רעיונות למשחקים

orfere

New member
רעיונות למשחקים

אני מחפשת משחקים שאפשר לשחק אחד עם השני אבל לא משחקים שדורשים אלמנטים נלווים כמו קלפים או משחקי קופסא אלא משחקים שאפשר לשחק סתם ככה אפילו משחקים אינפנטילים כמו לכתוב אותיות אחד לשני על הגב שצריך להבין איזה אות או כמו 21 שאלות שמישהו אחד בוחר נגיד אישיות ואז השני צריך לשאול ולגלות את האישיות

KarinDi

New member
משחקים זוגיים

זה נשמע כמו פתח לשרשור נחמד! השאלה שלך מצאה חן בעיני - אמת או חובה - אמת או שקר - אקווקווה דה -לא- אומה (אי אפשר לכתוב את זה!!!) - משחק הכיפים (שצריך לברוח עם הידיים) - פנטומימה - משחק הציורים - משחק השאלות - משחקי א'ב' למיניהם, למשל למצוא שיר שמתחיל באות, להתחיל משפט רק באות שהמשפט הקודם הסתיים - כן,לא, שחור, לבן - לזהות מאכלים בעיניים עצומות - קופסת ההפתעות: מכינים קופסה ונניח פעם בשבוע אחד מבני הזוג אחראי למלא אותה. בשבוע שאחרי- בן הזוג השני וכן הלאה. - על אותו רעיון אפשר גם לעשות הפתעות לפי נושא, למשל לפי הא' ב'. קובעים ערב שהוא תמיד ערב זוגי, וכל שבוע בן זוג אחד אחראי על הפתעה באות של אותו השבוע.

דוריק30

New member
אם שרשור- אז מוסיפה...../images/Emo13.gif

ארץ עיר- בוחרים אות ואומרים את כל הקטגוריות או שבוחרים קטגוריה אחת ומחליפים אותיות שירים- למצוא שירים לפי מילה או אות, מי שמוצא ראשון או עד שנגמרות האפשרויות משחק האגודלים- מחזיקים ידיים ורק האגודל בחוץ וצריך למעוך אגודלים (משחק פשוט- הסבר מסובך
) זוג או פרט אבן, נייר ומספריים משחק הפיסול- אחד מפסל את השני או שאחד מחקה את השני ים יבשה משודרג- להוסיף עוד אלמנטים כמו: גשר, צפרדע או שטפון מה עם שירי ידיים, כמו "זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים...." פינוקיו- צריך לדרוך על כף הרגל של השני שרשרת מילים- מילה מתחילה באות האחרונה של המילה הקודמת אני יוצא לטיול ולוקח איתי...- אחד בוחר נושא והשני צריך לגלות אותו לפי חפצים/תכונות/שמות. דוגמה: מכנה משותף- מטוס. הגה וכסא יכנסו, מיטה ומקלחת לא ייכנסו. יש עוד משחקים, רק צריך לחשוב עוד האמת- מסקרן אותי למי זה מיועד ולאיזה גיל אם בא לך לשתף

למעלה