רעיון....

אפרת P

New member
בוף../images/Emo112.gif

אני בעד שיר מאחורה עם הסמל של מוניקה בקטן מקדימה תמונה ומשפט משיר (בלי לתקוע את ה607 שם) ואז לכתוב בקטן פורום מוניקה סקס בתפוז

אפרת P

New member
שלום כיתה א'../images/Emo112.gif

היום נלמד הבנת הנקרא! בוף
ו אפרת P ו 16:29 | 01/08/06 אני בעד ------> אני=אפרת, בעד=מסכימה עם.., רוצה ש.. . שיר מאחורה עם הסמל של מוניקה בקטן ---------> שיר מאחורה=מילים של שיר כלשהו של מוניקה שיהיו כתובות על גב החולצה, עם הסמל של מוניקה בקטן=סמל של להקה בשם מוניקה סקס מוקטן, שיהיה מודפס גם הוא על גב החולצה. מקדימה תמונה ומשפט משיר (בלי לתקוע את ה607 שם) -------------> מקדימה תמונה ומשפט משיר=בקדמת החולצה להדפיס תמונה של מוניקה ומשפט משיר שלהם, (בלי לתקוע את ה607 שם)=לוותר על הרעיונות של מממבמ או לקחת אחד מהמשפטים ולהוריד ממנו את התוספת של ה607. ואז לכתוב בקטן פורום מוניקה סקס בתפוז -----------> ואז לכתוב בקטן פורום מוניקה סקס בתפוז=להוסיף בקדמת החולצה למטה, בכתב קטן "פורום מוניקה סקס בתפוז"

אפרת P

New member
חבובה../images/Emo112.gif

המזל \ יהלי סובול המל האיר לנו פנים סידר לנו חופשה היו בתוך הבית חדרים מסתובבים עם כוכבים קטנים על התקרה. בחצר שמש דרך ענפים משקה שקוף בכוס קפואה ערסל תלוי בין העצים ועוד חלומות על עוד נסיעה. אווווו וואה.. כן לא נועדנו להחזיק ידיים כמו פסלים על ספסלים רק סיבוב אחד של הגלגל בבית שעמד טיפה בצד. אני מעדיף להיפגע מללעוס מילים בעוד מסיבה לא רוצה לחשוב פעמיים אני תמיד טועה בפעם השניה. על הגב של הדרקון נרכב כל הלילה וכל היום לישון

אפרת P

New member
לא התכוונתי לשומדבר רע../images/Emo112.gif

נעמה - סליחה אם זה נשמע ככה :)

נורמל

מי שעושה את זה הוא ממש דפוק מה הקשר לעשות חולצה שרשום עליה מוניקה סקס .זה דפיקות מי שעושה את זה מציעה לכם לא לעשות תישמעו לי תרויחו .ומי שעושה אז.......

לפורום השני שלי פורום בני עקיבא

כבר יש... אז תשאלו אותם אולי יהיו להם רעיונות טובים לכיוון של חולצה

למעלה