רעיונות יתקבלו בברכה

שיינה2

New member
רעיונות יתקבלו בברכה

היי, אחי מתכנן להציע נישואין לחברה שלו (איזה כיף! זה אומר שאוטוטו יש חתונה...בתקווה) מכיוון שגם חברה שלו נמשכת לנושא הסוסים הצעתי לו לשלב את היצורים המקסימים האלו בהצעת הנישואין. העניין הוא שחברה שלו לא רוכבץ, אבל היא נהנית לצאת לטיולים ככה בכיף. למישהו יש רעיון יפה להצעת נישואין? באיזה חווה באזור הצפון אפשר לבצע?[ אני מחכה לרעיונות שלכם, אשמח לשמוע, אחרי שהוא סוף סוף יציע אני כמובן אספר לכם גם איך היה ואם ההצעות שלכם תרמו....

תםטםOHIO

New member
יש מלא

לא יודעת למה חשבתי על עמוקה, יש שם מסעדה ומסחרי קצת,הבעלים שותפים והם חברמנים, אוהבים דברים כאלה. אבל אני לא מעודכנת על המקום כבר שנים רבות. מזל טוב!

MC sApiR

New member
יש את חוות מכורה בכרם מהר"ל-

נראה לי שהם עושים טיולים,אפשר לבקש מהם לעשות טיול קרוב לשקיעה ועם א.ערב ואז להציע את הנישואין

המממ,

שיקח כמה שיעורי רכיבה, ילבש כאילו שריון (ויכסה את הפנים במסיכה, כדי שלא תדע שזה הוא). יקבע איתה עוד קודם במסעדה שיש לה חצר חיצונית, יבוא "להציל" אותה משם, ככה לקראת שקיעה, יגיעו לחוף (היא על סוס משלה, אפשר לצרף כמובן מדריך/ה שירכבו יחד איתם, לכל מקרה שלא יהיה), ושם יציע לה נישואין... או שאלו סתם הפנטזיות שלי. אני רואה יותר מדי סדרות דרמה היסטוריות לאחרונה (The Tudors. מומלץ!). שיהיה במזל טוב!

שיינה2

New member
אוקיי.....

תודה לכל מי שהציע רעיון. אהבתי מאוד את הרעיון שהאביר יבוא "להציל" אותה למרות שנראה לי שאח שלי לא כ"כ בנוי לזה, זה יראה לו קצת קיטש. אני מקווה שאני אצליח לשכנע אותו לפחות להגיע על סוס לבן... זה כבר משהו, לא? אם יש עוד רעיונות - זה הזמן!

אישית אני לא אוהב סוסים לבנים

הם אף פעם לא יפים כמו בסרטים ובאגדות
בסוף מצאת חווה לרכב בה?

למעלה