רעיון

lolly1

New member
../images/Emo58.gif

למה גסטין כזה???????? ת´אמת במהלך העונה יהיו קטעים פה ושם שבריאן יהיה מה זה מניאק...וזה ידחוף את גסטין לאית´ן.. אבל נא לא לשכוח!!!! כי יש עוד 2 עונות והרביעית היא לא האחרונה!

נכון! ../images/Emo58.gif

ובזכות זה אני מחזיקה מעמד ולא רצה לרצוח את ג´סטין. וזה שבראיין יהיה קצת מנייאק, לא מצדיק את מה שג´סטין יעשה. כי ג´סטין יודע מי זה בראיין! וג´סטין צריך לאהוב את בראיין ללא תנאים! איזה מסכן בראיין...בא לי לבכות

lolly1

New member
חכי

את צריכה לראות את הקטע שכתבתי כאן איפשהו.... תיכנסי לאתר שלמטה קוראים לוידאו wheres justin .episode 217 אבל רק אם את אוהבת ספויילרים האתר הזה מתאים לך...

יש לי...

את הקטע הזה...אני הורדתי מהאתר הזה את כל קטעי הווידאו, וככה אני יודעת מה יהיה. כשראיתי את הקטע הזה, בכיתי. כי היה לי כל כך חבל על בראיין!

lolly1

New member
נכון??../images/Emo58.gif

אני ראיתי הרגשתי מה זה רע אחרי זה..איזה מניאק גסטין! וחשבתי על זה..אם הוא היה מחכה לו הם יכלו לנסוע ביחד... בריאן היה כזה עצוב!1 ראית איך הוא לא רצה לספר? אפילו לא למייקל! מייקל!

בריי לא מסכן!../images/Emo58.gif

למשל.....הייתה לג´סטין יום הולדת ובריאן החליט פשוט להתעלם! אפילו מזל טוב הוא לא אמר לו! ואז ג´סטין המדוכא הכיר את אית´ן(אם אני זוכרת נכון)... והיו עוד כמה דברים.... חוצמזה, בריאן לא מוכן להתמודד עם הרגשות שלו לג´סטין וג´סטין עצמו אוהב את בריאן והוא אמר לא את זה..... בריאן די נשאר המניאק שהוא היה, כמו בקטע של הבית החולים. חודשיים הוא בא לבית חולים לבקר את ג´סטין, אבל הוא לא אמר לו(לג´סטין)כדי שהתדמית שלו לא תשתנה... לפעמים בריאן יכול להיות הכי מתוק בעולם, ולפעמים הוא יכול להיות סתם מניאק ששומר על התדמית שהוא בנה לעצמו...

lolly1

New member
זה לא רק תדמית../images/Emo58.gif

יש לו מניעים משלו כנראה.... אבל מתי גסטין אמר לו שהוא אוהב אותו? ובריאן כן אוהב אותו גסטין יודע..מה, לא אכפת לו מזה ? אבל שמעתי שבעונה השלישית החתימו את אית´ן רק ל-6 פרקים יש!!!!

faith2

New member
בלעעעע ספוילרררררררררר../images/Emo58.gif

נכון שהוא בוחר באיתן אבל איתן כבר לא רוצה אותו אז הוא חוזר לבריאן

faith2

New member
אוי ספוילר ../images/Emo58.gif

כל שניה נזכרים לי דברים חדשים.... ג´סטין יראה את איתן עם מישהו אחר ואז בגלל זה הוא יחזור אל בריאן.... אוף אני מקווה שלא חלמתי על זה..... אבל אני כמעט בטוחה.....99%

lolly1

New member
את

עשית לי את השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בטוחה????????? יש למה לצפות !!!!!!!!!!! יש! באמת שמעתי שהחתימו את המכוער אית´ן רק ל-6 פרקים! יש! אין מאושרת ממני!!!!!!!!

תשובה...גם על העונה ה-3../images/Emo58.gif

אית´ן זה מישהו שג´סטין הכיר, ואיתו הוא עבר על החוקים שהוא ובריי קבעו... בסוף העונה בריי אומר לג´סטין לבחור בינו(בריי) לבין אית´ן וג´יי בוחר באית´ן. בעונה השלישית השחקן שמגלם את אית´ן חתום רק ל-6 פרקים, מה שאומר שהוא לא יהיה הרבה זמן...

maayan15

New member
רותם!!!

אני סתם מקפיצה כדי שתשימי לב ותגיבי להודעה הקודמת שלי כאן!

זה יהיה מוזר בטירוווווף..

אם ג´סטין ומייקל יהיו ביחד, לא, לא מסתדר לי. וזה סתם יהרוס אם מייקי ובריאן יהיו ביחד, יש מתח בינהם תמיד, זה כל הקטע! העיקר שישאירו אות אמט רווק!
חיחיחי..

maayan15

New member
סוף סוף אתם מבינים....

שג´סטין הוא לא כזה מלאך.... בעצם הוא בן-אדם רע ומעצבן ואני שונאת אותו... ד"א.. שאת אומרת דמעות בעיניים את לא מתכוונת לזה נכון? כי זה יהיה מוגזם בטירוף... חוץ מזה... אם בריאן עסוק עם מישהו אחר איך הוא שם לב לג´סטין?.... אה ו... אם למישהו יש את הכתובת של האולפנים של הסידרה... זה יהיה נחמד מצידו לכתוב אותה.... אני רצינית.....

למעלה