רעיונות ליום הולדת

רעיונות ליום הולדת

שלום. אני אורחת כאן אבל חשבתי שזה המקום המתאים לשאול: לבעלי האהוב יש יומולדת ואני מחפשת רעיון להשקיע להפתיע אותו לאו דווקא במתנה כספית. תודה מראש לכולם.

Tully Is Here

New member
תיכף תבא שירשיר

ותפנה אותך לפורום ימי הולדת

מה הוא הכי אוהב

ומה התחביבים והדברים שהוא הכי אוהב לעשות תכתבי לנו וישר ירוצו רעיונות

polegra

New member
צריך עוד פרטים לפני שעונים

מה האופי שלו מה התחביבים האם בבית או במסעדה האם את עוסקת ביצירה או שבכלל במטבח את יוצרת.... אחרת אפשר להציע מיליון הצעות ואף אחת לא תתאים לכם בדיוק האם יש תקציב ומהו וכו.... טלי

polegra

New member
ננסה בכל זאת

המטרה במומולדת זה שזה יהיה היום המיוחד שלו ואני בטוחה שאת מכירה אותו מספיק בשביל לדעת מה הוא הכי אוהב אז תהפכי את זה ליום פינוק מיוחד שבו תעשי עבורו כל מה שאת רק יכולה... מסאז נעים וארוך ומושע נרות דולקות וקטורת נעימה ארוחת בוקר או קפה למיטה צהריים מושקע ארוז לעבודה ובערב משהו קל או קינוח שהוא הכי אוהב...ואחרי זה אמבטיה ...תפנקי תסבני וכל מה שהוא רק אוהב ואז מסאז עם קרם או עם שמן.... ואפשר גם ורצוי גם בכפות רגליים מסאז ארוך ארוך ומושקע אחרי זה תסתכלי לו עמוק בעניים ותתני לו את המתנה...משהו שהכנת קנית או רשמת...משהו מהלב אפשר תמיד לצרף למשהו מוכן ואני תמיד אוהבת לצרף גם כמה קופונים רקים...מעיין הפתעת מומולדת שהוא ימלא ויוכל להשתמש בהם לאורך כל השנה מעין מתנה כזו ארוכה ונחמדה :) טלי

למעלה