שהשאלה הזאתי מוכרת לי..........אין לי רעיונות

שירן 2

New member
אההההה טוב שיהיה .......לא ידעתי

בכל מקרה אף פעם לא ייצא לי לדבר איתך בקהילה צעירה ולהכיר אותך......... אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מה שלומך?? מה נשמע??מה המצב.??איך את מרגישה??.........????

ובקשר לסקר....

אמ... אם היו אומרים לכם שנותנים לכם כרטיסים בחינם להופעה של חמסה אבל לא יכולתם לבוא כי קבעתם כבר עם חבר/ה מה הייתם עושים
1. חמסה חשובה לי הרבה יותר לא פוגשים אותם בכל יום 2. אני לא יכול/ה לסרב לו/ה הוא/היא החבר/ה הכי טוב/ה שלי 3. לא יכול ליקרות לי אף פעם מצב כזה 4. אני לא יודע/ת 5. אחר...

Love benja

New member
אממממ... ../images/Emo94.gif

אם הייתם רואים אחת מבנות הלהקה ברחוב מה הייתם אומרים לה? 1. יאאא אני מעריץ הכי גדול לך, מת על הלהקהה אפשר חתימה?! 2. הנה הטלפון שלי, התוכבת וכל הפרטים .. תצרי איתי קשר. 3. מה את עושה פה? למה את הולכת ככה ברח'? זה מסוכן ! 4. הי את מוכרת לי.. אממ רגע , אוף אני לא יודע . אולי תזכירי לי מי את?

שירן 2

New member
חחחחח יפה לטם אבל ברגע האמת

שוכחים הכל!!!! ככה תמיד אומרים....שאם רואים מפורסם אז שואלים אותו את השאלות האלו.........אבל תמיד ברגע האמת שפוגשים את אותו המפורסם שוכחים את מה שרוצים לשאול!!! ככה זה תמידדדדדדדדדדדדד!!!

למעלה