רעיונות לחצלולים

stavnir

New member
רעיונות לחצלולים

אני כבר די הרבה זמן קורא סמוי בפורום (מלפני כשנתיים התחלתי להתעניין בנושא) ובשנה האחרונה די הפסקתי לנסות לחצלל כי זה פשוט לא הלך לי. בקיצור, לפני כמה ימים התחלתי לקרוא שוב על חלומות צלולים ומאז אני מחצלל כל לילה בעזרת בדיקות מציאות- כלומר אני שם לב כמעט בכל חלום לדברים מוזרים ואז אני עושה בדיקת מציאות עם השעון, אני רואה שהשניות זזות בצורה לא הגיונית (דרך אגב, אני חושב שכל פעם מופיעות אותן ספרות באותו סדר) וקולט שאני חולם. אז רציתי לשאול, מה אתם הכי אוהבים לעשות בחצלול? ועוד משהו, קרה לכם שהרגשתם לא נעים לעשות דברים מגניבים בחלום בלי אנשים שנמצאים איתכם? למשל בחצלול הקודם שלי התחלתי לעוף ואז שמתי לב שחבר שלי לא עף איתי אז ניסיתי ללמד אותו לעוף ובסוף התעוררתי ולא הספקתי לעוף בעצמי =\..

silverhawk

New member
אהלן

שנתיים אתה קורא ופעם ראשונה כותב? נו, בהחלא הגיע הזמן! אישית, למרות הכל, הדבר האהוב עלי בחלום צלול הוא התעופה. לא משנה כמה פעמים עשיתי את זה, זה עדיין מלהיב אותי. אגב, יש בקישורי הפורום קישורים לשירשורי המלצות שהיו כאן. אני ממליץ שתקפוץ לשם, יש דברים מאוד מעניינים. :)

stavnir

New member
דרך אגב

הקישור לאתר הזה על חלומות צלולים בצד שמאל של הפורום- תוריד אותו, האתר כבר מזמן לא פעיל.

לקשמי

New member
הוא פעיל

בעבר הייתה איתו בעיה אבל עכשיו הוא עולה בסדר גמור.

למעלה