רעיונות לטיול שבת

dafgol

New member
רעיונות לטיול שבת

אחרי שעברנו 3 שבועות קשים וכואבים (אבל משפחתי) החלטנו שבשבת נצא קצת להתאוורר בסביבה , הבטיחו שתהיה שבת נעימה
מחפשת רעיונות בסביבה שלנו , עמק יזרעאל והסביבה הקרובה, טיולים קצרים בלי מסלולים ארוכים או קשים. מחפשת רעיונות למקומות שאולי פיספסנו , אז אם יש למישהו רעיון והמלצה , זרקו רעיונות, בטוח יש עוד מקום שלא היינו
וסופ"ש נעים לכולם

ורד8

New member
ממה שהיינו לאחרונה..

נחל ציפורי, נחל נחש בכרמל (צריך שתי מכוניות), קצת יותר רחוק- נחל געתון , יער קרן הכרמל , שבטח כבר מלא רקפות , חצי טיול- נחל תנינים והסיורים המקסימים של רשות הטבע (יש אחד בסכר ובאמה ועוד אחד בעקבות ציפורים שאני כבר חודש רוצה להגיע אליו..), שמורת עין אפק (בעיקר אם יש סיור וצפר שמראה טיבוע ציפורים וכו') , איזור יערות מנשה, אחד משלושת המסלולים ברמת הנדיב

dafgol

New member
../images/Emo51.gif

היינו בכל המקומות כמעט, נראה לי שאולי ניסע שוב לכיוון יערות מנשה

ה א ח ת X

New member
שלום לכולם! מתכננים לטייל בשבת זו בנחל חרוד.

רצינו לנצל את מזג האויר הנעים ולטייל גם באזור בקעת בית שאן שקשה לטיול בימים החמים. כיון שאנו לא מכירים בכלל את המסלול ומחיפוש חומר יצאנו מבולבלים ממספר האפשרוות, אודה על עזרתכם. אנו שני מבוגרים ושתי בנות (9.5 ו-5.5) שהולכות מצויין. יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לעשות טיול רכב משולב עם טיולים רגליים לא ארוכים ומעגליים. (זמנית הבת הגדולה מוגבלת בהליכה מרובה בשל בעיה ברגל). 2. האם המסלול הינו שמורת טבע או כניסה חופשית. (הבעיה איננה התשלום אלא העובדה שאנו מטיילים גם עם כלב והשמורות מגבילות אותנו). בתודה מראש על העזרה.

למעלה