רעיון

eryui

New member
רעיון

הבנתי שניסיתם כבר להביא את השחקנים הראשיים לארץ בעזרת עצומה עם אלף ומשהו חתימות ויצירת קשר עם יס אך זה לא הצליח. אם עדין לא הרמתם ידיים ואתם מוכנים לנסות שוב ולדעת שעשיתם כל שביכולתכם אפילו אם אולי לא תצליחו. אז הרעיון הוא כזה: 1. לפתוח עצומה חדשה שבה צריכים להיות אלפי חתימות ( 5,000 ומעלה)וקבוצה בפייס. 2. לנסות ליצור קשר עם אלו שאחראים על הסדרה בחו"ל ועם אלו שבארץ.וגם עם השחקנים. 3. לעשות סרטון מושקע מכל מי שאוהב את הסדרה ורוצה לראות אותם בארץ. נ.ב צריך לנסות מכל הצדדים,יכול להיות שאם בצד בחו"ל ירצו אז זה יעזור. מה אתם אומרים?

אחלה רעיון

אבל לפי דעתי ניסו לעשות זאת כבר לפנינו. הרעיון עם העצומה נחמד ואפשרי לעשותו, אבל לא נראלי שזה יעניין מישהו בחו"ל אשר קשור איכשהו לסדרה וביכלתו להביאם לארץ. נראלי כמעט בלתי אפשרי ליצור קשר עם אחראי הסדרה. אך בת'כלס? אחלה רעיון :)

אממ ../images/Emo4.gif

ברור שזה רעיון מעולה שהם בואו לארץ,הם מדהימים!
אבל אמרו שהעלויות של זה ממש גבוהות,לא נראלי שמישהו ייקח על זה אחראיות.. גם לא יס. אבל לא מזיק לנסות!
תפתחי קבוצה בפייסבוק ותפרסמי פה את הקישור..

לגבי קבוצה בפייס ועוד..

כבר יש קבוצה בפייס..אבל צריך לפרסם אותה יותר..תצטרפו אם לא עשיתם.. http://www.facebook.com/group.php?gid=326865505392 העצומה גם בטח עדיין קיימת אז אפשר גם לפרסם אותה עוד.. לגבי לפנות לשחקנים, יצא לי להתכתב עם אלונה פעם אז אני יכולה לנסות להיעזר בה אם אתם רוצים אבל לא מבטיחה כלום כי לא בטוח שהיא תענה..

../images/Emo41.gifרעיון וקישור לאתר..

לורד (eryui- יש לה בעיה להיכנס לפורום) היה רעיון לשלוח מייל לחברה שעושה בדר"כ את הכנסים של SN (ראו לינק) http://creationent.com/cal/supernatural_tn.htm#events ולעניין אותם לעשות כנס לעל טבעי ביזראל.. מה דעתכם? אני לא בטוחה אבל שזו אותה חברה שעושה גם ת'כנסים באירופה, כי יכול להיות שדווקא אליהם צריך לפנות...

לירונת

New member
רעיון לא רע אבל-

החברה הזאת עושה את הכנסים בארה"ב. באירופה יש חברה אחת לכנס באיטליה, חברה אחרת שעושה את הכנסים של גרמניה ואנגליה, ואחת אחרת שעושה בספרד ודרום אמריקה. לנסות אפשר תמיד ואולי זה באמת יצליח, אין לדעת :)

../images/Emo208.gif../images/Emo244.gifלאחר בירורים..../images/Emo239.gif

אז כנס בארץ כמו שעושים לעל טבעי בחו"ל לא הולך לקרות..זה עולה מלא מלא כסף.. אז חשבנו (אני וורד) על משהו יותר הגיוני וצנוע..שהשחקנים פשוט יבואו לקדם את הסידרה! יו נואו..כמו שמדי פעם שחקנים מחו"ל באים לפה, בעיקר אלה מארגנטינה ומופיעים בכמה תוכניות בפריים טיים מטיילים קצת וזהו..למה שלא ירצו לעשות את זה? במיוחד אם עונה 7 תהיה האחרונה בהחלט.. אז צריך להמשיך עם הרעיון של עצומה חדשה + הקבוצה בפייס להבאתם לארץ שכבר קיימת! מה דעתכם פיפל??

אוקי

זה היה די ברור שכנס כמו בחו"ל לא יקרה בגלל העלות שלו. אם כל זה שאני מתה שהם יבואו לארץ בשביל לקדם את הסדרה, אני לא חושבתשעצומה וקבוצה בפייסבוק זה הפיתרון להביאם לארץ, בת'כלס-אף פעם לא חשבתי שעצומה היא פיתרון למשהו, אבל אפשרי לנסות, למרות שאם פותחים עצומה, אני חושבת שצריך לכתוב בה באנגלית מפני שהאחראים על הסדרה בחו"ל יוכלו גם הם להבין את הנכתב שם. אך עדיין, אני לא חושבת שעצומה תעזור, גם עם בעצומה יהיו 100,000 חתימות (מה שלצערי בטוח לא יקרה כי אין מספיק מעריצי סדרה בארץ). סורי שאני כ"כ פסימית ... :(

למעלה