רעיון

kyle

New member
קודם כל, זה לא משנה את מי ואת מי לא

פגשתי. תדע שראיתי רק את ערן, את כל השאר לאת פגשתי, ואם אתה מדבר על צד כלשהו שבחרתי בו, אז אתה טועה, כי גם עם עומרי אני מדבר. דבר שני, יש פסימיים, ויש אופטימיים, ויש כאלה שבאמצע, ולא משנה כמה אתה שונא את התגובות של כמה מהם, יש להם זכות לכתוב פה. ובקשר לדבר השני שכתבת, חוץ מההסבר על מנופים, הוא גם תורם המון בנוגע למידע טכני של דברים. תעשה חיפוש בפורום, הוא היה כאן הרבה לפניך ותרם גם אז. (ההודעה לא נכתבה בכעס
)

noy levin

New member
בסדר, אבל שלא יכניס כאן את האנשים

לדיכאון. הרי בכל זאת בונים כמה מגדלים מרשימים במרכז. אי אפשר לומר שלא.

noy levin

New member
תגובות

גוש דן נוצר בגלל תל אביב. ככה עובד מטרופולין. עיר מאכזית שמושכת אליה אנשים ופרברים נבנים סביבה ולא להיפך. על איזה שטחים פתוחים אתה מדבר? יבנו במקווה ישראל (אי אפשר - חוק יסוד) על פארק הירקון (רצו לבנות מסעדה ובית המשפט העליון קבע שלא) אז איפה? בים. נכון מאד. למרות שאתה ספקן, איים ייבנו לה לתל אביב ואתם שם עוד תרכבו על גמלים או חמורים. אז לך תרעה את הצאן ותפסיק לבלבל את המוח על גזענות כי אני בעצמי ספרדי. נולדתי באורוגוואי והוריי ממוצא איטלקי. מה עשית אותי, לפלף עם עיגולדים? נכון, לא ביקרתי כמה שנים אצלכם אבל מה שאני זוכר זה כביש אחד רעוע, בנייני רכבות וכמה עצים. גם 20 מגדלים לא ישנו את זה. אתה גר באזור ספר ואין מה לעשות אלא לעבור דירה. על איזה וילות אתה מדבר, ראיתי לפני כמה ימים תוכנית בערוץ אחד ומה שראיתי היה שכונות פחונים ומאהלים של בדואים. פשוט סלאמס. אז במקום המגדל של בית המשפט שלך, אולי תתחיל לדאוג לבדואים שעושים צבא ומתים למען הגנת המולדת. אתם שם גזענים, לא אנחנו.

fireman

New member
תמשיך לראות תוכניות בערוץ 1

הכי קל לבוא ולהצביע על שכונה ד' ולהגיד, הנה זה באר שבע.... כנראה שאף פעם לא היית בתחנה מרכזית בתל אביב, השיכונים שם מסביב.....שכונה ד' בבאר שבע נראית כמו דניה ליד זה אז אל תבלבל לי בביצים. גוש דן נוצר בגלל תל אביב? מה יש בתל אביב? הבורסה...נמצאת ברמת גן ריכוזי משרדי ההיי טק וחברות המחשבים נמצאות בהרצליה רעננה ורמת השרון הנמל, נמצא ביפו אז בוא תגיד לי מה יש בתל אביב? מה יש בתל אביב שבגללו כל גוש דן בנוי על העיר הזאת כדבריך? קצב ההתפתחות של רמת גן הוא פי 4 משל תל אביב, אותו דבר גם גבעתיים וכל הערים מסביב, תל אביב היא עיר נותנת שירותים, לא יותר מזה. על גמלים וחמורים אני לא רוכב ואני לא מגדל צאן ובטח שבטח לא גר באוהל, אתה שוב תתחיל להתפס בקטע עדתי כמו קיר, כנראה שאתה לא קורא מה שכותבים לך וזאת כבר לא בעיה שלי..... ואם כבר אתה מדבר על כבישים רעועים......הכבישים ביפו....תשמע, כמו תחת של תינוק, הכבישים ברמת גן.....כמו ספארי באפריקה על מה אתה בכלל מדבר, אתם הייתם מתים לאיכות כבישים, למקומות חניה ולצירי תנועה כל כך רחבים כמו שיש לנו..... אתמול הייתי בתל אביב עם ליאור, בדלק ששרפתי בשביל למצוא חניה יכולתי לנסוע לבאר שבע לאכול ולחזור ועד שבסוף מצאתי חניה נעמדת לידי פקחית שמסתכלת עליי במן הנאה כזאת "כן כן תחנה פה ואני אדפוק אותך" אז חמוד.... תמשיך לגור באחלה עיר שלך, אל תבוא לבקר בבאר שבע כי אתה לא רצוי כאן ותחסוך ממני את הויכוח המטופש הזה איתך כי אתה במילא לא מבין דבר.

ומה יש בבאר שבע??

גמלים?? מדבר?? האאא,נזכרתי יש שם גם את בית המשפט הזה חחחחחח בתל-אביב לעומת זאת יש את בית האופרה,היכל הפילהרמונית,כל מרכזי התיאטרות בישראל,כל הנהלות הבנקים,משרד הביטחון,האוניברסיטה הגדולה בישראל,הביה"ח המתקדם והגדול בישראל,טיילת על החוף,עשרות בתי מלון,בתי בהוהאוס,4 תחנות רכבת,הבורסה,מרינה,פארק הירקון ופארק דרום הענקיים ואי שלא לשכוח:גורדי שחקים. עדיף שאתה וליאור תישארו בבאר שבע ותתנו לנו להינות מתל-אביב ללא קיטורים,קנאה,שנאה וגזענות.

noy levin

New member
עוד טעות נפוצה

לצערי בסס"ק כתוב שהאוניברסיטה בתל אביב היא הגדולה בישראל. לפי משרד החינוך האוניברסיטה העברית היא הגדולה ביותר וכוללת ארבעה קמפוסים: גבעת רם, הר הצופים, עין כרם, הפקולטה לחקלאות ברחובות. יש כל כך הרבה שגיאות בסס"ק שבא לי למחוק את הלינק מהפייבוריטס. אבל אם אסף כתב את זה, אז שיהיה לו לבריאות. לכל הפחות ששקרים אלה לא יופצו פה בפורום. ילדים קטנים עלולים להיכנס לפורום ולהיחשף לדברי תועבה בנוסח שכזה. אגב, לא מזמן היתה לי שיחה עם יוסי והוא טוען שהמליץ לממשלה בזמנו, לבנות מעין גג על אפיק נחל איילון שעליו ייבנו גם כן מגדלים. שמעו, זה בן אדם רציני.

beivushtang

New member
הבורסה זה ברמת גן

ואני לא מבין למה כולם יורדים על באר שבע דווקא, זו בסה"כ עיר, עוד עיר על ערי ישראל ואני מתאר לעצמי שיש לה את הייחודיות שלה גם.

danezeq

Member
אתם סתם זורקים בוץ זה על זה

אתם נכנסים לטראנס של וויכוח ומאבדים כל בסיס. נוי, זה ברור לך שב"ש זה לא גמלים וחמורים, בב"ש יש תחבורה פרטית וציבורית בדיוק כמו בכל עיר בארץ, ולא גרים שם באוהלים ואין כבישי עפר, ואם מזכירים את הבנייה החדשה שערן מדבר עליה, העיר נראית כמו ראשון, מורכבת מפרוייקטים לצד פרוייקטים ושכונות רחבות ואין בה בעיות תחבורה כמו בת"א. אתה אומר "מקום מגוריי טוב יותר ממקום מגוריך, וזה נשמע ממש לא יפה - בעיקר המשפט "תעבור דירה". כל אדם קשור מאוד למקום בו הוא נולד, ושהייה ארוכה במקום גורמת להתאהב במקום, והמשפטים שאמרת מעליבים וחסרי טקט. אל תאבד את השליטה. וערן - גם אתה על תצא מהכלים, הרי זה ברור לך שהכל בת"א. בחרת את הבולט בכל פרוור. הנה רק לפני שבועיים הוחלט לעשות בת"א פסטיבל סרטים, וראש עיריית חיפה שלח מכתב בו הוא מתחנן לבטל את הפסטיבל שיפגע קשה בפסטיבל הסרטים של חיפה. מישהו פעם אמר יפה: כמו שחלון ראווה של סטימצקי הוא הטופ של הספרים, כך שספר אלמוני שיוצג בחלון ברשת סטימצקי יהפך למבוקש בארץ (שליטה מוחלטת של סטימצקי בשוק הספרים) כך ת"א שולטת באירועים תרבותיים ועסקיים בארץ - לכן היא נקראית "הבירה התרבותית והכלכלית" וכו.. כל החברות רבות על משרדים בת"א, ולכן הארנונה היא רצח (הביקוש נמוך בתקופה זו, אך החברות מנהלות מו"מ עם עיריית ת"א, כדי להשיג כאן משרד בזול) ואגב שאומרים "הבורסה" כל יום בחדשות מתכוונים לבורסה לניירות ערך (שנמצא ברחוב אחד העם בת"א) ולא היהלומים

noy levin

New member
סליחה, מה זה דניה? עיר? איפה זה?

אין לי מושג מה זה שכונה ד', אבל אם במשך אלפי שנים (עיר מהתנ"ך) עוד לא מצאתם לשכונה איזה שם, אתם שם בבעיה רצינית. פעם אחרונה שביקרתי בבאר שבע היתה ב-1991 כך שלא ממש מזמן. זו היתה נסיעה ממצפה רמון לתל אביב ועברנו שם. אני לא זוכר שום מגדלים ואפילו לא רבי קומות. מה שאני כן זוכר הוא שיכוני רכבת אינסופיים. אני תמיד שואל עצמי למה אנשים גרים בכל מיני מקומות כאלה כמו באר שבע, עפולה, בית שאן. מה יש להם לחפש שם. בבית שאן אף פעם לא הייתי ולמען האמת אני לא בטוח שיש לי בדיוק מושג איפה זה. מה שבטוח שזה רחוק מתל אביב. בעפולה יצא לי לעבור כמה פעמים וחוץ מרחובות ריקים אין שם כלום. פשוט הגיהנום בכבודו ובעצמו. אני בספק אם אנשים שם מודעים לכך שיש גורדי שחקים או שבכלל ביקרו אי פעם שתל אביב. לדעתי הם שומעים על העיר כמו על כל עיר בחו"ל כמו איזמיר ופלרמו. פשוט מסכנים. לרחם עליהם.

Sephiroth

Member
אני לא מבין את הטעם במריבה הזאת...

פשוט התנצחות חסרת טעם ומטופשת. ובלי שום קשר, 1991 היתה כמדומני לפני 12 שנים. ב-12 שנים קורים הרבה דברים. הרבה מאוד דברים. הממממממממממממממממוווווווווווון דברים. (לך תראה כמה גורדי שחקים נבנו באסיה בין 1990 להיום).

DerBleistift

New member
לא מתכוון להגיב למה שאתה

אומר, מאחר ודבריך אפילו לא שווים את הזמן ההקלדה שלי, אבל אני אומר משהו אחד לכל מי שקורא (בטח סתם מרפרף, כמוני), את דברי ההבל שלך. הפורום שלנו ידע איזה 1000 מקרי התחזות, רובם של אותו האדם (וכולנו יודעים במי מדובר) וכולם יודעים שיש כאן איזה כמה טמבלים שמנסים להתסיס, להחריב ולקלקל. אם פעם הם תרצו את זה בכל מיני סיבות, היום יש להם אחרות. בכל אופן, תתעלמו מההודעות המטופשות הללו. אל תגיבו בחיוב, אל תגיבו בשלילה, פשוט על תגיבו. עשו יד אחד והחרימו את כל הטמבלים הללו. אמן!

הפוסל במומו פוסל !

ועל מי שצריך לרחם הוא אתה ! עלוב נפש ודפוק תהיה רק אם תשתפר פי 77. ואמרת שאתה מאורוגואי ? hijo de puta con chica inteligencia ve a dormir un tembel y idiot !!!

fireman

New member
זה שאתה לא יודע איפה זה דניה

זה חסך אבל מי אני שאכנס לנושא הזה בכלל..... אם אתה אומר שאתה ביקרת בבאר שבע ב91 בפעם האחרונה אני מוצא את כל הויכוח הזה חסר כל טעם כי ב12 שנה שחלפו מאז (אגב, ב91 נפתח קניון הנגב של עזריאלי) באר שבע התהפכה והשתנתה 30 פעם, התרחבה פי 10 ואוכלוסייתה הגדילה את עצמה פי 4..... את עפולה ובית שאן תשווה לדימונה, אולי אז אני אגיד שאתה ריאליסטי אבל להשוות את באר שבע של שנת 91 עם 70 אלף תושבים לבאר שבע של 2003 עם 200 אלף תושבים זה סיפור אחר לגמרי....... אני בספק אם בכלל נכנסת לחלק של ב"ש בskyscrapers.com שלדעתי עדיין זוכה להזנחה פושעת בגלל שאין מי שיתן נתונים על עוד עשרות מגדלים בתחומי העיר.

דניה זה השכונה של הוילות בחיפה..

על קצה הכרמל... בית שאן זה המקום הכי מגעיל בארץ! אפילו ירוחם נראית כמו רמת אביב ג' לעומתה... כל המקום מלא בפיצוחיות ושיכוני עוני וערסים......!
מזל שאני לא גר שם!

שי חלצי

New member
Fireman, יש ל-Sephiroth נקודה טובה

התגובה שלך היתה מאוד נגטיבית וקוראת קרב... ממש לא לעניין.

fora43

New member
אללי, פורום של מכשפות

מה אתם מתכננים, מתאבדים שכמותכם, לקפוץ לנו מבניין גבוה?

למעלה