רעיונות למתנת פרישה

pc girl

New member
רעיונות למתנת פרישה

אהלן

בצער רב אני עוזבת את מקום עבודתי בשנתיים וחצי האחרונות עקב לימודים.
זה מקום שמאוד מאוד נקשרתי אליו, גם לעבודה עצמה וגם לאנשים. זה היה פחות או יותר כמו הבית השני שלי.
סה"כ עובדים איתי משהו כמו 40-50 אנשים, שעם רובם יש לי קשר די טוב.
המקום עצמו מחולק לשתי עמדות ראשיות, העמדה שלי שעובדות איתי בה עוד 6 בנות, והעמדה השניה, ששם עובדים ועוברים רוב האנשים (בעמדה הזאת יש גם מטבח והם אוהבים לבשל שם..). חוץ מזה יש לי חברה טובה שעובדת במשרד שאין לו ככ קשר לעמדות האלה.
ולעניין ההתלבטות-
יש שתי אופציות שחשבתי עליהן, או לקנות לכל אחד משהו קטן ולרשום לו כרטיס ברכה קטן, או לקנות שתי מתנות לכל עמדה + מתנה קטנה למשרד של החברה, ולרשום משהו לחברים הקרובים...
בגדול חשבתי על מכונת וופל בלגי לעמדה עם רוב האנשים, וערכת פדיקור מניקור או משהו בסגנון (עזרה?) לחברות שעובדות איתי בעמדה, ולחברה במשרד אני עדיין מתלבטת...
מה דעתכם? כל האנשים שסיימו לעבוד אצלנו עד עכשיו לא קנו כלום, אבל נראה לי מוזר לעזוב מקום שהיה כמו הבית השני שלי, בלי לקנות כלום... (אני עדיין תקועה במתנות של שתיית השחרור...)
בקיצור, אובדת עצות. אשמח לעזרה ולרעיונות נוספים!

תודה רבה

coolgift

New member
מתנות לעזיבה

היי,
קודם כל אני חייב לציין שזה שאנשים שעזבו לפנייך את מקום העבודה ולא עשו שום מחווה לא אומר שום דבר לגבייך. זה לחלוטין תלוי בבנאדם ואם את מרגישה שהתחברת לאנשים שם אז אין סיבה שלא תעשי זאת ולהיפך, רק יזכרו אותך לטובה.

לדעתי לכתוב כרטיסי ברכה לקנות משהו לכל אחד יהיה קצת מייגע כיוון שמדובר בכמות לא קטנה של אנשים, עדיף לקנות משהו שישמש את כולם.
הרעיון של המכונת וופל בלגי ממש ממש מגניב

הלוואי שלי הייתה אפשרות להכין וופל בלגי בעבודה

אולי במקום ערכת פדיקור לבנות בעמדה שלך עדיף איזה כרית מסאג' או משהו מרגיע אחר כמו האמבטיות מסאג' לרגליים (סתם זורק רעיון).

לחברה הטובה את יכולה לקנות ארגונית לשולחן / חבילה מגניבה של דפי ממו מעוצבים / עט מעוצב / ספל קפה / אטבי נייר מגניבים.

למעלה