רעיונות איך לנקות?

רעיונות איך לנקות?

אולי תוכלו לעזור לי יש לי תיק מעור הפוך כר המון שנים הוא אצלי ואין ברירה הוא חייב ניקיון אבל... בכל מכבסה מבקשים סכום מאוד גבוהה עבור ניקיונו - יש לכם רעיונות איך בכ" אפשר לנקות אותו ??? כמו כן יש לי תיק מבד לבן עם עיטור פס עור - תיק ממש פשוט שקניתי בקסטרו אבל שוב בגלל פס העור לא ניתן לנקות אותו אפילו לא בניקוי יבש מה בכ"ז עושים ?

באתי לשאול את אותה שאלה

איך מנקים ארנק עור? שלי מעור אדום, רואים עליו כתמים והוא גם נרטב כמה פעמים. מה לעשות כדי שיהיה שוב נקי ויפה?

אנילה1

New member
אולי מגבונים לחים יתנו לארנק את הצבע

של כתמי המים. ואז יהיה לך ארנק בצבע הכתמים. אבל תנסי מעט בצד קודם לראות איך העור מגיב. אם זה לא עוזר, אפשר לקנות אצל הסנדלר ערכת צבע לעור לצביעה עצמית. באותה הזדמנות אפשר לשנות את הצבע. הייתי ממליצה לך משחת נעלים נוזלית אדומה. אבל לדעתי זה לא יכסה את כיתמי המים. בחנות של דולר אפשר לקנות משחת נעלים נוזלית ב-5 שקלים. תקני אדומה ולא שקופה.

השיטה של קים ואגי

המנקות המיתולוגיות מהתוכנית הבריטית. הן מנקות ספות מעור בסבון רגיל (לא נוזלי) - "אם זה מתאים לעור שלך, מן הסתם זה מתאים גם לספות עור". את שארית הסבון מנגבים במטלית נקיה ויבשה. (לא אמרו אם צריך למרוח לאחר מכן קרם גוף...)

mevav1

New member
חדר משלה, כמה שאלות בבקשה..

איזו תוכנית זו ובאיזה ערוץ? עם איזה סבון הן מנקות? ומה זה כשמתייבש, כלומר, זה סבון מיוחד? אנו לפני קניית סלון מעור(כנראה) ורציתיל דעת לפניהרכישה. תודה.

אפשר הסבר מפורט יותר ?

לא הבנתי כ"כ את עניין הסבון מוצק האם לשפשף אותו על העור ? להמיס אותו ?

עוד על התוכנית

לא יודעת אם התוכנית משודרת בארץ - אני חיה בחו"ל. בכל אופן, האתר של התוכנית מאוד מעניין ומלא עצות לניקיון. לא מצאתי את העצה לגבי הסבון וספות העור, בכל מקרה הבנתי שצריך להרטיב את הסבון בטיפת מים ולסבן את הספות. מיד אח"כ לנגב במטלית, ונקי.

meduza74

New member
נדמה לי שעור מנקים ומחדשים בעזרת חלב פנים

זה מה שפעם אמרו לי לפחות....

למעלה