רעיון

kobi wan kenobi

New member
רעיון

מה דעתכם שנקים בפורום הזה משחקי תפקידים אונליין, כך שדרך ההודעות שלנו נשחק משחקי תפקידים? אתם בטח אומרים "אבל השחקנים בטח ירמו בקוביו!" אז בוא פשוט ניתן לשה"ם לגלגל בשביל השחקנים, ואם הוא ירמה- לא נורא, לשה"ם מותר לרמות. כעת רק צריך לבחור שה"ם (הייתי מתנדב אבל אין לי ספרי השה"ם)

DDN

New member
צר לי לרפות את ידיך,

אבל משחק על גבי הפורום נוסה יותר מפעם אחת. תמיד יש מישהו שנעלם פתאום ותוקע את המשחק, בין אם זה המנחה, אחד השחקנים, או סתם מישהו מהם מאבד חשק בדרך (בד"כ קורה מהר) אתה מוזמן לנסות.

kobi wan kenobi

New member
יש לך כמה טעויות

קודם כל- אם מי שהוא נעלם פשוט מחכים עד שהוא יחזור, אם הוא לא חוזר תוך יומיים פשוט ניתן לשה"ם לשחק את הדמות שלו עד שהוא יחזור, אם הוא פורש- אז השה"ם משחק את הדמות שלו לתמיד.

ננסק

New member
"טעויות" בוודאי שאין לו

יש לו הרבה ניסיון בנושא, שלך אין. כמו שדני אמר, אתה מוזמן לנסות לעשות משחק שכזה, אבל אולי כדאי להקשיב קצת לעצות ממי שכבר ניסה מספר פעמים.

Nihau

New member
עיצה אחת או שתיים

(בהשראת שיחה עם בלופרינט וערן AKA סייבר ראנר) משחק פורום זקוק ל"מתאם" לא ל"מנחה" משחק פורום זקוק להגבלת מספר משתתפים- בהתאם ליכולת המתאם לתאם ובהתאם ליכולת השקעה ורצינות של המשתתפים. משחק פורום זקוק למען האמת לממשק פורום מסוג אחר מזה שיש כאן בתפוז, ממשק טורי ולא מדרגתי. זה מסבך עיניינים אבל עדיין אפשרי- אם למתאם יש יכולות חיתוך ועיצוב פתילים כמו לנהל או שיש לו אוזן קשבת ושיתוף פעולה ממנהל פורום.

למעלה