רעיון!

• פותח הנושא eco29
  • פורסם בתאריך

מיצו

New member
אפשר לקנות בדיל אקסטרים

אבל איך בדיוק הוא יעזור לך? אתה לא יכול להרכיב אותו על כלי הרכב שכן אתה עובר את המצלמה, ועד שהיא תשדר יכולות לעבור שניות, דקות ואף יותר ואתה תהיה מאות מטרים ואפילו ק"מ משם. אין לך ידיעה ברורה שאתה תהיה באזור של טווח ההשפעה של המכשיר (50 מטר? בקושי) בזמן שהיא משדרת. אז איפה תשים אותו? בשיחים? בפעם הראשונה הטכנאי שיתבקש לבדוק לא ידע במה מדובר, אבל אחרי שהוא ימצא את הסיבה זה כבר לא יעבוד יותר.

deddy

New member
אם תחביא את זה טוב אולי לא ימצאו את זה

אבל למצלמה בכל מקרה זיכרון ככה שגם אם היא לא מצליחה לשלוח בכל מקרה התמונה נשמרת, מה גם שזה אומר שתצטרך לתת למכשיר איזשהו מקור אנרגיה, לא כתוב בלינק שהוא הביא, אבל באלו מדיל אקסטרים כתוב שיש סוללה שמספיקה ל4 שעות..

ז ר ח

New member
זה טוב אולי כדי למנוע מנהגים לדבר הפלאפון

כשאתה עובר לידם. מפחית את הסיכון.

ranzz

New member
מה גאוני, התוצאה תהיה בדיוק ההיפך...

הנהג בשיחה, וכשתהיה חמישים מטר מהאוטו תתנתק לו מהשיחה. מה יקרה לו בשלב הזה? הוא ישקיע יותר תשומת לב לטלפון או פחות? ברור שיותר.. מסתכלים במסך, בודקים מה קרה, מחייגים שוב. הרבה יותר גרוע

Choia

New member
אולי בהתחלה

אבל אחרי שהרבה אופנוענים ייסעו עם זה אנשים ייתייאשו ויפסיקו לדבר בטלפון באזורים שיש בהם הרבה אופנוענים ובכביש בכלל. ההורים שלי למשל נוסעים כל יום דרך כביש שיש בו קטעים חסרי קליטה אז כשהם מתקרבים לאזור הזה הם לא מדברים בטלפון כי הם יודעים שכל רגע יכולה להתנתק להם השיחה.

ranzz

New member
אז אף אחד לא ידבר בטלפון ברחובות תל אביב?

חי בלה לה לנד...

Choia

New member
אתה יודע מה ההבדל ביננו

לי יש אלפיים שנות עורמה יהודית ואני איש חזון.

ובחזוני

אישה שנאנסת תתקשר למשטרה ולא תהיה לה קליטה. איש שרוצה לדווח על מזרחי חשוד עם תיק גדול, לא יוכל. אפשר להמשיך בדמגוגיה, אבל אני חושב שהנקודה מובנת.

jeffy1

New member
למרבה המער לא. יש למערכת זיכרון גדול

ואחרי שתמשיך מדרכך היא תשלח את התמונות שוב

Pumi

New member
רק אם הוא גורם למכונית / אופנוע שלך לרחף

למעלה