רעיון...

pumiki25

New member
רעיון... ../images/Emo62.gif

אוקיי. אולי רעיון קצת מופרע, אבל...לזה יש לצפות ממני
עדיין לא הבנתי, ריקי-אדר-שחר, אם תקצירים לפרקים הבאים אכן קיימים ונגישים, אבל זה לא כל כך משנה, אני מניחה. חלק מאיתנו קוראים ספויילרים ויודעים מה עתיד להתפתח, חלקנו מעדיפים להיות מופתעים. בין אם אתם שייכים לקבוצה הראשונה או השנייה - את ארבעת החודשים הבאים (או שלושת החודשים הבאים, או אלוהים-רק-יודע-כמה) נעביר כשאנחנו "תקועים" בנקודת זמן בה נעצרו העלילות בפרקיי הארץ. חשבתי לי...מה אם היינו יכולים ליצור את המשכה של כל עלילה ועלילה בעצמנו? במילים אחרות - להפוך את עצמנו לתסריטאים? מה אם הייתם יכולים לקבוע את גורלה של כל דמות ודמות? מה אם הייתם יכולים לחבר ולהפריד בין דמויות, להמציא קווי עלילה חדשים שיכולים להוביל לכל מיני סיטואציות מעניינות? פשוט להתפרע (אבל לא יותר מדי
) עם הדימיון? אני חושבת שאם נוכל לקבוע (במידה ותאהבו את הרעיון
) כמה כללים טכניים such as - איך תתנהל ההשתרשרות? כמה שירשורים ל"פרק" או יום, כמה הודעות לשירשור? - זו יכולה להיות הרפתקאה (טוב, עכשיו אני מתחילה להרגיש כמו סוכנת מכירות) של ממש. הדבר היחיד המובנה שחשבתי עליו הוא שכל חבר פורום יוכל, אולי, להמשיך מהנקודה שבה עצר קודמו ולפתח את העלילה לכיוון שיבחר - בלי אופציות ל - "לא, זה לא יילך", או - "אני לא מסכימ/ה!" משאר חברי הפורום; X כתב/ה כך וכך - זהו, סגור, ממשיכים הלאה. עוד דבר שחשבתי עליו הוא שאולי, חברי פורום יוכלו לשלב ספויילרים אמיתיים (כלומר, סצינות/עלילות שבאמת צפויות להתרחש בסדרה בעתיד) - מבלי לחשוף את העובדה שאותם ספויילרים הם אכן ספויילרים? אני יודעת שהרעיון מאוד מסורבל ומעורפל וטומן בחובו לא מעט קשיים (כמו למשל - מה אם שניי חברי פורום יפרסמו המשך לאותו קו עלילה במקביל? מאיזה המשך מבין השניים נבחר להמשיך?), אבל...אפשרי? מה אתם לחשוב? זהו, אני את שלי אמרתי, ועכשיו אני הולכת להתבייש מתחת לשמיכה ולחפש לי חיים

Dawn12

New member
רעיון מצויין! ../images/Emo45.gif

זאת בדיוק היתה הכוונה שלי כשכתבתי בשבוע שעבר לים-כחול ש"נמציא פרקים משלנו" בזמן החופשה. רק שהיום זה כבר קצת מאוחר מדי בשבילי, אולי מחר.

אפשר באמת

לבחור מראש מי ירשום תקציר פרק כל יום (שלא יצא ששניים רושמים פרק באותו היום), ואח"כ חברי הפורום יגיבו על הפרק ש"היה" (לפי מה שכתב התסריטאי), ויום למחרת הפרק ימשיך מאותה הנקודה רק שתסריטאי אחר יכתוב אותו. וכך יהיו שרשורי פרקים ישראלים. חביב, אם כי טיפה הזוי... אני בכל מקרה בספק אם יצא לי להשתתף בזה בקרוב, מתחיל לחץ המבחנים...

pumiki25

New member
הזוי, אבל חביב - אתה אמרת! ../images/Emo8.gif

...וזה באמת רעיון - במקום פרק אחד שיורכב מרעיונות של כמה חברי פורום, כל חבר פורום שירצה לשחק אותה תסריטאי (*אהממ*
) יוכל, בתורו, להרכיב פרק שלם חדש...לא חשבתי על זה. נחמד-נחמד
אני יודעת שכולם בלחץ מבחנים - לי בעצמי יש 3 פרזנטציות מחר (כן-כן, אותן פרזנטציות שנדחו כבר בערך 5,296 פעם, רק שנראה שמחר מנכ"ל החברה לא יוותר. which means ציונים
אני לא חושבת שצריך להילחץ עם זה במידה ובאמת נחליט ללכת על זה - אחרי הכול, זה אמור להיות כייפי, לא מלחיץ או דורשני

junny

New member
פומיקי את כזו מותק ../images/Emo140.gif

" אני הולכת להתבייש לי מתחת לשמיכה ולחפש לי חיים" כמה צחקתי
הדבר היחידי שהצליח להעיר אותי היום בבוקר. מותר לאמץ את המשפט?

pumiki25

New member
רותם!!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שהצחקתי אותך! (וגם שהצלחתי להעיר - מי כמוני יודע שזו משימה לא קלה בכלל
) - אמצי בכיף!

למעלה