רעיון

הערבים שחיים בארץ

חיים בה לא בגלל שהם רוצים הם פשוט לא רוצים לעזוב את האדמה שלהם. אז צריך להוציא את הבוגדים האלה שבכל מצב שאתה מפסיד הם חוגגים הם לא מתאימים למדינה שקמה פה

niv1990

New member
שוב אתה מבלבל

בין מוצא, שהוא לא יותר מהגדרה חסרת משמעות, ואלי איזה שוני גנטית של מאית אחוז שרובו כנראה במילא "דנ"א זבל" לבין דעות וכל שאר מה שקיים אצל בן אדם. (ואם כבר הדימיון שלנו לערבים גנטית הוא הרבה יותר גדול מאשר שלנו ליפנים לדוגמא, ועוד לא ראיתי אותך משמיץ פה יפנים בפורום
). שיחיו כאן מאיזו סיבה שבא להם, וכל עוד הם לא עוברים על החוק (שגם הוא בעצמו די בעייתי) אין לך סיבה (כזו שתשכנע אותי לפחות) לגרש אותם. גם אם כל הערבים הם בדעה אחידה, אתה מתכוון לשפוט פה כל אדם על פי הדעה שלו ומי שלא מתאים להעיף? מה גם שכל ניסיון קודם בהיסטוריה לכפות דעה ננכשל (התפוררות הסטליניזם לדוגמא) או במצב לא ממש טוב לדעתי (אם להיות תושב-כי אזרח קצת קשה להגיד, בסין או בצפון קוריאה, אז אני מקבל את זה שהטיעונים שלך תקפים לגביך). מה גם שדי קשה לאכוף חוק המגביל אנשים לחשוב מה שהם רוצים. מלבד זאת רבים מהערבים לא שמחים שיהודים מתים, נכון שחלק כן, אבל גם חלק מהיהודים עושים ההפך, ואם זו סיבה מוצדקת לדעתך לגבי ערבים אז היא תקיפה גם לגבי יהודים. אה, וענה בבקשה על השאלות.

GreatGTM

New member
....

אתה בטח מבין שרבים מאיתנו הם כבר דור שני או שלישי שנולד לתוך המלחמה הידועה בשם הסכסוך הישראלי-פלשתיני. לפיכך, תדע לך שרבים אכן שונאים את הערבים כי הם ערבים, למה? כי הם הרסו להם את החיים, כי איפה שלא תלך תראה ערבי ואז תתחיל לחשוב מה הסיכויים שהוא יעשה לך כמו שעשה לאחרים. אין לי מושג איפה אתה חי אבל ברור לי שאו שאתה אדיש לסביבתך או שאתה גר בבועה הצפון תל אביבית. בכל מקרה, זה לא ככה אצל כולם. חלק שונאים רק את הטרוריסטים שביניהם, שכמו המושג "חוק" שציינת זה מושג סובייקטיבי (אחרת בעולם כולו הייתה נהוגה שיטת ענישה אחת). במסגרת זכותו של האדם לביטחון (הזכות לביטחון ושלמות הגוף) על המדינה בה חיי האדם להבטיח את קיום הזכות הזו. היום, רוב התושבים במדינת ישראל הם יהודים ולכן יש לחסל את האיום עליהם בכל אמצעי שהוא. אבל העם היהודי הוא עם רגשני ולכן הנושא נגרר ואנשים תמימים כמוך צצים... כרגע, לדעתי, יש להגדיר מהו טרוריסט, בלי לערב רגשות, ולגרש את כל מי שעונה להגדרה. עוד 50 - 100 שנים, תלוי את מי תשאל, יהיה פה רוב ערבי, שלא כמו היהודים, המוסלמים החדשים (אלה שהשייח'ים שלם מטיפים להם לעולם שכולו מוסלמי ושיש להילחם בשביל זה - ג'יהאד), אלה שעיוותו את דתם, לא רגשנים במיוחד, בהחלט לא בנושא היהודים ולכן תוך 50 עד 100 שנים אני מציע לך ללמוד ניווט ימי, לקנות סירה, להשיג רשיון מתאים ולהתכונן ליום הפקודה.

niv1990

New member
מא אתה מציע?

קרא את ההודעה הראשונה בשרשור וראה מה אני מציע... "לחסל את האיום עליהם בכל אמצעי שהוא."?!?! לבקשתך: טרוריסט: אדם הכופה את רצונותיו באמצעות פחד- ואני מוכן לעזור לך לגרש כל טרוריסט מהארץ! חוק זה מושג סוביקטיבי? יש ספר חוקים שנכתב ופעולים על פיו (או לפחות אמורים), אולי הוא נובע מרצונות סוביקטיבים אבל הוא אוביקטיבי. אני לא רואה ערבי בכל מקום שאני הולך, כמו שאני לא רואה יהודי בכל מקוםשאני הולך - אני רואה בני אדם. דרך אגב הספר שלי הוא ערבי ועד עכשיו הוא בעיקר סיפר אותי, ואם הוא חתך אותי קצת אני בטוח שזה לא היה בכוונה. ולמען הדיוק: יש דרכים רבות לג'יהד, אחת הקיצוניות _והשנויות במחלוקת) היא התאבדות על עובדי אלילים - יהודים לא נחשבים. זה שאנשים מאמינים למהיגי הדת שלהם בלי להפעיל שיקול דעת זו בהחלט בעיה! אני מקווה שעוד 50-100 שנה יהיה פה רוב של אנשים חושבים ולא כאלה שפועלים על ידי מה שהכתיבו להם או אמונות תפלות.

GreatGTM

New member
אתה תמים

זה לא שאני מתנגד לחזון שלך זה פשוט שהוא לא יעמוד במבחן המציאות. אני לא אמרתי שכל הערבים טרוריסטים, אמרתי שחלקם ועל החלק הזה להיעלם מאדמתינו בכל דרך שהיא. והגיהאד: אתה מגיע בסוף התהליך, השייח'ים הנצלנים הגיעו בתחילת המאה הקודמת, היום צריך לחפור כדי למצוא שייח נורמלי, אז זה היה להפך... אתה מסתכל על הערבים כעל טיפשים, על הימין כעל טיפשים ועל בעלי אותן "אמונות תפלות" כעל טיפשים וזוהי שגיאה שכן הם לא טיפשים, הם לומדים מניסיון.

niv1990

New member
אני מקווה שתסלח לי

אבל אני מסתכל על כלל בני האדם כטיפשים (ולא אמרתי שאני וציא את עצמי מההגדרה הזו). אני חושב שהחזון הקטן של משאל בין היושבים בשטחי המחלוקת יכול לעבוד ואף להצליח, כבר היו נסיונות דומים (אף שחלקם נכשלו עקב מעורבות מדינות פשיסטיות שהתנגדו, אני מניח שמדינות כאלו לא יציעו את עצמן, וגם אם כן לא יהיה להן את הכוח לגבור, או בכלל להגיע לאזור\או את הענין לשלוט בו ואת האנשים שיצביעו עבורן). החזון הגדול אכן לא נראה לי עומד להתגשם, לפחות עד שלא תיהיה גדולה שתכניס לאנשים שנשארו קצת שכל לראש במקרה הטוב, או תהרוג את כולם במקרה הרע :( על החלק הטרורסטי להענש, בגלל היותם טרוריסטים, לא בגלל היותם ערבים - פה אנחנו מסכימים :) אני חושב שאנשי דת לא הגיוניים מעצם ההגדרה.

למעלה