רעיונות לטיפולים

רעיונות לטיפולים

האם מישהי מכירה אולי ספר טוב עם רעיונות מקוריים לטיפולים לילדים? (רוב הספרים שקראתי עד עכשיו די חוזרים על עצמם...).

sarale20

New member
300 משחקים של 3 דקות

יש כזה ספר, אני אוכל להגיד את השם המדויק ביום שני

300 רעיונות

זה נראה לי ממש מתאים לעבודה בחינוך מיוחד , אודה לך אם תרשמי את שם הספר והמחבר.

רעיונות

אני מתכוונת לרעיונות לטיפולים פרטניים. האם הספר שאת ממליצה עליו מתאים לכך? אם כן, תוכלי אולי לציין את שם ההוצאה והיכן אוכל להשיגו? תודה, דנה.

300...

אודה לך מאוד אם תוכלי לכתוב את השם המדוייק של הספר (אמרת שתחזרי אליי). כמו כן אודה לך אם תצייני את שם ההוצאה והאם ידוע לך היכן אני אוכל להשיג אותו.

300 משחקים

מחכה לשם הספר והיכן ניתן להשיג אותו? האם זה משחקי חברה ? או משחקי שולחן ? אנא פרטי תודה.

sarale20

New member
סליחה

שכחתי לראות את השם בעבודה ואחזור לשם רק ביום ראשוןמצטערת

רעיונות

האם את מתכוונת לטיפול פרטני או קבוצתי .לאחרונה נתקלתי בספר טיפולי נהדר ואף קניתי אותו , שמו:אשנב לנפש שיח יצירתי עם ילדים , ויולט אוקלנדר . מצוין.ממליצה מאד.

../images/Emo41.gif שאלה מעולה!

ארחיב אותה ברשותך:
מהיכן אתם שואבים את הרעיונות לטיפול?
האם יש איזה רעיון שעבד עבורכם במיוחד? מהו? למה אתם אוהבים אותו?

רעיונות

אני שואבת רעיונות לטיפולים מכל מיני מקורות. לפעמים חברות לעבודה שאנו מחליפות בינינו רעיונות, לעיתים מצפייה בסרטים, ולעיתים מהילדים עצמם. כמו כן יש באינרנט כל מיני אתרים שמהם אני בעיקר מוצאת פעילויות ודפי עבודה שמתאימים לפי חגי ומועדי ישראל. כמו כן מצאתי ספרים שונים בנושא, אבל מכייון שהילדים הם במסגרת חינוכית ולכן הם אינם מתחלפים במהלך השנה, יש גבול לכמה פעמים אפשר לעשות את אותה פעילות. אני מחפשת כל הזמן חידושים. הרבה רעיונות מספרים פשוט חוזרים על עצמם, לכן אני מחפשת ספר שיהיו בו רעיונות מקוריים ויצירתיים, שירתקו את הילד... וגם אותי!

רעיונות לדנה

באיזה גיל הילדים?האם את צריכה להפעלה או ליצירה? האם את צריכה סיפורי הפעלה? אנא פרטי יותר ואולי אוכל לעזור לך, כי יש לי נסיון רב בהפעלת ילדים.

למעלה