רעיון

yotamsh

New member
רעיון

יש לי רעיון שיכול לגרום לפורום להתחיל להזרים הודעות... קודם כל: *הרעיון לקוח מפורום סימס בגיימר*... בכל מקרה הרעיון שלי הוא שנעשה מין כזה סיפור או קומיקס עלינו! מי שמבין בפוטושופ וכאלה יהיה העורך והשאר יראו לו דוליז או מה שאתם רוצים, וככה אתם תראו בקומיקס/סיפור. לדעתי זאת הזדמנות להיות מישהו שאתם לא קצת כמו במשחק תפקידים שהיה קודם

מקורי בהחלט, אבל לא שווה את המאמץ

כמו שניסינו את המשחק, אף-אחד לא השקיע בו וזה לא הצליח וזה היה סתם טיפשי, אז אותו דבר עכשיו! מה גורם לך לחשוב שמישהו ישקיע הפעם? שמישהו ישתתף?

מקורי בהחלט, אבל לא שווה את המאמץ

כמו שניסינו את המשחק, אף-אחד לא השקיע בו וזה לא הצליח וזה היה סתם טיפשי, אז אותו דבר עכשיו! מה גורם לך לחשוב שמישהו ישקיע הפעם? שמישהו ישתתף?

yotamsh

New member
אני רוצה להבהיר שני דברים:

אחד!: זה לא שאף אחד לא השקיע במשחק, המנהל נכנס לעיתים רחוקות וכמעט לא עשה כלום, אז כמה איבדו עניין, אחר כך אלה שנשארו כמוני ודארק ביסט ניסו לגרום לזה להצליח שוב, אבל ללא הצלחה. ואת הרעיון של החלפת המנהל לא עשו בכלל אז אל! תבוא עם תלונות על כולם! שני: אני ראיתי שבפורומים אחרים זה מצליח מאד, הבעייה הכי גדולה הייתה שלוקח זמן לעשות את זה אבל כמה שיותר יעזרו, זה ייקח פחות זמן לדעתי... אז מה אתם אומרים? שווה עוגייה?

charmedman

New member
:) זה בסדר הוא יכול להמשיך לצעוק

במילא אני לא רואה אותו ממטר! *מוציא לשון*

למעלה