....
אתה בטח מבין שרבים מאיתנו הם כבר דור שני או שלישי שנולד לתוך המלחמה הידועה בשם הסכסוך הישראלי-פלשתיני. לפיכך, תדע לך שרבים אכן שונאים את הערבים כי הם ערבים, למה? כי הם הרסו להם את החיים, כי איפה שלא תלך תראה ערבי ואז תתחיל לחשוב מה הסיכויים שהוא יעשה לך כמו שעשה לאחרים. אין לי מושג איפה אתה חי אבל ברור לי שאו שאתה אדיש לסביבתך או שאתה גר בבועה הצפון תל אביבית. בכל מקרה, זה לא ככה אצל כולם. חלק שונאים רק את הטרוריסטים שביניהם, שכמו המושג "חוק" שציינת זה מושג סובייקטיבי (אחרת בעולם כולו הייתה נהוגה שיטת ענישה אחת). במסגרת זכותו של האדם לביטחון (הזכות לביטחון ושלמות הגוף) על המדינה בה חיי האדם להבטיח את קיום הזכות הזו. היום, רוב התושבים במדינת ישראל הם יהודים ולכן יש לחסל את האיום עליהם בכל אמצעי שהוא. אבל העם היהודי הוא עם רגשני ולכן הנושא נגרר ואנשים תמימים כמוך צצים... כרגע, לדעתי, יש להגדיר מהו טרוריסט, בלי לערב רגשות, ולגרש את כל מי שעונה להגדרה. עוד 50 - 100 שנים, תלוי את מי תשאל, יהיה פה רוב ערבי, שלא כמו היהודים, המוסלמים החדשים (אלה שהשייח'ים שלם מטיפים להם לעולם שכולו מוסלמי ושיש להילחם בשביל זה - ג'יהאד), אלה שעיוותו את דתם, לא רגשנים במיוחד, בהחלט לא בנושא היהודים ולכן תוך 50 עד 100 שנים אני מציע לך ללמוד ניווט ימי, לקנות סירה, להשיג רשיון מתאים ולהתכונן ליום הפקודה.