רעיונות ליום האב !!

איט ליה

New member
רעיונות ליום האב !!

מחר מתקיים אצלנו יום האב. (גם בארץ? יש בכלל דבר כזה?) ואין לי שום רעיון מה נכין לאבא. האמת שעדיין לא הצלחתי לחשוב על זה כי רק היום נזכרתי הוא כולו מתרגש מהעיניין
ואין מצב שנעביר את זה
חייבת רעיונות כל רעיון התקבל בברכה.

polegra

New member
כמה רעיונות שאצלנו התקבלו באהבה

כרטיס ברכה מצוייר לבד (רצוי ציור של הילדים) להדביק על קרטון צבעוני ולקפל ולא לשכח לצייר סביב הכף יש של הקטנה כי היא הרי לא יכולה לחתום.... פסיפס של תמונות עם ברכה (אפשר להדפיס בצבע +לימינציה) ולהדביק על מגנט לאפות לו ביחד עוגה טעימה ולצלם את הקטנה עוזרת להכין (שלי מצולם שובר בסקווטים עם המערוך...) להכין לו את האוכל שהוא אוהב להציע לו מסאז ב4 ידיים (נורא מצחיק לראות את הקטנים עושים לו מסאז) ולתת לו באותה הזדמנות קופון למסאז ארוך ומושקע ממך.... שוקולד טוב לא לשכח חיבוק ונשיקה בבוקר איך שהוא קם ולהזכיר לו שז היום האב... אה...ואני אוהבת להביא פרחים (או פרח בודד יותר יפה) מי אמר שרק לנשים נותנים??? טלי

איט ליה

New member
תודה על הרעיונות..

ואני חושבת שנכין לו (אני אכין ואשתף אותן בקטנה, כי לא נשאר לי הרבה זמן) מובייל לאוטו או איך שזה נקרא פעם ראיתי אצל חברה באוטו מתלה כזה עם תמונה של הבן שלה והיה כתוב "אבא סע לאט - מחכים לך בבית" משו כזה אבל נראה לי שאני אכתוב לו "אבא סע מההההההרר - כבר 18:00 מחכים לך בבית!!!!"
אבל זה הרעיון בערך.. וכמובן שנכין עוגה ויהיה כיף...

חופשי סוציומטית../images/Emo3.gif

עכשיו,הציורון הזה ששמת שאמור להיות תוחס.. מזכיר דברים אחרים..

down under1

New member
אפשר לנצל"ש? לאבא יש יומולדת ../images/Emo2.gif

תעזבו את זה שיש אצלנו את החוצפה של יום האב והבעיה של מה לעשות בו יש לו גם יומולדת
עוד פחות מחודש!!
אז הוא יקבל קופונים כמו ביומולדת הראשון שלו איתי. אז הכל היה כל כך חמוד ורמנטי שהוא התלהב ולא השתמש בהם כדי לא לתלוש ובאיזו פינה בניירות שלו זה עדין שמור! חמוד! לא נראה לי שהפעם תיהיה אותה התלהבות
אבל זה מה שהוא מקבל! ובכל זאת מה עוד? לא לפינוקים כמו מסאג'ים וכאלה. לא אפטרשייב, גם לא בגדים. ספר זה בעיה כי הוא קונה מה שבא לו. לא ליציאה במסעדה - הוא עובד רחוק מהבית ואוכל במסעדות פעמיי ביום כל השבוע - דוקא ארוחה ביתית מתאימה יותר
לא לסרט, הופעה וכו - שוב כי הוא רחוק מהבית במשך השבוע ומאוד עייף בסופי שבוע... לפני כמה שנים קיבל שיעור טייס וגילה שלהטיס מטוס עושה לו מחלת ים (וזה בכלל באויר - בחור קשה). אני עובדת עצות לחלוטין! ממי תבוא הישועה?

../images/Emo26.gif אז ככה(המלצה בפנים)

(איך את מרגישה?) תמצאי בייביסטר תבשלי לו את אחת הארוחות הטעימות שאת יודעת נרות אורות עמומים כל המסביב (האיש כל השבוע רחוק מהבית,תני לו בית במתנה!) (ולא יזיק שבעוד 9 חודשים יהיה אח/אחות קטנים) (כמה סוגריים יש לי היום)

down under1

New member
אז זה כמעט כל סופ"ש

חוץ מהביביסטר האורות והנרות
אבל ילד הולך לישון מתי שהו... ונרות אין לי כוח להדליק ולכבות
אבל חוץ מזה יש פינוקים של בית - אוכל וקינוח וכל מה שמסביב...
לא יעזור לך, לא תצאי מזה כל כך בזול
תנסי שוב!

עגלי

New member
מתנה לאבא

גם אם רק מארגנים כמה חברים טובים או משפחה קרובה לארוחה טעימה ביתית ועוגת יום הולדת עם קישוטים ובלונים וזיקוקים זה עושה את שלו . וממה שאני יודעת גברים תמיד נשארים ילדים וילדים אוהבים לשחק אז בתקציב גבוהה והרבה מקום בבית אפשר שולחן סנוקר או בפחות מקום פלי סטיישן . מזל טוב !!

down under1

New member
תודה ../images/Emo39.gif

אני לא מנסה להיות קשה... אבל משפחה - אין בסביבה. חבריפ גם מפוזרים מסביב לעולם ודוקא לא ממש פה.. פליסשין - יש לו אבל זמן לשחק אין. ע ובד משרה מלאה, מסיים עוד תואר.. סנוקר - מזל שלא מדבר אליו
חשבתי על מן מושב שמתלבש על הכיסא ועושה מסאג'... זה די יקר ונראה ממש מגניב אבל הוא בחודשים האחרונים לא עובד מהמשרד בבית אלא מרחק 1200 קמ... ולעבודה הוא לא יקח את זה, אז זה ירד מהפרק. אוףףףף
מסובך לי מידי. אולי עוגה, בלונים, כרטיס כאילו מהילד, קופונים ו... לא יודעת

ללילילל

New member
הבנתי נכון שהוא הרבה בדרכים?

הוא נוהג או שזה רכבת/טיסה? אם הוא לא נוהג, מה עם גאדג'ט לדרכים - נגן מוסיקה, נגן די וי די נייד, משהו למשחקים?

down under1

New member
בטיסה של קצת יותר משעה

יש לו לאפטופ קטן במיוחד בשביל זה. והוא תמיד מצליח להרדם עוד לפני ההמראה והתעורר עם התחיתה... בזבוז עליו! נראה לי שאני צריכה להשלים עם זה שהוא לא צריך כלום ולא לחפש בכוח על מה לבזבז כסף. אחרי שיחה עם חברה עלה הרעיון להשתמש בארגז חול של הקטן ולהכין טביעות ידים של אבא וילד מגבס. בצרוף עוגה וארוחת קבועה שהוא רוצה בימולדת, הטבות אחרי.. אולי זה יספיק.. תודה על הנסיונות - אני מרגישה קשה וזה לא אני זה הוא!

ללילילל

New member
לא צריך כלום זה טוב ../images/Emo13.gif

מה עם לשאול אותו אם יש משהו שהוא רוצה?

למעלה