רעיונות למשחקים

רעיונות למשחקים

הי, שמי יעל, בוגרת שבט מודיעין בירושלים ובשבת הקרובה אני עורכת לבעלי מסיבת יומולדת 30. המסיבה בסגנון המסיבות שערכו לנו כילדים (קישוטים, פרסים, שקיות יומולדת) ואני מחפשת רעיונות למשחקי חברה. כמה שיותר תחרותי,טפשי ושמח ככה יותר טוב. אני בתוחה שבהיותכם מדריכים (ולא כמוני לפני 12 שנים..) יש לכם המון רעיונות מפעולות. תודה, יעל

רעיונות למשחקים

הי, שמי יעל, בוגרת שבט מודיעין בירושלים ובשבת הקרובה אני עורכת לבעלי מסיבת יומולדת 30. המסיבה בסגנון המסיבות שערכו לנו כילדים (קישוטים, פרסים, שקיות יומולדת) ואני מחפשת רעיונות למשחקי חברה. כמה שיותר תחרותי,טפשי ושמח ככה יותר טוב. אני בתוחה שבהיותכם מדריכים (ולא כמוני לפני 12 שנים..) יש לכם המון רעיונות מפעולות. תודה, יעל

משחקי יומולדת:

משחק הצמר גפן: שתי משתתפים יושבים בקצה החדר ועל הרצפה מונח צמר גפן הם צריכים לנשוף עליו עד שיגיע לקצה השני... לא הסברתי טוב אבל את בטח מכירה. משחק עם טופי- מחברים לטופי משתי הצדדים חוט באורך שווה שתי מתמודדים צריכים להגיע מהקצה של החוט עד לטופי בעזרת הפה. חיפוש מרשמלו בתוך קערת קמח (בלי הידיים) תחרות אכילת תפוח מקערת מים (גם כן בלי הידיים) קושרים חוט למותניים ואז בתחת שמים נר וצריך להכניס אותו בלי הידיים לתוך בקבוק שמונח על הרצפה. שמים כף בפה ועליה תפוח אדמה ועושים תחרות לעטוף אחד את השני בניר טואלט שני אנשים צריכים ביחד לפוצץ בלון עם הבטן טוב אני לא מוצאת יותר (זה מה שקורה בשעות כאלו למוח של בנאדם) טוב אני ארשום לך מחר עוד אבל בעקרון נראה לי שזה הסגנון שחיפשת... בהצלחה ומזל טוב לבעלך וגד, מצתערת לשבור לך את המיטוס אבל... שבט ערבה שולט!

י ע ל 2

New member
יש כאן כמה..

אני לא מדריכה אבל עברתי קורס הדרכה.. סתם לידע כללי.. אני ארשום לך כאן משחקים משחק שלא מובן תודיעי ואני אפרט.. באנג באנג, המאפיה, never, אמת-שקר, משחק השוקולד, לקחת את סובב מטפחת ולגוון אותו.., שק טופי, וטוב כרגע לא ממש עולים לי עוד משחקים כי הרוב זה משחקי הכרות.. המאפיה יכול להיות נחמד.. אנחנו אישית (צוות פעילים) פותחים כל יום פעילות עם המשחק הזה (עד עכשיו היו רק שלושה ימי פעילות ורק בשנים המרכזים היו אבל מילא..)

Alexis14

New member
רעיונות מצויינים

כמובן שאפשר גם תופסות למיניהן, גולם במעגל, וכו´.

אני מקווה שזה לא מאוחר מידי...

וואו, אני ממש אוהבת את הרעיון של מישחקי יומולדת טיפשיים כאלו...
ככה עשינו גם למרכז שלנו ביומולדת... אז אם היתכוונת למישחקי חברה - פז"חים - אנשים לפני נתנו לך, ואם את רוצה עוד אז יש חוברת מישחקים ע-נ-ק-י-ת, ומצויינת באתר הנוער העובד (www.noar.co.il) ואם את מתכוונת למישחקי יומולדת ילדותיים כאלו אז: החבילה הגיעה, להכניס נר שקשור למותנייים לתוך בקבוק, למצוא סוכרייה בתוך קמח, לימבו, לעטוף בנייר טואלט, לכבות נרות עם אחקדחי מיים, גולם במעגל, להעיף צמר גפן, כיסאות מוזיקליים, טלפון שבור, ועוד... מי שייתן לך את הרעיונות הכי טובים זה ילדים קטנים בני 4-8 שמשחקים את המישחקים האלו כל הזמן... נועה.

משחקים

למה שלא תעשי משחקים שאת זוכרת, אני בטוחה שהמשחקים של פעם הם לא כמו של היום, לא כולם לפחות, וזה די נחמ לעשות משהו שאת זוכרת רק בראש, להעביר אותו למציאות ולשחזר

למעלה