רעיונות למחנה בנ"ע

רעיונות למחנה בנ"ע

אני מדריך של שבט נבטים ואני מחפש רעיונות לצ'ופרים, הפעלות, משחקים ועוד דברים מקוריים ונחמדים לעשות עם החניכים במחנה בעוד 3 ימים! תודה מראש הכבש הנוסטלגי

yos9

New member
צ'ופרים-

במסלול- מתחת לרגל צומחת יבלת יבלת נחמדת מאוד והיא מתנפחת עולה וצומחת ויש לה גם צבע ורוד יבלת יבלת את בלתי נסבלת הרגל כואבת מאוד למרות שעכשיו מתחילה היא לרעוד אנו נמשיך עוד לצעוד!!! (עושים ציורים נחמדים...) סתם רעיון נחמד- "כל המחנה תלוי B והאוהל הזה עומד בזכוT" ללילה- למרות שהאבן נתקעת תמיד באמצע הגב ועד שנרדמים הזמן זוחל כמו צב למרות שהשק"ש תמיד זז וכ"כ צר וברקע נשמעים קולות ילדים וצרצר למרות כל הקוצים והאבנים שיהיה לך לילה נעים!!! מקווה שעזרתי!!

MyGod7

New member
הנה כמה../images/Emo26.gif

שרשרת "אוף" - אתה מצייר סמיילים על נייר, ולוקח עשר או כמה שבא לך ושם אותם על חוט וכל חניך מקבל וכל פעם שאחד החניכים מתלונן אתה מוריד לו סמיילי אחד. מי שנשאר בסוף עם הכי הרבה מנצח.[בסוף המחנה...] שקית הקאה - אממממ אין לי כוח לכתוב את כל הנוסח...אבל אם אתה לא מכיר תגיד ואני אנסה לחפש לך... כובע מגניב - סתם תקנה איזה כובע או בנדנה או משהו שיהיה משותף לכל השבט. או משרוקית, או משהו כזה. טיטול ללילה - קח טיטולים ותכתוב "למקרה שלא יהיה לך כוח ללכת עד השירותים בלילה..." אמממ אפשר לקחת סכין/מזלג/כף חד פעמי ולכתוב על זה "אחרי שאכלתי את האוכל של המחנה אני מתחיל להבין את הקניבלים..." אהה משהו שעשו לי ב..ניצנים או משהו כזה..- לוקחים איזה משהו...אמממ...משהו שאפשר לקשור על התיק בלי הרבה בעיה...ואז במשך כל המסלול נגיד אז מי ששם לב שזה אצלו צריך לשים את זה אצל מישהו אחר....ואז ברגע שיש עצירה - מי שזה עדיין אצלו צריך לעשות משימה...המטרה היא שזה לא יהיה אצלך ושתצליח לשים את זה בלי לשים לב אצל מישהו אחר.
יש מלא צ'ופרים מגניבים למחנות...זה גם תלוי בכמה חניכים יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע בזה...
גם משחקים יש המון - תלמד אותם סתם משחקים כאלה כמו טמפה-טמפה, המשחק עם המסיבה שכל אחד צריך להגיד מה הוא מביא ומי שמארח את המסיבה מחליט אם להכניס אותו או לא.....אממ...שוונץ...קווה-קווה..המאפיה..:) טוב אין לי כוח עוד לכתוב חח מקווה שעזרתי

yos9

New member
יש לי את השקית הקאה-

זה הולך ככה- שקית הקאה: אם אתה חש בחילה או כל תחושה לא נעימה אחרת מעיך מתחילים לקרקר והסעודה האחרונה אותה אכלת מתחילה לעלות לעבר פיך: א. הוצא את השקית ב. רוקן כל מה שבקרבך אל תכולת השקית (במידה ונשאר משהו בפיך, ברך שהכל ובלע חזרה) ג. קשור היטב את השקית והטמן אותה בתיק חברך הערה: אין לעשות זאת למדריכים!!! במידה ומתעוררת בעיה, אל תפנו אלינו...

MyGod7

New member
חח אז אני מכירה

גרסה יותר ארוכה ויותר מגעילה...
אבל גם זה מגניב.

MyGod7

New member
חחח זה סתם מתאר יותר בפירוט

את תהליך העליה של האוכל...ואז בסוף יש גם קטע שהולך בערך "עכשיו הסתובב ושב בשקט כדי שחברך יוכל לעשות אותו דבר גם לך" או משהו כזה:) ובסוף במקום "מתעוררת בעיה" יש "במקרה של דליפה"...שזה כבר גורם לדמיוּן של דברים די מגעילים

ואפשר להכין

כאילו שק"ש קטן מסול מגולגל, ובתוכו שמים נחש גומי, ועל זה כותבים "תבדקו שאין נחש בשק"ש"...חביב למדי. בהצלחה!

gilatb1

New member
מישהו יכול בבקשה להעתיק

כמה צופרים נחמדים מהקישור? פשוט אני גם צריכה ואני פה מהפל`.. תודה רבה!

למעלה