רעיונות לאתר
היי למי שיודע ולמי שלא, אני עובד עכשיו על אתר פיתוח משחקי מחשב ישראלי. כמו שיש את www.gamedev.net אבל בעברית, או, כמו שיש את www.webmaster.org.il אבל לפיתוח משחקי מחשב. צירפתי תמונה ראשונית (שלשום רק התחלתי לעבוד
), בינתיים יש רק את העיצוב... הקטנתי קצת את החלון כי אני משתמש ברזולוציה גבוהה, בעקרון זה ברוחה של 100% מהחלון, והגובה... טוב, חיברתי את התמונה בפוטושופ, כמובן שזה עם סקרול בעקרון
טוב, אז אחרי שכולם יתלהבו מהעיצוב המדהים ("וואו, איזה יופי"...), שאגב גנבתי מחבר שלי שלא יודע מזה בכלל (הוא אי שם בארה"ב, לא דיברתי איתו איזה שנה כבר, הוא עשה את העיצוב הזה לפני כמה שנים ואני בטוח שהוא אפילו לא זוכר שהוא עשה אותו [הוא גם לא עשה איתו כלום], חוץ מזה שכבר גנבתי ממנו פעם משהו שהוא עשה [ואז הוא ידע את זה וסתם קצת כעס עלי
], וחוץ מזה שלא איכפת לי
), אני צריך עזרה קצת ברעיונות.... קודם כל, רעיון לשם נורמלי, ולא "כרישה" שUltra Spidey נתן כשהוא עבד על הPSD.... בינתיים זה שם קוד
דבר שני, רעיונות לאתר עצמו, לתוכן: מדורים, מה צריך להיות בכל מדור וכו'. כבר דברים שכבר הוחלטו... כשהאתר יפתח הוא יהיה קשור לפורום כאן (אפשר לראות שכבר בניתי את הסקריפט ששואב את רשימת השרשורים מהRSS של הפורום כאן), והיה בו פורום שאני אבנה שיהיה רק לעניינים שקשורים לאתר (דיווח על באגים, הצעות וכו'). הודעות שם שיהיו קשורות לפיתוח משחקי מחשב ימחקו, כדי לא ליצור תחרות בין הפורום שם לפורום הזה. בעקרון, אם הקהילה תגדל והאתר יצליח השאיפה היא בסוף לעשות אותו עצמאי ולא קשור לפורום כאן, אבל זה כבר תלוי באיך זה יתפתח ומה יקרה בהמשך... בהתחלה הוא יהיה קשור לפורום כאן בכל מקרה, לפחות לתקופה ארוכה אם לא יותר מזה
. עוד משהו שחשבנו עליו זה שתהיה בו מערכת פיתוח פרוייקטים. מה זאת אומרת? זאת אומרת שכל קבוצה שתרצה ליצור פרוייקט תוכל להשתמש באתר. יצטרכו להרשם לאתר בשביל זה ומנהל הפרוייקט יתן גישה רק לאנשים שקשורים לפרוייקט, וכל פרוייקט יקבל פורום וצא'ט ועמוד חדשות וכו' - כל הדברים שצריך פרוייקט שמפותח דרך האינטרנט. בנוסף אני חושב שכל פרוייקט יקבל גם בסוף אתר שממנו תהיה אפשרות להוריד את הפרוייקט ולקבל תגובות מהגולשים וכו', ואם ירצו, גם בזמן הפיתוח (למשל מה שעושה nextFrame שפתח בלוג והוא מעדכן ממנו על ההתקדמות ומבקש רעיונות וכו'). אמממ... זהו. חוץ מזה אני צריך רעיונות - איזה מדורים צריכים להיות באתר, מה צריך להיות בכל מדור וכל הצעה\הערה\מחשבה חולפת\מחשבה קבועה\בקשה\טיפ\עצה\מה ההבדל בין טיפ לעצה?\המלצה/הרהור/שאלה/תשובה/הברקה/ידיעה/מזכר/נ.ב/נדון/ת.ז/מען/גלויה/רגע, על מה דיברתי? אה, כן..../רעיון/שאיפה/ממתי עברתי מ"\" ל"/"
בקיצור, אם יש לכם רעיונות לעוד דברים שאני צריך לבקש (למשל שנינה), גם את זה אתם יכולים לרשום. אבל עדיף שתרשמו ישר דברים על האתר במקום לרשום "אתה צריך גם הסתייגויות"....
היי למי שיודע ולמי שלא, אני עובד עכשיו על אתר פיתוח משחקי מחשב ישראלי. כמו שיש את www.gamedev.net אבל בעברית, או, כמו שיש את www.webmaster.org.il אבל לפיתוח משחקי מחשב. צירפתי תמונה ראשונית (שלשום רק התחלתי לעבוד