רעיון!

BalleRinas

New member
רעיון!

הי יש לי רעיון! אולי כל פעם מישהי תעלה פה (תכתב) תרגילים משיעור שלה... נגיד קלאסי- אז תרשום את התרגילים של הבר, אמצע, פינה וכו'... סתם נחמד...כל אחת יכולה לעשות אח"כ... וכשאתן רושמות תרשמו גם איפה אתן לומדות, מורה ורמה....

היי חח שכחתי מכם אתמול...

אמממ אז ככה אני לא ממש זוכרת הרבה...אני הכתוב תרגיל באמצע...מקווה שתבינו... אממ פסה פתיחה לקדימה (גבוה) מעבירים את הרגל לאקרטה ואז לארבסק....עושים פליאה ואז פא דה בורה בסיבוב עם פסה... אז מוציאם רגל הצידה מגיעים להכנה כזאת לפואט...(קשה לי קצת להסביר...)עושים פואטה ככה....ומוסיפים גם ידים...ואז אנחנו בעצם בארבסק...עושים פליאה ..פה דה בורה...וטור ארבסק....וצד שני...=] מקווה שהבנתם אותי....חחח

מרנינית

New member
חחח

טוב שלא הסברת את זה יותר מסובך!!חחח
פשוט אתמול למדנו באמצע פואיטה חדש ומן הסתם אנחנו לא זוכרות את שמו...רק זוכרות שהוא ממש קשה!
בכל אופן, אולי תכתבי תרגיל יותר קל? (לא שיש כאלה
)

../images/Emo8.gifבואי נראה אותך...

מוצאת תרגיל קל בשיעור של אוללה חחחח סתם...הנה אחד יחסית קל: טומבה פה דה בורה גליסד פה דה שה....ואז צד שמאל...

מרנינית

New member
אין!!

חחחח...פשוט אין תרגילים קלים בשיעור של אולה!
וגם טומבה פה-דה-בורה גליסד פדשה זה לא כ"כ קל...רק לזכור וחהבין זה קל

מרנינית

New member
אני יודעת!../images/Emo10.gif

גם כשאני מגיבה פה זה כשיש לי שנייה פנויה... אני פשוט בלחץ אטומי של לימודים ואין לי ממשד זמן

BalleRinas

New member
בבקשה

אתן בבלט הישראלי? וואי בשיעור הבא בקשה זכרו את כל התרגילים ותרשמו פה...

מרנינית

New member
חחח

ז בקשה קצת מוזרה
זה קשה לזכור כי עושים הרבה תרגילים מורכבים ועוד יותר קשה להסביר את זה דרך המחשב

זאת בקשה מוגזמת חחח

כשהמורה מסבירה את התרגיל ועד שהפסנתרנית מתחילה לנגן אני כבר שוחכת חצי תרגיל.....חעחעחע

BalleRinas

New member
אוך..

חח אבל אני אישית לא הצלחתי להבין...אני מבינה שזה מסובך... טוב אחרות מוזמנות גם לנסות

Nעיין

New member
חחח

אף אחת לא רוצה "למכור" את התרגילים של המורה שלה....(?)

חדשה+עידכון

אוקי אני חדשה וקוראים לי אדוה אני פולישוקית כה אנחנו נקראות הבנות של אתי פולישוק השיערו האחרון שהיה לי הוא הקומבינציה שלנו לסוף שנה עם ליאור ציוני שהוא מורהמודרני אצל אתי בגלל שאני י"א אז השנה הקומבינציה היא מבין המתקדמות יותר יש לנו לרדת לרצפה בפישוק ואז להתהפך על הרצפה בתוך דקה פשוט הבנאדם השתגע מאז נולד לרקוד חושב שאנחנו גיבורות על מעופפות יש לנו גם הרמות אחת של השניה הסוף שנה אצלנו הוא בנושא אקטואליה והקבוצה של י"א(שלי) נבחרנו לעשות על פיגוע לצערנו עדיין שומעים על כאלה דברים אז ליאור עושה לנו ריקוד שהוא מנסה להעביר הרגשה של פיגוע המון הליכות מפוזרות על הבמה ואז מישהי נעצרת עושה את הקטע ממש יפה

למעלה