אוגוסט ומה שאחרי
New member
רעיונות למילוי טארטלטים..
שלום לכולם! לפני כמה חודשים העליתי מתכון לטארטלטים שעשיתי.. מאז עשיתי אותם כבר כמה פעמים לכל מיני אירועים והם תמיד הצלחה גדולה.. עכשיו אני רוצה להכין משלוחי מנות עם הטארטלטים החמודים האלה והייתי רוצה לנסות כל מיני מילויים חדשים.. מה שיש לי עד כה זה- קרם תות ושוקולד לבן קרם נוגט ושוקולד חלב בננות וטופי קרם פטיסייר עם פירות העונה קרם חמאת בוטנים ושוקולד ואולי אנסה לימון ומרנג למרות שעשיתי את זה עד כה רק כפאי גדול. אני מאד אוהבת שכבות בטארט וכמעט כל המילויים שיש לי הם ב2 שכבות (הכי כיף לנגוס ולגלות טעם נסתר שלא רואים מבחוץ, לא?.. ) כל רעיון, באמת כל דבר שעולה לכן בראש- יהיה מבורך (למרות שהעדיפות הגדולה היא למילויים שלא אופים אותם אחרי המילוי, אלא ישר מזלפים אל תוך הטארט ומקררים) במיוחד אשמח לרעיון עם חלבה, יש לי הרגשה שאיזה מילוי חלבה (עם עוד איזה טעם נחמד שמשתלב עם זה) יכול להיות מוצלח. תודה!
שלום לכולם! לפני כמה חודשים העליתי מתכון לטארטלטים שעשיתי.. מאז עשיתי אותם כבר כמה פעמים לכל מיני אירועים והם תמיד הצלחה גדולה.. עכשיו אני רוצה להכין משלוחי מנות עם הטארטלטים החמודים האלה והייתי רוצה לנסות כל מיני מילויים חדשים.. מה שיש לי עד כה זה- קרם תות ושוקולד לבן קרם נוגט ושוקולד חלב בננות וטופי קרם פטיסייר עם פירות העונה קרם חמאת בוטנים ושוקולד ואולי אנסה לימון ומרנג למרות שעשיתי את זה עד כה רק כפאי גדול. אני מאד אוהבת שכבות בטארט וכמעט כל המילויים שיש לי הם ב2 שכבות (הכי כיף לנגוס ולגלות טעם נסתר שלא רואים מבחוץ, לא?.. ) כל רעיון, באמת כל דבר שעולה לכן בראש- יהיה מבורך (למרות שהעדיפות הגדולה היא למילויים שלא אופים אותם אחרי המילוי, אלא ישר מזלפים אל תוך הטארט ומקררים) במיוחד אשמח לרעיון עם חלבה, יש לי הרגשה שאיזה מילוי חלבה (עם עוד איזה טעם נחמד שמשתלב עם זה) יכול להיות מוצלח. תודה!