רעיונות בנות....רעיונות.....

נויתן

New member
רעיונות בנות....רעיונות.....

ב- 20.6 מסתיימת שנת החימודים. החלטתי להכין לתלמידים שלי עוגה לכבוד האירוע. לא סיום ביה"ס, רק סיום שנה. יש רעיונות?? יאללה - להתחיל לזרוק....

Mama Tok

New member
יש בספר של קרול דיקן עוגה מקסימה

של בחורה ששוכבת על מזרן בבריכה. לדעתי עוגת בריכה זה יופי של רעיון למתבגרים שלך
כיף לתלמידים שלך שאת חושבת עליהם ומוכנה להשקיע בעוגה לכבודם

נויתן

New member
אני מאוד רוצה להשקיע

אבל עוגת בריכה. עוד אף פעם לא עשיתי משהו מסובך כ"כ. אני עוד מאותגרת עם העוגת גיטרה שאני אמורה להתחיל היום.

Mama Tok

New member
אז תתחילי

ותראי שהשד אינו נורא כל כך. אני מכינה בימים אלה (או יותר נכון בלילות אלה אחרי שהילדים ישנים) עוגת אריה לבן שלי. לא משהו מסובך אבל זו טכניקה שהיא חדשה לי וגם התחלתי לעבוד עם רויאל אייסינג (מחסום רציני עבורי עד כה) . חששתי מאוד אבל אני הולכת על זה וזורמת. אם לא תתנסי לא תדעי. שיהיה בהצלחה.

mulani

New member
לא צריך להיות קשה

את יכולה להקל על עצמך וצייר עם צבעים את המים בבריכה. אפשר בריכה אולימפית - מלבנית תעשי רק שוליים של בטון (אפור או חום) וכמה ראשים או ידיים שיוצאים מהמים וקצת גלגלי ים למשהו יחסית פשוט

נויתן

New member
זה מתחיל להראות מציאותי אבל אני

עדיין נורא חוששת. נראה לי קצת יותר מידי בשבילי.

mulani

New member
מה עם משהו כזה

תשני רק את הצעקה לחיוך לבן גדול ומשקפי שמש במקום עיניים

Mama Tok

New member
איזה יופי של עוגה. על הבסיס הזה

אפשר לעשות את השמש של ניו פארם. מכירה? שמש עם משקפי שמש. את הקרניים תוכלי ליצור ממשולשים שמודבקים על שולי העוגה.

נויתן

New member
היא משגעת

ממה עשוי הציפוי התכלת?? זאת עוגה שלך?? והצבעים של השמש? זה רויאל??

העוגה שלי, בודאי...מסוף שנת הלימודי

ם הקודמת... את הים הכנתי מרויאל אייסינג ועליו פיזרתי סוכר כחול (של ווילטון), השמש מצויירת בשוקולד וצבועה בנאפאז' צבעוני. שאר הקישוטים מבצק סוכר.

Mama Tok

New member
רציתי להציע את עזרתי אבל יקנעם רחוק

רחוקה לי מידי... סורי!

sweetonit

New member
מספרים בכובעי שמש "זרוקים" על החוף

ובאותה הרוח-ספרים ומחברות על כסאות ים מתחת לשמשיה לידם כוסות קוקטייל ארוכות{עם מטריות קטנות...}

למעלה