רעיונות .. בשבילכם..

E l i a n

New member
רעיונות .. בשבילכם..

לפני שנה התחפשתי ללארה קרופט, ההיא ממשחק המחשב "טומב ריידר".. הממ.. רעיון נוסף..להתחפש ל"דריה"..מהתוכנית טלוויזיה..כאשר החבר יכול להתחפש לטרנט.. Pink Lady- הכל בוורוד.. ממ.. זהו בינתיים.. רציתי לשאול אתכם.. אם אני רוצה לצייר על חולצה שחורה,משהו שיהיה קבוע,כאילו, שלא יירד..ועל ג'ינס משופשף.. באיזה צבעים צריך להשתמש? וזה ממש צריך להיות מצוייר מדוייק, שלא יימרח.. אה, ואם אני רוצה להפוך כובע שיש עליו משהו,לשחור לגמרי, מה אני צריכה לעשות איתו? תודה רבה רבה רבה וחג פורים שמח!!!!!!
אליאן.

E l i a n

New member
עוד 2 רעיונות לתחפושת מקורית..

חח..רעיון משונה שעלה לי זה עתה.. למי שנוחות פחות חשובה לו מהמקוריות..: "ארץ קטנה עם שפם".. איך מתחפשים? עושים מבריסטול כזה צורה של המדינה שלנו..נו,אתם יודעים.. מחברים את זה לגוף,ובאמצע המפה לשים שפם כזה,קנוי.. או.."מגולגלים בתוך נייר עיתון".. לוקחים בריסטול,מדביקים על כל כולו חתיכות עיתונים..ועושים גם כובע מניירות עיתונים..את הבריסטול מגלגלים ושמים עליו שתי רצועות בצורת כתפיות כאלה,שיהיה נוח..ושמים את זה.. כאילו מגולגל.. חחח.. מה קפץ עליי פתאום?
..אני ברוח של התחפשות לשורות מתוך שירים.. לא נורא.. *אם מישהו עושה את זה..תתצטלמו..חח*

: )

נחמד... אממ... איך אפשר להתחפש לדריה וטרנט??? תסבירי מה צריך וכו'... כי זה רעיון ממש חמוד !!!

E l i a n

New member
הנה לך, מנדרינוש..

צירפתי להודעה לינק לגלריית הפורום "דריה" כאן,בתפוז. אחרי שאת מסתכלת בגלרייה,תסתכלי גם בלינקים,יש שם אתרים עם הרבה תמונות. אפשר להעזר גם בהם. בהצלחה ושב"ש
אליאן.

E l i a n

New member
חיחי ../images/Emo13.gif הכל אני צריכה לעשות? ../images/Emo13.gif

נתחיל מהשיער..צמה חומה ארוכה מהודקת היטב. שפתיים אדומות מודגשות. (אם יש לך אפשרות לסיליקון..חח סתם) גופיה ירוקה..חזה בולט..(יש לה זאתי נתונים מרשימים ביותר..חיחי
) מכנסיים קצרות צבאיות משהו.. נרתיקים לאקדחים + אקדחים כפפות שחושפות את קצות האצבעות,משהו דומה לשל אופנוענים. תיק חום עם שתי כתפיות על הגב. גרביים גבוהות לבנות מקופלות. נעליים גבוהות עם שרוכים אדומים. חגורה שחורה עם אבזם זהוב גדול. .. זהו,נראה לי. העיקר ההנאה והנוחות!
ספרי לי איך היה.. אליאן.

E l i a n

New member
הממ...מה הבעיה?

נכנסים לכל מנוע חיפוש שמכבד את עצמו, וכותבים "לארה קרופט"..או "טומב ריידר".. ואם התכוונת לתמונה שלי,אז..אין..סורי..

ortalgm

New member
חחחח התכוונתי לשל

לארה קרופט!! ואני פשוט לא מוצאת תמונות ברורות מספיק בשביל לראות את כל הפרטים שנחוצים בשביל התחפושת..!

nobodys girl

New member
בעניין הלצייר

את יכולה לקנות דפים כאלה שמדפיסים עליהם ומגהצים על חולצה.. זה אומנם יקר אבל זה ישאר

ברסלו

New member
יש צבעים כאלה שנקראים טוליפ

אם אני לא טועה אז ככה קוראים להם. וזה מין ג'לי כזה ששמים על הבגד וכשז מתייבש אז זה נשאר

למעלה