רעיון...!

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך

WoLfN

New member
רעיון...!

בפרק שארוקנימון ומומימון מתו [
], אני ושי [AKA Snake Bandage] אמרנו שזה לא הוגן שככה הרגו לנו את ארו ומומי-צ'אן [
]. אז העלנו כל מיני רעיונות, שאולי אחרי שארוקנימון [
] מתה, מומימון היה עושה וורפ דיג'יבולושן [בקיצור- דיג'יגדל למגה] והופך לפרעהמון [תמונה
], ומפצלח את מאלו מיוטיסמון, ואז הופך לטוב. אז חשבתי, למה שלא נכתוב על זה פורומפיק? אז... בואו נכתוב פורומפיק! ^_^

WoLfN

New member
תמונה לא עולה. ../images/Emo43.gifונה. ../images/Emo46.gif

Serf SaN

New member
כדאי שכל פעם...

שאתה עושה רעיון תשים ליד זה
XD ואלף, רעיון ממש נחמד! בית, מומימון לא צריך לעשות וורפ דיג'יבולושן...כי הוא כבר באולטימייט (נראה לי, אחרת הדיג'יגורלים לא היו צריכים לפחד ממנו ומארוקנימון, ולהשתמש בדיג'יגדילה גנטית..) גימל, איפה התמונה? ם_ם

WoLfN

New member
הוא צריך.

כדי להגיע למגה, חובה לעשות וורפ.
לסרט השלישי, נראה לי. עובדה, כשאנג'מון ואנג'וומון גדלו למגות, שניהם עשו וורפ, למרות שאנג'וומון היא אולטימייט. וחוצמזה, ראית פעם דיג'ימון גדל למגה כשהוא לא עושה וורפ? בדיוק.
והתמונה לא עולה

Snake Bandage

New member
אה... לא נכון. ../images/Emo58.gif

רק אנג'מון עשה וורפ. אנג'וומון לא עשתה. תגיד, אתה רואה את פיילדרמון עושה וורפ? הוא לא עושה וורפ, הוא דיג'יגדל באופן רגיל. אז גם מומימון היה דיג'יגדל לפרעהמון באופן רגיל, בתיאוריה. אני אנסה לחפש תמונה של פרעהמון. אני בטוחה שיש לי לפחות אחת.

WoLfN

New member
שרשור סגידה לפרעהמון!

|סוגד||סוגד||סוגד||סוגד||מת|

Digi Lista

New member
מכירה אותו,לא אוהבת אותו.

מבחינת המראה הכוונה מהסיבה שאין לי קנה מידה אחר כמו הופעה בפרקים או משהו כדי לשפוט...

Snake Bandage

New member
לא צריכים דבר כזה בשביל לאהוב משהו.

אני לא צריכה, לפחות. מספיקה לי התמונה הזאת מהקלף הראשון. אבל הקלפים השני והשלישי שיצאו לו יפים יותר. הלוואי והייתי זוכרת את הכתובת של האתר עם הסריקות של הקלפים...

WoLfN

New member
אה. טוב. ../images/Emo58.gif

חשבתי ש[לפחות בעברית]שניהם אומרים "התפתחות גלישה", או משהו כזה... אבל- עברית, גו פיגר...

לא נמאס לך לכתוב "רעיון...!" כל פעם

מחדש? תפוז צריכים לעשות לזה אמוטיקון כדי שיהיה לך יותר קל. ולי אין בעיה לכתוב פורומפיק.

Serf SaN

New member
הי רעיון שלי ../images/Emo46.gif

ובעברית הכל משנים, אין גלישה אין כלום, יש דיג'יגדל על דיג'יגדל מגה , מגה דיג'יגדל על, דיג'יגדל חלל (זה אמור להיות הפירוש של וורפ בעברית, אבל המתרגמת מטומטמת לא מבדילה, אז הם עשו רק בסרט כי זה היה מתאים לשפתיים נראה לי...אבל אגומון וגאבומון (לא שאני זוכר,) עושים כנראה מגה דיג'יגדל על....והם עשו לאנג'וומון מגה דיג'יגדל מוזהב ל.....)...אני מניח שחלל זה השם בעברית למרות שלא הבינו אבל לפחות זה לא סתם דיג'יגדילה..זה חלל! ובקשר לפרעהמון, ראיתי אותו פעעעעעעםםם אני זוכר!! הוא כזה מגניבבבבבב!! איך כותבים אותו באנגלית???

cody54

New member
פרעהמון הוא מגה?

כי בדיג'ימון וורלד 3 (המשחק) הוא קצת, המ... אה... אפס?, מאוד אפס, הורגים אותו במכה. :| ואת גרריימון מתכתי לוקח הרבה זמן לנצח :| אז לא נראה לי שהוא מגה :(

WoLfN

New member
הוא בהחלט מ.

לפי כל דיגג'ידקס שאני ראיתי, לפחות... והוא גם דיג'יגדילה של מומימון, כך ש...

למעלה