רעיון!

themisfits

New member
רעיון!

אוקיי אנשים ואנשות,ילדים וילדות...אני מתכנן לפתוח פאנזין שמדבר על מוזיקת הפאנק...דיסקים מומלצים וביקורות עליהם,מכירת דברים משומשים ומוצרי די אי ויי,להקות שלאחרונה שמעתם עליהם ועוד ... התיכנון שלי הוא בעיקר עיתון בעל 15-20 עמודים שיומכר בחנויות מוזיקה באינטרנט ובהופעות במחיר זול מאוד ... או לפתוח אתר אינטרנט אשר ייפעל תחת דומיין רישמי ובעל עיצוב מושקע...ההשקעה זאת לא הבעיה אבל שותפים זאת כן! אז מי שמעוניין לעזור לי בכתיכת כתבות,הקמת העיתון,שיווק והוצאה לאור ולהצטרף לצוות מוזמן ליצור איתי קשר ולדסכס על העניין עצמו.. אפשר לרשום פה הודעה או... איציקיו:133220579 אימייל:p[email protected]

All Choice

New member
אני רוצה!

אבל איזה סטייל זה יהיה? זה יהיה משהו פוליטי-ראיוט כזה כמו "ילדות עשוקה" (אם אתה מכיר) או משהו? או שזה יהיה רק על מוזיקה ולהקות? כי אני מעדיף את הקטע על המוזיקה והלהקות, ברור שניתן להכניס גם כתבות פוליטיות אבל שזה לא יהיה הקונספט של הפאנזין. מדור די.איי.ואיי זה טוב. אם נעשה איזה משהו אז אולי אני גם יוכל לעשות דברים לאתר אינטרנט, כי אני עושה קצת דברים בפוטושופ כבר כמה זמן אז גם זה יכול לעזור. הקטע הוא אם בכלל מישהו יקח את הרעיון שלך ברצינות ויתחיל לעשות משהו...

themisfits

New member
ובכן...

אוקיי גלאב וחן... לגבי השאלה שלך גלאב הקונספט של הפאנזין זה להציג את החלק היותר חשוב בפאנק שזהו המוזיקה עצמה! כתבות פוליטיות זה כבר דבר פסה לגמריי אחי אני רוצה לעשות משהו מוזיקה נטו!חוצמזה שאין לי שמייץ בפוליטיקה! עכשיו אני מתכנן לשים ביקורות שזה יהיה מין מדור פתוח לכל מי שמוכן לתת ביקורת להבדיל מכתבות רשמיות,ראיונות,גרפיקות וכו´...שזה כבר בא לידי צוות העיתון עצמו מבין? פנה אליי באיי סי קיו אני בשמחה אדבר איתך על העניין הזה יותר בפירוט... וחן..:לא אמרת כלום שאת רוצה להיות חלק מזה! זה לא שיש לי משהו נגד אימו ופופ פאנק פשוט זה נדוש בכל הפרוייקט הזה... עדיף שתפני אליי באיי סי קיו נדסכס על זה יותר ברצינות.. בכל מקרה תודה רבה ואני מקווה שעוד אנשים ייפנו אליי בעניין בקרוב יפורסמו תאריכי הוצאה לגליון הראשון...להתראות..נדב! איציקיו:133220579 אימייל:p[email protected]

themisfits

New member
פששש...

וואלה אנשים לא דמיינתי לעצמי שירצו כל כך הרבה לקחת חלק בעיתון... סבבה מי שרציני אז בכיף שייפנה אליי(לירוי,ז´ניה,בני,ברק) אבל לפני הכל אני מודיע שהוא יעסוק בעיקר במוזיקת הפאנק/הארדקור/סקא מסביב לעולם וארצנו ולא בתרבות הפאנק הידועה לשמצה ...זה כבר נעשה יותר מדי ונחרש יותר מדי! בעוד כמה ימים אני אודיע עוד כמה הודעות לגבי העיתון ... לאלה שרוצים ליצור איתי קשר : איי סי קיו:133220579 אימייל:p[email protected]

themisfits

New member
עידכון!

אוקיי אנשים יש כמה אנשים כבר שהצטרפו אבל... ההצעה עדיין פתוחה,מי שחושב שהוא יכול לכתוב כתבות,ביקורות,טור אישי או מה שלא יהיה בעיתון שייפנה אליי לעוד פרטים ... אני רק מודיע שעד סוף החופש אני צריך את תוכן הענינים (לא הכתבות כתובות כה..) שם לעיתון ופירוט צוות האתר ויללה לעבודה! אז בקיצור למי שהבין ורוצה... איי סי קיו:133220579 אימייל:p[email protected]

למעלה