רעיון....

6gaia9

New member
רעיון....

מלא פורומים עשו את זה וחשבתי שזה יהיה נורא נחמד עם נוציא לנו חולצה של הפורום... גם בגלל שאין חולצה של מוניקה או משו וגם כי זה נחמד. נגיד פורום צופים עשו חולצה ממש יפה... אז תגידו אם בא לכם, ואם כן אז תציעו סקיצות וכאלה. בלופ. יוםטוף.

mmmbam

New member
רעיון טוב!!!

עשיתי את זה
[ועוד כמה דברים] לעצמי, כי אני עצמי רציתי לעשות חולצות, והנה, אני יכולה להשתמש בזה גם לפורום :) הוהו, רעיון רעיוני בהחלט!!!

רעיון נחמד...

אני גם יודעת מי עושה וזה יכול לעלות בסביבות ה-15 שקלים לחולצה. או או! יש לי רעיון אפשר לעשות את החולצה בצבע כחול כשמאחורה יש את הסמל של מוניקה (נו זה המשולש) ומקדימה כתוב אחד ממשפטי הפורום כגון: גם אני עושה סקס עם מוניקה 607 פעמים ביום, בכתב כזה יפה בלבן/שחור. אפשר גם להפוך את הצדדים.

6gaia9

New member
ניראה לי....

שאפשר מאחורה לשים את הסמל ומקדימה תמונה שלהם ומתחת לכתוב איזה משפט. תני לי את הטלפון של מי שעושה חולצות ב15 שקל, אנחנו רוצים להוציא למגמה.... :)

חחח מגניב../images/Emo194.gif

אבל מי באמת ילך עם זה? חח כיאלו לא יודעת אני נגיד ברחוב לא אלך עם זה
אבל רעיון ממש טוב!

mmmbam

New member
אני אלך עם זה!

במילא תיכננתי לעשות לי חולצה של מוניקה ועוד כמה חולצות של כל מיני דברים, אז מה איכפת לי שיהיה כתוב איזה משפט של הפורום? :)

y a e l4

New member
חחחח כמה קיבוצניק'י מצידך../images/Emo6.gif

אני הולכת עם החולצות של "פלג" .בטוח שמעת עליהן.לכל מקום.אני כל כך מושפעת מהבצפר
אני עם ...איך קוראים לך?איתך
חיחיחי

mmmbam

New member
:) אכן קיבוצניקי מצידי ../images/Emo6.gif

את מלקקת את הסוכרייה של יוני?!?!
מה, כן, הבנתי שזה פרסומת לפורום P: עדיין, זה אחד המשפטים הכי הזויים שראיתי.

mmmbam

New member
רעיונות למשפטים....

מה, אני משועממת, מותר לי P:
גם אני עושה סקס עם מוניקה 607 פעמים ביום.
גם לי בא לברוח ומהכל לשכוח 607 פעמים ביום.
סקס עם מוניקה - ככה הזאב מגיע לעולם...
607, פורום מטורף, משיכה בכספומט ובאף...
כל החבר'ה באים לפורום של מוניקה סקס.
כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה. למי איכפת, בא לי.
מאז שנגמר, פגשתי פורום ברחוב. בהתחלה כתבתי שם, אחר כך המשכתי לכתוב!
אני יודע... אני יודע... לעשות סקס עם מוניקה 607 פעמים ביום
הייתי רוצה לשבור לך יד!
מחכים לרכבת בארץ זרה... ובתא השירותים עושים סקס עם מוניקה [
]
לנסות לכתוב בחרוזים.... למה מה קרה?!
אני חולמת שאני נופלת... בום!
היא אמרה לי תראה, יש אנשים מפגרים, נכנס לנו לפורום מוניקה סקס, ונהיה מסטולים... ונהיה... והנה ה-משפט הכי טוב שיש לי:
חוחו!!! טוב, יצאו כמה צולעים, אבל אפשר פשוט לא להשתמש בהם P:

../images/Emo194.gif

גמני שיכורה וחרמנית 607 פעמים ביום
גם לי שפכו 607 טון מלט כדי שהדף הראשי של תפוז יהיה יציב... חח אני לא זוכרת בדיוק את המשפט הזה אבל זה דומה...

נעמקה19

New member
וואו, סחטיין O:

משפטים מגניבים. הכי אהבתי את: גם אני עושה סקס עם מוניקה 607 פעמים ביום. כל החבר'ה באים לפורום של מוניקה סקס. מאז שנגמר, פגשתי פורום ברחוב. בהתחלה כתבתי שם, אחר כך המשכתי לכתוב! הייתי רוצה לשבור לך יד! למרות שזה יהיה ארוך, אפשר לבחור שיר מסויים ולכתוב אותו על החלק האחורי של החולצה. זה יכול לצאת ממש יפה. תמונה מקדימה, ושיר מאחורה. מה אתם אומרים?

נעמקה19

New member
הנה כמה משפטים שלי:

הדמעות האלה לא בשבילי, מתחפר בפורום 607
גם אני מתחפר באלנבי 607 פעמים ביום
אני לא מתבייש באהבה שלי - פורום 607
כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה כולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווה כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה כולם יודעים שפורום 607 שליטה. זהו, אין לי יותר רעיונות :}

MikeY fReAk

New member
דווקא יצא מגניב!D:../images/Emo79.gif

האהובים עלי- כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה. למי איכפת, בא לי. אני חולמת שאני נופלת... בום! כל החבר'ה באים לפורום של מוניקה סקס. וכמובן.. גם אני עושה סקס עם מוניקה 607 פעמים ביום.

נעמקה19

New member
אוי, יש לי רעיון O:

אפשר לעשות סווצ'רט כזה כמו על העטיפה של הדיסק "פצעים ונשיקות"
תמיד חלמתי על סווצ'רט כזה...

למעלה