רעיון

זה יהיה אדיר, אבל../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

למה לא נראה לי שהוא ישים אותה
בכל זאת - ישראל לא כל כך פופולרית בעולם, והוא לא ירצה להזדהות איתנו כל כך בקיצוניות
לי יספיק שהוא יבוא לפה. או ישלח מכתב חזרה. אבל אם הוא יבוא לפה, זה יהיה הדבר הכי הכי הכי הכי הכייייייי מושלם בעולם

Galadriel 3000

New member
מה כל כך קיצוני בלשים שרשרת של מגן

דוד? יש לו שמה איזה טריליון שרשראות- שיוסיף עוד אחת לאוסף. זה לא כל כך קיצוני כמו ללמוד קבלה- מה שמדונה עושה, או לשנות את השם שלו או משהו. אז אפשר לא שרשרת של מגן דוד, שלא יצטרך להזדהות אתנו חס וחלילה ע"י לשים אותה.

אוקיי../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אז סיכמנו - כל אחת שולחת לענבר מכתב עם ברכה או כל מה שהיא רוצה לומר לו
אבל אל תשכחו לכתוב באנגלית
ו... ענבר - כמו שמיכל [גלדריאל] אמרה, צריך לכתוב על החבילה משהו בסגנון הזה: "no, we don't want your manager to send us a reply. we didn't work that hard just for that. we want the real thing." וזהו. אולי זה יעזור. [אבל תכתבי שאנחנו לא רוצות את קייט
] למישהי יש משהו להוסיף
אוווווו כן
ענבר
עד מתי אפשר לשלוח לך, כדי שזה יגיע אליו בזמן

../images/Emo39.gif../images/Emo113.gifיוו רעיון גדול! +../images/Emo26.gif

אני כבר אתחיל לכתוב... ובקשר למתנה..צריך משהו לא מש גדול...כי זה בטח יעלה הרבה לשלוח את זה לחו"ל לא?

תאמת שלי לא אכפת../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

להוציא כסף אם זה יביא לכך שאפילו לשניה, אורלנדו יכיר בקיומי..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif..ואכן שפר מטורף../images/Emo11.gif

אפילו אם לא שאלתם אותי
ואני לא יודעת אם יהיה לי זמן לרשום משהו
המבחנים התחילו שוב, מה שמעלה את השאלה מה אני עושה פה יש לי פאקינג מבחן במתמטיבע יום שני..אררר
טוב..טה טה גוד דיי

../images/Emo70.gifבנות, תראו רגע../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

אני פשוט נורא רוצה לעשות לו משו מיוחד, משו ש... לא יודעת, יגרום לו להתייחס.. להכיר בקיומנו! אני פשוט יהיה הבנאדם המאושר בעולם אם זה מה שיקרה... אני סופר רצינית. תסתכלו שניה..תלחצו כאן- זה מה שהבנות מהפורום הרשמי של סקעת עשו לו לפני כמה זמן. חברה שלי הראתה לי את זה, אני פשוט הייתי בשוק! זה דבר שבא מכל כך הרבה אהבה, ואני בטוחה שכשהוא קיבל את זה הוא לא יכל לעצור את הדמעות. עכשיו, אני לא אומרת שנכין משהו כזה, כי לשלוח דבר כזה יעלה הרבה כסף ויש בנות שלא יסכימו לזה (למרות שאני כן) אבל אני כ-ן אומרת שנכין לו משהו. בכלל, הרבה פעמים דיברתי על להקים מועדון מעריצות רשמי של אורלנדו בארץ, ולעשות את כל העניין הרבה יותר רציני ולא רק עם ילדות מהפורום פה- וככה באמת אפשר לדאוג לכך שהוא יהיה מודע לנו. ואפשר. נראה לי בכל מקרה, אני חושבת שצריך לנסות לארגן איזושהי פגישת פורום לפני היומולדת, לסכם דברים אחרונים. הרבה יותר נוח לעשות את זה לא דרך מסך. סורי על המגילה..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה מהמם!

ואני בעד,
אני רק מקווה שזה לא יעלה כ"כ הרבה, משהו כמו 100 שקל לכל אחת
... זה ממש יפה ומרגש

Galadriel 3000

New member
באמת אפשר לעשות משו כזה-

נגיד לכתוב שיר או משהו, ברכה ליומולדת, לקשט עם מלא תמונות שלו, לשים כמה תמונות שלנו, למסגר ולצרף איזה כמה מכתבים בנוסף (לקנות נייר מכתבים חמוד. יש לי אחד מתוק עם ברווזים.) יש לנו מפגש פורום בחנוכה, נכון? אז שכל אחת תכתוב עד אז את המכתב שלה, יפה ומושקע על נייר מכתבים חמוד, ונביא אותו לאחראית שתשלח. או שאפשר בלי מכתבים.

יהיהיהיה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ראיתי את זה
אע
*זהר נזכרת שהיא היתה פעם חברה בפורום הזה, לפני שהתחילה השנה
* וכןןןןןןןןןןןןןן זה רעיון ממש ממש ממש טוב
לא אכפת לי להוציא על זה כסף. אני אשאל את אבא כמה כסף עולה לשלוח דבר כזה לאנגליה. ונתחלק. אם לא אכפת לכן
כי לי לא. בכלל לא. אע. כן. וואוווווווווו

רעיון מצוין!!!!

חחחח פשוט גאוני!
....אני בעד...וגם בעד איזו מתנה קטנה שנשלח לו...חבל שאי אפשר לעשות לו משו כמו שעשו לסקעת אבל זה גדול מדי ולא נראה לי שיהיה ממש זול לשלוח דבר כזה אליו....אמממ ואני מקווה שאני אספיק ואכתוב משהו כי אין לי ממש זמן(מבחנים וכל הבלאגנים האלה)....

עכשיו סיכמתי הכל../images/Emo19.gifשמש|

בינתיים... אני רואה שכולכן מסכימות, אז זה טוב
ענבר היא זאת שמרכזת הכל. לה צריך לשלוח את הברכה [ב-א-נ-ג-ל-י-ת], והיא זו שתכין ותשלח. בקשר למתנה - חשבנו לשלוח לו שרשרת כלשהי, אבל כמו שאמרתי קודם - מגן דוד זה לא טוב. הוא לא יירצה ללכת עם זה. אז שחר [החכמה
] הציעה משהו כזה. אפילו יותר קטן, אבל משהו שיהיה לו למזכרת. אני תומכת בהצעה של שחר. אז נעשה הצבעה: מי שתומכת בשחר, שתשרשר אלי
מי שתומכת בשרשרת [דורית הציעה, נכון
], שתשרשר אלי
ואז נחליט מה עושים

למעלה