רעיון

dixie chick

New member
רעיון ../images/Emo62.gif

כל הדיבורים האלה על הקרנות של פרקים, גרמו לי להבין שבעצם, לא הייתי אף פעם בהקרנה נורמלית של חובבי פארסקייפ! מה אני מציעה? את המיני סדרה כמובן!
כבר סיימתי לקבל (מהדודה של וארטי לשעבר), את הDVDRIP של זה (או בעצם, מישהו ליחשש כאן משהו על DVD אמיתי?) אפשר להפגש בבית גדול ומרווח... לחבר למקרן... להזמין את כל החובבים (ויש גם כאלה שלא נמצאים בפורום הזה שאוהבים פארסקייפ ואני יודעת שהיו באים...!), להכין הרבה
... אתם מבינים אותי כבר... אז תגידו מה אתם חושבים!

sprqy

New member
אבל חייבים את הדיוידי!!

המקור שלי לדיוידי אבד לי
אבל אני מקווה שעוד 3 ימים שתצא הגרסה האנגלית אני ימצא אותה
יהיה נחמד גם לראות את כל התוספות שאמור ליהיות בדיוידי ביחד!

piper sun

New member
לקחתי את עצתך... אני קונה את הגרסה

לקחתי את עצתך... אני קונה את הגרסה האנגלית

sprqy

New member
מישהו מקשיב לי בפורום../images/Emo13.gif

אני מבסוט..

dixie chick

New member
אז לסיכום

ספארקי או ארין האליוול (הא הא נחשו מי זאת) יביאו לנו DVDים נשמע כאילו דיקסי תנשל איזה בית ארינסון החדשה שלנו אחראית על הכיבוד. יש?

dixie chick

New member
אז לסיכום

ספארקי או ארין האליוול (הא הא נחשו מי זאת) יביאו לנו DVDים נשמע כאילו דיקסי תנשל איזה בית ארינסון החדשה שלנו אחראית על הכיבוד. יש?

Broken Identity

New member
ואיך אני אתרום ?

אהה...אם אתם מעשנים גראס\שותים אלכוהול אני יכול לסדר... ואם יש לכם רעיונות אחרים אתם מוזמנים...ברצינות אני רוצה לתרום ולבוא !

sprqy

New member
סבבה

מי שמביא את הדיוידי קובע איזה פרקים שמים?
או שפשוט נשים את כולם?
קיצר יהיה שמח.. אולי אני יתרום עוד כמה מכורים לפארסקייפ..

dixie chick

New member
דיברנו על הDVD של המיני...

זוכרים? דיברנו על הקרנה חגיגית של המיני סדרה

Broken Identity

New member
מה להביא ?

רק תגידי זה הבית שלך אם אני מבין נכון אז תכלס הכל תלוי בך

dixie chick

New member
טוב אז ככה

א. צריך להחליט אם מחכים לDVDים האמיתיים, או מקרינים DVDRIP, וזה מה שיקבע את התאריך, מן הסתם שישי בערב ב. צריך לעשות ספירת ראשים (אם למשל ספארקי דיבר על להביא חברים, ואני גם הזמנתי כמה אנשים), הבית שלי לא גדול במיוחד... וזה גם יעזור לנו לקבוע לגבי אספקה. ג. מערכת סראונד יש, גם מקרן יש, לי אישית אין מסך ענקי (זה כי אין סלון ענקי
), אבל הקיר יותר גדול מהטלויזיה
... ד. אני גרה בכפר סבא, כתובות, מפות הוראות וכל הבלגנים יישלחו בהמשך אישית למשתתפים.

sprqy

New member
מחכים לדיוידי!

ולא שישי בערב! אני שומר שבת. לגבי אנשים נוספים אני יעדכן.. אני מבסוט מהסראונד והמקרן!
רק ככה צריך לראות פארסקייפ!

למעלה