רעיון:

eiraz

New member
רעיון:

מה דעתכם שנכתוב שירשור של דרכים לצאת מפאשלות (גם בהופעות), בכלים שונים, מי שיכול אפילו להמציא כל עוד הדבר באמת אפשרי, לדעתי זה יכול לתורם המון למופיעים ולמופיעים בעתיד מביננו וגם למי שלא מופיע זה יכול לחסוך את הרגשת הנאחס של: לא הולך לי אם אתם בעד תרשמו ותנו דרך או שתיים להתחלה. אני מקווה שבסופו של דבר תהיה לנו רשימה מכובדת של דרכי יציאה "מצחוק-הקהל" אולי אם יהיה מספיק, עודד אפילו יוסיף פינה לסקירות :)

stuff man

New member
אפשר...

נגיד אתה עושה הופעה עם כדורים או קלאבים ואחד נופל לך, תפוס את כולם וזרוק אותם על הרצפה(כאילו אתה מתעצבן בצחוק כזה...)ושמישהו יזרוק לך מהצד עוד קלאבים או כדורים....

eiraz

New member
לדעתי

קלאבים וכדורים זה פחות בעייתי לנפילות כי פשוט אפשר להמשיך אם אחד פחות ולבצע קיק אף לדעתי זה נראה יותר טוב הבעיה זה עם פוי סטאף דוויל סטיקס קונטאקט והרשימה נמשכת

Segev Shilton

New member
טעית , בקלאבים וכדורים

ישר רואים שטעית כי שעושים 4 או 5 או 6 קלאבס והם מתנגשים לך זה לא נראה כמו טעות :) בפויז , כל עוד הפויז אצלך ביד אין בעיה :) תמיד זה יכול להראות כמו בלימה כלשהי , (גם עם היא על הראש:)) אבל אין מה לעשות , יש נפילות כמעט תמיד פשוט צריך להמשיך

Aiyegbeni

New member
אפשר......

אם נגיד נופל כדור אז להתחיל לעשות קצת ג'אגלינג על הרצפה (לא בבאונסרים), ואז להמשיך רגיל. אפשר גם לעשות קיק-אפ לכדור שנפל. אם ההופעה מתבצעת ע"י שני אנשים אפשר אם נופל לך כדור/קלאב, לבקש מהמופיע השני להרים ולהביא לך אותו ואז אתה מפיל עוד כדור/קלאב בכוונה, ככה כמה פעמים ולהמשיך. בקלאבים זה כבר יותר קשה, אבל אפשר, אם עושים 4 ומעלה קלאבים, להרים בקיק-אפ אם אחד נופל (כמו שווה עושה הרבה), אבל אם כבר כמה קלאבים נופלים צריך פשוט להרים ולהמשיך...

eiraz

New member
זה לא דבר שקורה כל יום...

אבל לי זה קרה לפני כמה ימים עשיתי הופעה ובמהלך ההופעה פשוט נקרעה לי אחת הידיות של הפוי, הפוי טס למעלה כמו טיל והספקתי לקלוט איפה הוא למרות ההלם מה שעשיתי זה פשוט ביצאתי תפיסה מאחורי הגב הקהל לא הבין מה נפל עליו אחר כך החלפתי מהר סט פוי והמשכתי בהופעה (מי שלא עושה את זה אני ממליץ לקחת להופעות סט נוסף בדיוק למקרים כאלו או שאם הם נקשרים) כאן יש עוד טריק קטן במקרה שהפוי נקשרים אחד בשני (תופעה שכיחה בסרטים) אפשר לדאוג בזריזות שהם יקשרו טוב ולשחק כאילו הם אחד ולבצא כל מיני זריקות (בין הרגלים מאחורי הגב וכ'ו מי שמשחק כדורים וקלאבים בטח ימצא מה לעשות) ואם יש סט נוסף אז פשוט לשחק ככה קצת לזרוק את הסט הקשור הצידה ולקחת את הסט השני ומי שיכול לעשות את זה גם בסטייל כמו גלגלון או אפילו שיזרקו לו את זה זה יכול להוסיף המון

eiraz

New member
חבר'ה לא יכול להיות שזהו

אני בטוח שיש עוד אלפיי דרכים ופשוט צריך לחשוב עליהם

למעלה