רעיון

ד ק

New member
maayan השם והמיקום שביקשת

לאולפנים קוראים: Dufferin Gate Productions והם ממוקמים בפרבר של טורונטו שנקרא Etobicoke

ד ק

New member
הכתובת המדויקת :)

QAF Productions Dufferin Gate Studios 20 Butterick Road Toronto, Ontario M8W 3Z8

casperit

New member
מייק וג´סטין? איזה..שונה...

אבל אתם יודעים אולי יכול להיות מזה משהו? אולי בעצם לא כי שניהם ילדים כאילו מייקל לא ילד אבל הוא מתנהג כמו בגלל זה ג´סטין-ברייאן ברייאן-מייקל מתאימים כי אלו ניגודים (מדברת שטויות ואף אחד לא מפסיק אותי!) יעל

maayan15

New member
מייק???

אני מצטערת אבל אני לא מוכנה לקבל בשום נסיבות שהן את הפנייה למייקל כ-מייק?.... מייקל-בסדר... מייקי- מצויין (עדיף כשנאמר ע"י בריאן... נשמתי)... אבל מייק???..... אני מבקשת להפסיק עם העניין בדחיפות.... תודה מעיין

casperit

New member
התכוונתי לכתוב מייקל

רק עכשיו שמתי לב, לא התכוונתי, תרגיעי:) אל תדאגי מייקל הוא מייקל או מייקי:) אל תדאגי:) יעל

Kerenushi

New member
רעיון חדש!

אני בכלל חושבת שג´סטין צריך להיות עם אמט ובריאן עם מייקל-הרי הם נועדו אחד לשני וכמו שאמרו לפני- יש ביניהם מתח מיני ורגשי אדיר! הם פשוט שכחו איך לאהוב אחד את השני מתוך הרגל שהם חייבים להיות חברים טובים אך בת´כלס הם סתם מדחיקים את זה ותמיד יאהבו...

maayan15

New member
ג´סטין ואמט?.... יכול להיות....

למרות שאני לא חושבת שזה יקרה... הם אף פעם לא היו קרובים..... וכן, כמו שאני אוהבת לציין- מייקי ובריאן אכן נועדו להיות ביחד.... והלוואי שבריאן יכניס את זה לראש היפה שלו..... מייקי כבר קלט את העניין... לא משנה עם כמה אנשים הוא יוצא..... תודה רבה
לכל אלה שטרחו וכתבו את הכתובת של האולפנים... אני אשתדל ללכת... ואם אני רק יצליח לראות את גייל הארולד הטיול שלי יהיה ממש ממש מושלם (בעיקר אם אני גם יראה את האל ספארקס... פיטר פייג´... שרון גלאס... תיאה ... מישל קלוני...סקוט לוואל... רנדי האריסון (כן... קראתם נכון... אני רוצה לראות את רנדי.... יש לי משהו נגד הדמות... לא נגד השחקן).... וכל השחקנים האחרים ששכחתי..... שלכם, מעיין

למעלה