רעיון

lironbi

New member
רעיון

אני וידיד שלי דיברנו וסיפרתי לו שקיבלתי 550 שקל חוב בגלל הטלפון. אז הוא שאל אותי:"מה הם לא עושים הנחה למגמגמים?" ועלה לי רעיון.... זה הרי נכון. לנו לוקח כפול זמן לדבר מלבנאדם ממוצע, וזה מכפיל את ההוצאות שלנו כולל SMSים וכולי'. שווה לבדוק את הנושא לא? אין לנו מה להפסיד.

stkachov

New member
אין מה להפסיד

אבל כמו שאר הרעיונות של ההטבות למגמגמים, הוא לא ישים. בזק לא יכולה לבדוק מי מגמגם אמיתי ומי לא. לאט לאט חצי עם ישראל יהפוך למגמגמים ויקבל הנחה בשיחות טלפון. חוץ מזה...האם למגמגם בינוני תהיה הנחה בינונית, ולמגמגם קשה הנחה גדולה? מי יקבע מהי רמת הגימגום של כל אחד? אגב, פתרון לדבר הזה כבר יש - טלפון HOT. את משלמת תשלום חודשי של 45 שקל(לפני כמה זמן זה היה רק 20 שקל) ויכולה לדבר כל החודש חופשי(2000 דקות ליתר דיוק, שזה המון!) בלי לשלם. וזה לא יגרור לך חשבונות טלפון כאלו.

b e ll

New member
ויטלי, בקשר לטלפון HOT

המספר שלו דומה למספר של בזק או של הסלולרים? איזה קידומת יש לו?

stkachov

New member
לא זוכר בדיוק

אבל נדמה לי קידומת 077 או משהו כזה. ולפי מיטב ידיעתי לא ניתן להשאיר את המספר הקיים בבזק(גם ללא הקידומת). מצד שני... מי בימינו זוכר מספרי טלפון..

חגי ארד

New member
Bell שלום- לא מוצא שום דרך

ליצור קשר איתך או עם העמותה- אין שום מספר טלפון בבקשה עזרי לי תודה חגי

b e ll

New member
חגי

יש מערכת מסרים שלרוב מתפקדת טוב. אם אתה רוצה תגובה עניינית, תפנה במסר ותסביר לי בבקשה למה אתה רוצה ליצור איתי קשר. על איזו עמותה אתה מדבר?

shuky63

New member
אבל התשלום הקבוע הוא רק לשיחות

בין קוי טלפון של הוט לא? אם זה כך זה לא חוסך הרבה כי הטלפונים של הוט עדיין לא נמצאים אצל הרבה משתמשים.

stkachov

New member
לא!

ניתן לחייג לכל טלפון של בזק או הוט... ללא כל תוספת תשלום. לטלפונים סלולראיים אכן צריך לשלם בנפרד.

למעלה