רעיון!

new_rider

New member
רעיון!

אולי נעשה תחרות סולואים??? זה אפשרי? מה דעתכם? כדי לשלוח את ההודעה הזאת גם לפורום רוק?

wiz

New member
היה רעיון כזה, מזמן...

לא בדיוק תחרות, אלא סתם העלאה של קטעים ל"התרשמות"... איך שאתה רואה זה לא תפס (וזאת ביקורת אליכם, חברי פורום עצלנים!)... בכל אופן, התיקיה קיימת, ואני עדיין טורח (לשווא) להיכנס אליה מדי פעם ולבדוק אם משהו השתנה... זה בוואלה, השם משתמש הוא: musicians, והסיסמה היא: muzik. יש שם קטע אילתור שלי, קטע של דיסטורטד ועוד כמה... תכניס גם משהו... הקישור למטה.

new_rider

New member
אני

בשמחה יעביר לשם משהו כרגע יש לי בעיה המגבר שלי דפוק ואני עם מגבר זמני ממש גרוע(אני יודע תרוצים,תרוצים...) שזה הייה אפשרי אני אשלח

new_rider

New member
םםם

אני ממש שונא icq!! הייה לי פעם ואולי עוד יש לי אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה ואני גם לא אוהב להשתמש בזה....! פשוט דבר איתי בפורום...

_Roi

New member
wiz תיכנס שניה....

להגיד לך את האמת , כל האנשים שמנגנים וחושבים שהם טובים ואחרי זה הם משמיעים לך משהו - ואז אתה אומר לעצמך.... נו מה ??? ידעתי שזה יהיה חרא ואותו דבר חשבתי שאני ישמע כשאני יוריד את ה battery שלך.... ןלהגיד לך את האמת .... הרשמת אותי ... ואני לא אחד כזה שלא יודע לנגן... וכאחד שבאמת מנגן טוב.... אני חייב להגיד לך שניגנת את זה ממש יפה וחלק...! עכשיו כמה שאלות : בן כמה אתה ( אל תדאג אני לא מנסה להתחיל איתך....) , כמה זמן אתה מנגן ... , ועל איזה גיטרות אתה מנגן ...

metal head

New member
שמע הוא צודק...

עשית את זה באמת יפה, אבל אני לא בטוח שאפשר לבדוק רמה של מישהו מקטע כמו האינטרו של באטרי (לא שאני מנסה להגיד שאתה לא מנגן טוב), אבל רמה של מישהו זה משהו שנמדד לרוב על ידי סולו טכני ומהיר...

metal head

New member
איך אני מעלה סולו שלי לתיקיות האלה?

ויתקבל קובץ של 3 מגה בית? הקלטתי איזה סולו, אם הציוד הממש מקצועי שלי, זה נשמע קצת מחורבן אבל העיקר המוזיקה עצמה :) שזה דווקא סולו יפה...

_Roi

New member
תכניס אני רוצה לשמוע....

ועוד משהו ... אני לא אמרתי שהוא מנגן טוב ( וכמוך .... אני לא רומז שהוא לא מנגן טוב ) ובאמת אי אפשר לדעת מהקטע הזה . אבל כישורים יש לבחור , תוריד את ה " קטע של וויז " זה גם קטע ממש יפה ! לוויז - זה נשמע כאילו עשית את הקטעים האלו מאולפן ... זה נכון ?

metal head

New member
ניסיתי להכניס- וזה נתקע ועשה בעיות

אז אם מישהו רוצה את הקטע שלי מנגן (אבל אני מזהיר הוא באיכות גרועה) אז מספר הICQ שלי זה:36029401

metal head

New member
אינ רוצה להוסיף ש..

אם אתם פונים אליי בICQ אז רק באנגלית כי אין לי פונט בעיברית לזה!

wiz

New member
הודעה חשובה !

בוואלה עשו שינויים במיקום, ובגלל זה היו שיבושים ובלגן בימים האחרונים... זאת גם הסיבה שהתיקיה שלנו לא עבדה... עכשיו הכל בסיידר, ואתם מוזמנים להכניס קטעים שלכם !!! שם משתמש: musicians סיסמה: muzik אני מקווה לראות קטעים חדשים...

wiz

New member
חחח..... אין דבר יותר רחוק מהאמת...

אני הכנסתי רק קטע אחד, "הקטע של וויז", והשני זה של יוני פורטנוי, שגם כותב בפורום... בקשר להקלטה... גיטרה, מגבר, מיקרופון פשוט ב-50 שקל, ותוכנת מחשב טובה... זה הכל... אה, ואני מנגן כמעט שנתיים, גיטרה של איבנז, מגבר מרשל ומולטי של בוס (למרות שלא השתמשתי בו להקלטה...).

_Roi

New member
אתה רוצה להגיד לי ש....

שעשית את זה עם תוכנת מחשב ???. תהיה נחמד ותגיד לי את השם של התוכנה תודה רועי

_Roi

New member
wiz ...עוד משהו...

איך עשית תופים ??? הם אמיתיים או שזו גם תוכנה??? אם זו תוכנה - אז שם בבקשה !

wiz

New member
אוקיי....

את התופים והליווי עשיתי באורגן, אבל נראה לי שיש אפשרות לעשות אותם גם בתוכנה. התוכנה היא n-Track Studio, והיא תוכנה מעולה, איכותית ונוחה.

*Dark Of Night*

New member
wiz ../images/Emo45.gif

אני חייבת לציין שהתרשמתי ממך לטובה... אהבתי את הקטע שלך. זה ממש טוב ושומעים את זה באיכות מצויינת... תיארתי לעצמי שעשית את הליווי באורנית או משהו, יצא מעולה... Dark

DRUMMER

New member
רעיון בן .......

רעיון אדיר ולא רק של גיטרות אני מקווה?!?!?! כי גם אני רוצה לשלוח סולו של תופים.

wiz

New member
תשלח !

עוד פעם... זה פורום לכל כלי הנגינה, וכנ"ל התיקיה... מחכה לשמוע !

למעלה