רעיונות בבקשה,,,

shron17

New member
רעיונות בבקשה,,,

שלום לכולם,ויום טוב..
יש לי שאלה :
יגיע אלינו אורח צליאקי לביקור, אמרו לי שהוא מאוד אוהב בלונז עם פסטה -אורז ,
אני לא כול כך הבנתי מה זה .
אולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה, מה זה פסטה-אורז ואיפה קונים ,ואיך מכינים בלונז מפסטה -אורז?

בתודה מראש ,
שרון

net the jet

New member
ראשית, כל הכבוד על הנכונות.

שנית, פסטה אורז זה פשוט פסטה שמכינים מאורז ולא חיטה. אני חושבת שניתן למצוא בכל סופרמרקט באגף ה׳בריאות׳ על יד מוצרים אחרים ללא גלוטן ומוצרים ללא סוכר. יש חברה שנקראת טינקיאדה, הפסטה אורז שלהם טובה. יש בכל מיני צורות. אם לא שם, אז בטוח בחנות טבע שקרובה אליך.
כל השאר זה רגיל- בשר, רסק ורוטב עגבניות, לא אמורה להיות בעיה. תבלינים, חשוב להקפיד שהם ללא גלוטן. אם תכתבי איזה יש לך נוכל להגיד אם הם בסדר.

גם במדפי המזרח הרחוק

איפה שהסויה, אצות וכו', אפשר למצוא איטריות אורז. בנוסף, לפעמים אפשר לצמוא באזור המוצרים האורגנים פסטה מאורז של חברת "השדה"

d a p h n a

New member
אלא שלאטריות בסגנון האסיאתי יש טעם ומרקם

מאוד שונים מאשר לפסטה ללא גלוטן מקמח אורז כמו טינקיאדה.
לפסטה של טינקיאדה יש דמיון רב לפסטה רגילה, גם בטעם וגם במרקם.

אטריות אורז אסיאתיות הן מוצר מאוד טעים, אבל לא הייתי משדכת אותו עם רוטב בולונז.

לא יודעת, אני הכנתי לא מעט פעמים

את הפסטה הזו עם בולונז ויצא ממש בסדר. אני מאד אוהבת אותה, בעיקר בגלל הזמינות שלה...ובכל מקרה, הפסטה של השדה, שגם היא זמינה מאד, מאד דומה לפסטה רגילה, בצורה (ספגטי) ובמרקם
גם לי הפסטה של טינקיאדה הכי טעימה, אך למישהי שלא בעניין, ושאולי קשה לה לחפש בכל מיני מקומות, חשבתי שכדאי להמליץ על מוצרים שזמינים בכל מקום

d a p h n a

New member
יכול להיות שזה המזל שלנו

אבל אצלנו יש פסטה של טינקיאדה בכל הסופרים הקרובים לבית. כלומר, היא לא פחות זמינה מאטריות אורז.

net the jet

New member
אפילו בסופר ה #$@% בישוב שלי , יש. וזה אומר

הרבה,
כי זה סופר מעאפן ואין בו מבחר או מגוון.

למעלה