רעיון

maayan15

New member
אני רוצה עוד ספויילר!!!

היי אני מעיין ואני מכורה לספויילרים.... (גם להכי גאים שיש, בריאן קיני, טלויזיה בכללותה, אינטרנט, שוקולד ואם אני ימשיך זה עלול לתפוס 3 עמודים בפורום כי אני גם מכורה להתמכרויות...) אז תשימו כמה שיותר מהם!.... בבקשה..... שלכם, מעיין (מנסה להבין למה לא קיים אייקון בדמותו של בריאן קיני.... אני יודעת.... השיגעון שלי עובר גבולות....
)

maayan15

New member
אוווווו...........

sunshine in my a**..... i h-a-t-e him!!! (so much( אני כמובן מתכוונת לג´סטין! למה הוא הלך לבד?... מה הוא ייעשה שם לבד?...... את בטוחה שהוא הלך לבד?.... אולי הוא עם אית´ן?..... מניאק קטן..... איזה ממי בריאן!

casperit

New member
אווווווווווווווווו

איזה מבאס זה הולך להיות!!!!!!!!!!!! יעל

מור~!

New member
../images/Emo58.gif

סתם כולם כתבו אז גם לי בא אני לא מבינה למה אפ´חד פה לא משתמש בקישורי הפורום צריך לעשות לכם חינוך מחדש הכל כתוב שם!!! כל הפרקים!!! בעברית!! פויה \= מור~! מחנכת בישראל, טורקיה ואוזבקיסטן

רעיון

חשבתי על משהו...... מי נראה לכם יהיה בסוף ביחד??...... הרי זה ברור שמייקי ובריאן צרכים להיות ביחד... אבל מצד שני.. בריאן וג´סטין..... ומצד שלישי.. בריאן לא צריך להיות אם אף אחד... אז ישבתי וחשבתי והופ
יש לי רעיון... בגלל שכל הקטע בסידרה זה המוזריות שלה ופרובוקטיביות שלה ( כתבתי את זה נכון?!)... אז זה יהיה ממש ממש מגניב אם הם יהיו שלישיה!!!!! עכשיו בהתחלה חשבתי שמייקי וג´סטין ממש ממש לא יוכלים להיות ביחד.. אבל אחרי זה ... טוב
ספויילר מי שלא רוצה לדעת משהו על ההמשך שלא ימשיך לקראו!!!!! =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- + + + + + + + + + + + + + + + + + + אחרי שמייקי וג´סטין יפתחו חוברת קומיקס ביחד והכול זה בטוח יקרב בינהם.. ולא יודעת... זה מראה קצת על התקרבות... אז אולי זה בכל זאת אפשרי... תחשבו על זה... מה דעתכם???...... מחכה לתגובות.....
- איזה דגל יפה!!

ruthyanat

New member
זה יהיה מוזר נורא אבלל

שום דבר בסדרה הזאת כבר לא יפתיע אותי יותר מדיי למרות שלדעתי מייקי ובריאן בכלל בכלל לא מתאימים

מה??????. לא מתאימים???.

הם יותר מתאימים אפילו מג´סטין ובריאן... אם הייתי צריכה לבחור זוג.. זה היה הם ולא בריאן וגסטין... בריאן הוא הלובסטר של מייקיי... ומייקי הוא הלובסטר של בריאן... ( טוב... רק מי שרואה חברים מבין מה אמרתי כרגע...) וזה כל הקטע בזה... זה בכלל לא מפתיע בסידרה המוזרה אך המדהימה הזאת!!..

ruthyanat

New member
לא...לא כל כך

מייקי כ"כ בכיייני כזה והוא יימאס על בריאן שלא אוהב שטויות מהר...הם מתאימים להיות החברים הכי טובים אבל לא זוג............ והתמונה ממש יפה:) אחת החביבות עליי

Just Rotem

New member
לי נראה הכי מגניב אם ...

מייקי ואמט הייו ביחד .... זה הייה ה- שוס של התוכנית !!! ושום בראיין ומייקי לא הייה פה !!!! אני לא מוכנה שבראיין יבגוד במייקי כמו שהוא כל הזמן עושה לג´סטין ....

maayan15

New member
התמונה הזאת היא הטפט שלי.....

מייקי ובריאן נועדו להיות ביחד- בלי בגידות... מצד שני הבריאן שאני הכי אוהבת- בריאן של העונה הראשונה- לא עושה חברים (doesn´t do boyfriends באנגלית זה נשמע יותר טוב....). אני חושבת שיכול להיות יפה אם מייקי (נשמה) יהיה לכמה זמן אם הקוקסינל האידיוט (ג´סטין) אבל שבסוף ייפרדו (ושג´סטין יהיה עצוב ולמייקי יהיה חבר חדש!). טוב שאין לי בעיות עם ג´סטין אה?.....
מעיין

כמו במסר שכתבתי לך

הודעה שיש בה ספוילר לא אמורה להכיל בתוך ההודעה רק את הסמל
אלא בנושא ההודעה כדי שאנשים ידעו אם להכנס או לא! פעם הבאה אמחק
שרימפי

faith2

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ../images/Emo58.gif

אחריי זה אממ.....ג´סטין ומייקי יריבי ריב רציני אז ככה שהלכה החברות שדיברת עליה

maayan15

New member
כנסי לכאן!!!../images/Emo58.gif

לא הייתי בטוחה עם זה ספויילר או לא אבל אני לא לוקחת סיכונים.... איזה ריב? מה ריב? למה ריב? אני אוהבת ספוילרים, אני מכורה לספוילרים, אני רוצה לדעת מה יהיה!!! מעיין (שכבר מחכה שבריאן והאידיוט ייפרדו!)

faith2

New member
תהיי מוכנה לזה באמת! ספוליר../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר ר צ י נ י לא מתאים לכם צאו מיד ~~~~~~ אני רצינית!!!!!! אני יהרוס לכם את ההמשך טוב
אמממ ג´סטין מנהל רומן....כן! רומן סודי! עם אית´ן ואממ.....מייקל מגלה על הרומן....וכפי שאתם מבינים השמועה מגיע לאוזניו של בראיין שלנו. ולכן נוצר ריב....ג´סטין כועס על מייקל על שסיפר לבראיין את דבר הרומן. ס פ ו י ל ר נוסף...............רוצים לדעת? או.קי! טוב בראיין מודיע לג´סטין שעליו לבחור בינו לבין איתן, כידוע ג´סטין שלנו בוחר בבראיין.................סוף העונה! כמו שאתם מבינים בראיין לא כל כך רצה לוותר על ג´סטין....~ סוף העונה השנייה נגמרה~

ד ק

New member
../images/Emo58.gifאבל הבנתי ../images/Emo58.gif

שבסוף ג´סטין הולך עם אית´ן ובריאן נשאר המום....

הבנת נכון!../images/Emo58.gif

ג´סטין באמת בוחר באית´ן...טוב לא בדיוק בוחר, אבל הוא עוזב את המועדון עם אית´ן ובראיין נשאר שם לבד עם דמעות בעיניים!

למעלה