הנה כמה../images/Emo26.gif
שרשרת "אוף" - אתה מצייר סמיילים על נייר, ולוקח עשר או כמה שבא לך ושם אותם על חוט וכל חניך מקבל וכל פעם שאחד החניכים מתלונן אתה מוריד לו סמיילי אחד. מי שנשאר בסוף עם הכי הרבה מנצח.[בסוף המחנה...] שקית הקאה - אממממ אין לי כוח לכתוב את כל הנוסח...אבל אם אתה לא מכיר תגיד ואני אנסה לחפש לך... כובע מגניב - סתם תקנה איזה כובע או בנדנה או משהו שיהיה משותף לכל השבט. או משרוקית, או משהו כזה. טיטול ללילה - קח טיטולים ותכתוב "למקרה שלא יהיה לך כוח ללכת עד השירותים בלילה..." אמממ אפשר לקחת סכין/מזלג/כף חד פעמי ולכתוב על זה "אחרי שאכלתי את האוכל של המחנה אני מתחיל להבין את הקניבלים..." אהה משהו שעשו לי ב..ניצנים או משהו כזה..- לוקחים איזה משהו...אמממ...משהו שאפשר לקשור על התיק בלי הרבה בעיה...ואז במשך כל המסלול נגיד אז מי ששם לב שזה אצלו צריך לשים את זה אצל מישהו אחר....ואז ברגע שיש עצירה - מי שזה עדיין אצלו צריך לעשות משימה...המטרה היא שזה לא יהיה אצלך ושתצליח לשים את זה בלי לשים לב אצל מישהו אחר.
יש מלא צ'ופרים מגניבים למחנות...זה גם תלוי בכמה חניכים יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע בזה...
גם משחקים יש המון - תלמד אותם סתם משחקים כאלה כמו טמפה-טמפה, המשחק עם המסיבה שכל אחד צריך להגיד מה הוא מביא ומי שמארח את המסיבה מחליט אם להכניס אותו או לא.....אממ...שוונץ...קווה-קווה..המאפיה..

טוב אין לי כוח עוד לכתוב חח מקווה שעזרתי